Kaskuser Regional
Home > Kaskuser Regional > -o۩۩۩o- URANG SUBANG ASLI -o۩۩۩o-[Prime ID only] - Part 4
Total Views: 34594 Share : Facebook ShareFacebook Twitter ShareTwitter Google+ ShareGoogle+
Page 137 of 396 | ‹ First  < 132 133 134 135 136 137 138 139 140 141 142 >  Last ›

CharedockSpeeD - 21/02/2012 04:35 PM
#2721

Quote:
Original Posted By .duatilu.
wahaha
muhun kang tos we didieu 1 sareng didi tu manawi janten 2 D

okelah siap kang..
kumaha saena weh nya??

dupi anu akang ayeuna balokna tos dugi kamana??
jovie78 - 21/02/2012 04:42 PM
#2722

kamarana ieu tehbingung:
hapunteun ah numpang lewat yeuh:travel
jovie78 - 21/02/2012 04:45 PM
#2723

Quote:
Original Posted By jovie78
kamarana ieu tehbingung:
hapunteun ah numpang lewat yeuh:travel


pami tiasamah
numpang ngaliwet didieuD Peace:
CharedockSpeeD - 21/02/2012 04:43 PM
#2724

Quote:
Original Posted By jovie78
kamarana ieu tehbingung:
hapunteun ah numpang lewat yeuh:travel

muhun mangga kang..
didieumah nuju sepi yeuh..penghunina duka kamarana D
.duatilu. - 21/02/2012 04:44 PM
#2725

Quote:
Original Posted By CharedockSpeeD
okelah siap kang..
kumaha saena weh nya??

dupi anu akang ayeuna balokna tos dugi kamana??


anu mana kang malu:

anu beureum mah teu acan 2 balok :mewek
begitu juga dengan yang hijau berdukas
jovie78 - 21/02/2012 04:45 PM
#2726

Quote:
Original Posted By CharedockSpeeD
muhun mangga kang..
didieumah nuju sepi yeuh..penghunina duka kamarana D


sigana rek di gusur yeuhD
teu aya hiji2 acanD Peace:
CharedockSpeeD - 21/02/2012 04:47 PM
#2727

Quote:
Original Posted By .duatilu.
anu mana kang malu:

anu beureum mah teu acan 2 balok :mewek
begitu juga dengan yang hijau berdukas

owh kitu nya,,
naha anu hejo tinggal sakumaha deui kang??
Quote:
Original Posted By jovie78
sigana rek di gusur yeuhD
teu aya hiji2 acanD Peace:

hahah aya pan abdi kang :request
blint` - 21/02/2012 04:48 PM
#2728

wilujeng sonten,
nubi ngirin calik,, malu:
jovie78 - 21/02/2012 04:51 PM
#2729

Quote:
Original Posted By CharedockSpeeD
owh kitu nya,,
naha anu hejo tinggal sakumaha deui kang??

hahah aya pan abdi kang :request


sok we seepkeun ku akag saoranganD
ngarah teu di gusur ku baturPeace:
jovie78 - 21/02/2012 04:50 PM
#2730

Quote:
Original Posted By blint`
wilujeng sonten,
nubi ngirin calik,, malu:


wah kamana wae kangD
atos ieu teh CODananaD
.duatilu. - 21/02/2012 04:51 PM
#2731

Quote:
Original Posted By CharedockSpeeD
owh kitu nya,,
naha anu hejo tinggal sakumaha deui kang??

hahah aya pan abdi kang :request


kantun satu deui kang malu:

40 gelas deui malu:
blint` - 21/02/2012 04:52 PM
#2732

Quote:
Original Posted By jovie78
wah kamana wae kangD
atos ieu teh CODananaD


atos kang,,
alhamdulilah lancar,, D
-
duaan wae yeuh?? wowcantik
jovie78 - 21/02/2012 04:52 PM
#2733

Quote:
Original Posted By .duatilu.
kantun satu deui kang malu:

40 gelas deui malu:


wah abdi mah masih keneh tebih yeuhD
ngan hiji ieu ge gelasnamalu:
jovie78 - 21/02/2012 04:56 PM
#2734

Quote:
Original Posted By blint`
atos kang,,
alhamdulilah lancar,, D
-
duaan wae yeuh?? wowcantik


alhamdulillah D
nuju seeur rencang yeuh kangD
mantap:addfriends
CharedockSpeeD - 21/02/2012 04:54 PM
#2735

Quote:
Original Posted By jovie78
sok we seepkeun ku akag saoranganD
ngarah teu di gusur ku baturPeace:

haha muhun kang..
tp asa hese kunyalira mah :d
Quote:
Original Posted By .duatilu.
kantun satu deui kang malu:

40 gelas deui malu:

owh kitu nya..
lumayan lah kang sakedik deui D
jovie78 - 21/02/2012 04:58 PM
#2736

Quote:
Original Posted By CharedockSpeeD
haha muhun kang..
tp asa hese kunyalira mah :d

owh kitu nya..
lumayan lah kang sakedik deui D


matakan kudu kerjasama kangD
sok atuh digalang masyarakatnaD
blint` - 21/02/2012 05:05 PM
#2737

Quote:
Original Posted By jovie78
alhamdulillah D
nuju seeur rencang yeuh kangD
mantap:addfriends


mangga dilajeng,, o
abdi bade kasabelah heula kang,, D ngacir:
.duatilu. - 21/02/2012 05:07 PM
#2738

Quote:
Original Posted By jovie78
wah abdi mah masih keneh tebih yeuhD
ngan hiji ieu ge gelasnamalu:


oh kitu nya malu:

banjur ath kang nu abi 40 deui malu:
jovie78 - 21/02/2012 05:08 PM
#2739

Quote:
Original Posted By blint`
mangga dilajeng,, o
abdi bade kasabelah heula kang,, D ngacir:


wah kasabeulah mana yeuh kangthink:
tong kamana2 atuhD
CharedockSpeeD - 21/02/2012 05:12 PM
#2740

Quote:
Original Posted By jovie78
matakan kudu kerjasama kangD
sok atuh digalang masyarakatnaD

haha muhun kang..
sesah kang masyarakatna tara ngaraskus kang..
kedah dibewarakeun ditiap RT mreun kang ngakak
Page 137 of 396 | ‹ First  < 132 133 134 135 136 137 138 139 140 141 142 >  Last ›
Home > Kaskuser Regional > -o۩۩۩o- URANG SUBANG ASLI -o۩۩۩o-[Prime ID only] - Part 4