Kaskuser Regional
Home > Kaskuser Regional > -o۩۩۩o- URANG SUBANG ASLI -o۩۩۩o-[Prime ID only] - Part 4
Total Views: 34594 Share : Facebook ShareFacebook Twitter ShareTwitter Google+ ShareGoogle+
Page 135 of 396 | ‹ First  < 130 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140 >  Last ›

blint` - 21/02/2012 10:11 AM
#2681

Quote:
Original Posted By jovie78
wilujeng enjing oge puhbeer:
sakedap deui gaduh sertipikat tahrecsel


ah lami keneh kang,,
engkin siang bade jalan jalan heula,, ngakaks
makin lami weh,, hammers
jovie78 - 21/02/2012 10:15 AM
#2682

Quote:
Original Posted By blint`
ah lami keneh kang,,
engkin siang bade jalan jalan heula,, ngakaks
makin lami weh,, hammers


wowmatabelo:
jalan2 kamana ieu tehmalus
mantap eung batur mah seeur acaraD
blint` - 21/02/2012 10:25 AM
#2683

Quote:
Original Posted By jovie78
wowmatabelo:
jalan2 kamana ieu tehmalus
mantap eung batur mah seeur acaraD


nya eta kang,, o
hoyongnamah jongjong ngaskus nepi geek,
aya wae halanganna,, o
jovie78 - 21/02/2012 10:33 AM
#2684

Quote:
Original Posted By blint`
nya eta kang,, o
hoyongnamah jongjong ngaskus nepi geek,
aya wae halanganna,, o


wah kitunya kangD
abdi mah halangan teu aya kangD
ngan dibagi2 weD
hoyong lamun teu di bagi2 mah sigana MIK yeuhD
blint` - 21/02/2012 10:36 AM
#2685

Quote:
Original Posted By jovie78
wah kitunya kangD
abdi mah halangan teu aya kangD
ngan dibagi2 weD
hoyong lamun teu di bagi2 mah sigana MIK yeuhD


kudu berkorban meren kang,,
MIK ato banyak pasukan,, shutup:
jovie78 - 21/02/2012 10:58 AM
#2686

Quote:
Original Posted By blint`
kudu berkorban meren kang,,
MIK ato banyak pasukan,, shutup:


mending keneh banyak pasukan we lahD
menghasilkan sesuatu wowcantik
blint` - 21/02/2012 10:59 AM
#2687

Quote:
Original Posted By jovie78
mending keneh banyak pasukan we lahD
menghasilkan sesuatu wowcantik


tah eta kang,, o
ai MIK mah ngan personal branding wungkul,, malus
jovie78 - 21/02/2012 11:05 AM
#2688

Quote:
Original Posted By blint`
tah eta kang,, o
ai MIK mah ngan personal branding wungkul,, malus


percuma Mik teu aya pasukanD
sakali di bredel ku pasukan berani mati langsung turun balok ngakaks
blint` - 21/02/2012 11:08 AM
#2689

Quote:
Original Posted By jovie78
percuma Mik teu aya pasukanD
sakali di bredel ku pasukan berani mati langsung turun balok ngakaks


muhun kang,, ngakaks
makanya ayo bikin pasukan,, hammers
jovie78 - 21/02/2012 11:10 AM
#2690

Quote:
Original Posted By blint`
muhun kang,, ngakaks
makanya ayo bikin pasukan,, hammers


nya eta kang..
ieu ge keur usaha pan malus
blint` - 21/02/2012 11:14 AM
#2691

Quote:
Original Posted By jovie78
nya eta kang..
ieu ge keur usaha pan malus


ngakaks
emang tos gaduh sabarha kang?/
boa boa sabatalyon yeuh,, takuts
jovie78 - 21/02/2012 11:18 AM
#2692

Quote:
Original Posted By blint`
ngakaks
emang tos gaduh sabarha kang?/
boa boa sabatalyon yeuh,, takuts


wah henteu kangD
ngan 5 siki hungkul D
blint` - 21/02/2012 11:23 AM
#2693

Quote:
Original Posted By jovie78
wah henteu kangD
ngan 5 siki hungkul D


wah,,
maenya ah,, p
kamarana nu sanes nyak?? bingung:
Dewi.Persib - 21/02/2012 11:33 AM
#2694

masih araya te nyak?think:
jovie78 - 21/02/2012 11:35 AM
#2695

Quote:
Original Posted By blint`
wah,,
maenya ah,, p
kamarana nu sanes nyak?? bingung:


muhun kang\)
akang gaduh sabaraha kitu think:
tah aya kang bijil hiji deui:addfriends

Quote:
Original Posted By Dewi.Persib
masih araya te nyak?think:


aya abdi kang :addfriends
blint` - 21/02/2012 11:35 AM
#2696

Quote:
Original Posted By Dewi.Persib
masih araya te nyak?think:


aya kang dewi,, hammers
nyebut akang tapi dewi,, ngakaks

Quote:
Original Posted By jovie78
muhun kang\)
akang gaduh sabaraha kitu think:
tah aya kang bijil hiji deui:addfriends


aya abdi kang :addfriends


gaduh hiji,, malus
da nu ieu mah can lulus,, ngakaks
muhun kang,,
aya dewi yeuh,, genit:
jovie78 - 21/02/2012 11:38 AM
#2697

Quote:
Original Posted By blint`
aya kang dewi,, hammers
nyebut akang tapi dewi,, ngakaks


gaduh hiji,, malus
da nu ieu mah can lulus,, ngakaks
muhun kang,,
aya dewi yeuh,, genit:


wah maenya yeuhp
anu eta hungkul sanesD
dewi persib, sepuhtakuts
blint` - 21/02/2012 11:51 AM
#2698

Quote:
Original Posted By jovie78
wah maenya yeuhp
anu eta hungkul sanesD
dewi persib, sepuhtakuts


muhun kang,, takuts
kamari ge nyarios anjeunna mah sepuh subang,,
abdi mah nubi keneh,,\(
jovie78 - 21/02/2012 12:30 PM
#2699

Quote:
Original Posted By blint`
muhun kang,, takuts
kamari ge nyarios anjeunna mah sepuh subang,,
abdi mah nubi keneh,,\(


matakan abdi janteun palalaur yeuh takuts
ngan santai we lah, da balalageur barodak subang mah D
.duatilu. - 21/02/2012 02:00 PM
#2700

Quote:
Original Posted By blint`
aya kang dewi,, hammers
nyebut akang tapi dewi,, ngakaks


gaduh hiji,, malus
da nu ieu mah can lulus,, ngakaks
muhun kang,,
aya dewi yeuh,, genit:


Quote:
Original Posted By jovie78
wah maenya yeuhp
anu eta hungkul sanesD
dewi persib, sepuhtakuts


kuot dlu

daramang akang akang beer:
Page 135 of 396 | ‹ First  < 130 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140 >  Last ›
Home > Kaskuser Regional > -o۩۩۩o- URANG SUBANG ASLI -o۩۩۩o-[Prime ID only] - Part 4