Kaskuser Regional
Home > Kaskuser Regional > -o۩۩۩o- URANG SUBANG ASLI -o۩۩۩o-[Prime ID only] - Part 4
Total Views: 34594 Share : Facebook ShareFacebook Twitter ShareTwitter Google+ ShareGoogle+
Page 134 of 396 | ‹ First  < 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138 139 >  Last ›

CharedockSpeeD - 20/02/2012 01:46 PM
#2661

Quote:
Original Posted By blint`
lah,,
tiap lahan kan pasti aya rulesna kang,,
meh tong bebas teuing,,
kecuali di lampung shutup:
bebas pisan didinya,
komo kanggo pribumi,, o

muhun..
sareng alhamdulillah di subang sareng cianjurmah teu aya rules anu ngalarang ngangge emot smile malus
blint` - 20/02/2012 01:48 PM
#2662

Quote:
Original Posted By CharedockSpeeD
muhun..
sareng alhamdulillah di subang sareng cianjurmah teu aya rules anu ngalarang ngangge emot smile malus


ai eta mah pribadi kang,, army:
mangga wae ai bade nganggo mah,, o
mung abdi moal ngabales kuotan meren,, malu: ngacir:
CharedockSpeeD - 20/02/2012 01:49 PM
#2663

Quote:
Original Posted By blint`
ai eta mah pribadi kang,, army:
mangga wae ai bade nganggo mah,, o
mung abdi moal ngabales kuotan meren,, malu: ngacir:

haha muhun teu nanaon kang..
milarian anu bade ngabales weh meh lancar plus wahidna
blint` - 20/02/2012 01:53 PM
#2664

Quote:
Original Posted By CharedockSpeeD
haha muhun teu nanaon kang..
milarian anu bade ngabales weh meh lancar plus wahidna


tah eta intina mah kang,, o
tapi ai abdi mah plus wahid ge bari santey,, malus
CharedockSpeeD - 20/02/2012 02:02 PM
#2665

Quote:
Original Posted By blint`
tah eta intina mah kang,, o
tapi ai abdi mah plus wahid ge bari santey,, malus

anu penting mah abdi QDM weh..
soalna lamun teu kitu hese rek kenging +1 na
.duatilu. - 20/02/2012 04:51 PM
#2666

Quote:
Original Posted By CharedockSpeeD
wilujeng dinten senen \)
nuju naraon yeuh??


wilujeng oge kang \)

nuju ngadangukeun lagu kang malus
rothmanz - 20/02/2012 08:25 PM
#2667

jempling geningan
boa2 pada kabulusan sugan nya D
Dewi.Persib - 20/02/2012 08:33 PM
#2668

Quote:
Original Posted By rothmanz
jempling geningan
boa2 pada kabulusan sugan nya D


hadena simbut abi mah kandelD
.duatilu. - 20/02/2012 08:46 PM
#2669

Quote:
Original Posted By rothmanz
jempling geningan
boa2 pada kabulusan sugan nya D


muhun cigana mah kang D

teu tiasa ngaringkuk eung :mewek
blint` - 21/02/2012 03:12 AM
#2670

wilujeng enjing beer:
mudah mudahan dinten ieu dipasihan kalancaran rizki anu sae,, D
Dewi.Persib - 21/02/2012 07:46 AM
#2671

Quote:
Original Posted By blint`
wilujeng enjing beer:
mudah mudahan dinten ieu dipasihan kalancaran rizki anu sae,, D


amin ah
wilujeng enjing oge

bade siap2 pasang papan iklan di loungengacir:
Quote:
[CENTER]..::JUAL:NOMOR CANTIK SEMUA OPERATOR::..
(banyak pilihan,Murah + banyak BONUS present: )
[/CENTER]
jovie78 - 21/02/2012 09:43 AM
#2672

assalamu'alaikum...
wilujeng enjing baraya:addfriends
cik aya saha didieuthink:
sugan we rameo
Dewi.Persib - 21/02/2012 09:44 AM
#2673

Quote:
Original Posted By jovie78
assalamu'alaikum...
wilujeng enjing baraya:addfriends
cik aya saha didieuthink:
sugan we rameo


abi nyondong kang:addfriends
nuju naon c akang?
jovie78 - 21/02/2012 09:44 AM
#2674

Quote:
Original Posted By Dewi.Persib
abi nyondong kang:addfriends
nuju naon c akang?


wah aya rencang didieu mah D
biasa kango
nuju milarian quoteD
Dewi.Persib - 21/02/2012 09:46 AM
#2675

Quote:
Original Posted By jovie78
wah aya rencang didieu mah D
biasa kango
nuju milarian quoteD


sok tah mangga nu abi di quote
ti isuk ga da teu aya jalmi siganateh D
jovie78 - 21/02/2012 09:46 AM
#2676

Quote:
Original Posted By Dewi.Persib
sok tah mangga nu abi di quote
ti isuk ga da teu aya jalmi siganateh D


alhamdulillah di quote \)b
wah kamaran kitu D
boa2 tos brarosen nya kang think:
Dewi.Persib - 21/02/2012 09:49 AM
#2677

Quote:
Original Posted By jovie78
alhamdulillah di quote \)b
wah kamaran kitu D
boa2 tos brarosen nya kang think:


duuka tah
ari seneng maen quote mah ameng we ka trit abi
tidinya abi sok monolog wae ari postingDD
blint` - 21/02/2012 10:08 AM
#2678

Quote:
Original Posted By jovie78
alhamdulillah di quote \)bs
wah kamaran kitu D
boa2 tos brarosen nya kang think:


Quote:
Original Posted By Dewi.Persib
duuka tah
ari seneng maen quote mah ameng we ka trit abi
tidinya abi sok monolog wae ari postingDD


kuot para sepuh,, o
wilujeng enjing subang,, beer:
jovie78 - 21/02/2012 10:09 AM
#2679

Quote:
Original Posted By Dewi.Persib
duuka tah
ari seneng maen quote mah ameng we ka trit abi
tidinya abi sok monolog wae ari postingDD


wah, malu:
thread mana kangconfused:
thread fjb sanesD
jovie78 - 21/02/2012 10:10 AM
#2680

Quote:
Original Posted By blint`
kuot para sepuh,, o
wilujeng enjing subang,, beer:


wilujeng enjing oge puhbeer:
sakedap deui gaduh sertipikat tahrecsel
Page 134 of 396 | ‹ First  < 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138 139 >  Last ›
Home > Kaskuser Regional > -o۩۩۩o- URANG SUBANG ASLI -o۩۩۩o-[Prime ID only] - Part 4