Kaskuser Regional
Home > Kaskuser Regional > -o۩۩۩o- URANG SUBANG ASLI -o۩۩۩o-[Prime ID only] - Part 4
Total Views: 34594 Share : Facebook ShareFacebook Twitter ShareTwitter Google+ ShareGoogle+
Page 138 of 396 | ‹ First  < 133 134 135 136 137 138 139 140 141 142 143 >  Last ›

blint` - 21/02/2012 05:15 PM
#2741

Quote:
Original Posted By jovie78
wah kasabeulah mana yeuh kangthink:
tong kamana2 atuhD


ada deh,, malus
sante weh kang,, D
disambil didieu,, o
.duatilu. - 21/02/2012 05:19 PM
#2742

Quote:
Original Posted By blint`
ada deh,, malus
sante weh kang,, D
disambil didieu,, o


wah kang blint tos dua deui eung nau hejona matabelo:

abi iraha nya kang :mewek
blint` - 21/02/2012 05:21 PM
#2743

Quote:
Original Posted By .duatilu.
wah kang blint tos dua deui eung nau hejona matabelo:

abi iraha nya kang :mewek


duka tah kang,,
tadi weh enjing enjing pas ngejang, shutup:
aya nu ngabanjur abdi,,
nepi naek balok,, hammers
jovie78 - 21/02/2012 05:23 PM
#2744

Quote:
Original Posted By .duatilu.
oh kitu nya malu:

banjur ath kang nu abi 40 deui malu:


ngke mun aya stok nyamalu:

Quote:
Original Posted By CharedockSpeeD
haha muhun kang..
sesah kang masyarakatna tara ngaraskus kang..
kedah dibewarakeun ditiap RT mreun kang ngakak


kudu damel ondangan
sing resmi atuh kangD
jovie78 - 21/02/2012 05:24 PM
#2745

Quote:
Original Posted By blint`
ada deh,, malus
sante weh kang,, D
disambil didieu,, o


wah teu di bejaan eungmalu:
abdi mah didieu we lah kangrolleyes:
.duatilu. - 21/02/2012 05:30 PM
#2746

Quote:
Original Posted By blint`
duka tah kang,,
tadi weh enjing enjing pas ngejang, shutup:
aya nu ngabanjur abdi,,
nepi naek balok,, hammers


wah muhun kang eta mah
rejeki ketiban cendol :matabelo
CharedockSpeeD - 21/02/2012 05:32 PM
#2747

Quote:
Original Posted By jovie78
ngke mun aya stok nyamalu:



kudu damel ondangan
sing resmi atuh kangD

hahah siap lah kang..
ke urang bewarakeun ka eep na kang ngakak
.duatilu. - 21/02/2012 05:34 PM
#2748

Quote:
Original Posted By jovie78
ngke mun aya stok nyamalu:


kudu damel ondangan
sing resmi atuh kangD


ok siap :addfriends

tapi saenes kanu ieu nya malu:
blint` - 21/02/2012 05:34 PM
#2749

Quote:
Original Posted By jovie78
wah teu di bejaan eungmalu:
abdi mah didieu we lah kangrolleyes:

o
di dl biasa,, o
tapi sepi,, hammers
track weh postingan aabdi kang, D
Quote:
Original Posted By .duatilu.
wah muhun kang eta mah
rejeki ketiban cendol :matabelo


malus
tong kitu ah kang,,
akang kan seueur pasukan, takuts
jovie78 - 21/02/2012 05:44 PM
#2750

Quote:
Original Posted By CharedockSpeeD
hahah siap lah kang..
ke urang bewarakeun ka eep na kang ngakak


hahahahahha...
tong hilap kang,
ngangge stempelngakak
jovie78 - 21/02/2012 05:46 PM
#2751

Quote:
Original Posted By .duatilu.
ok siap :addfriends

tapi saenes kanu ieu nya malu:


mangga kamana wae.
ngan sing sabar nya
anu diditu teu acan lunas sadyanaD

Quote:
Original Posted By blint`
o
di dl biasa,, o
tapi sepi,, hammers
track weh postingan aabdi kang, D

malus
tong kitu ah kang,,
akang kan seueur pasukan, takuts


h2h nya kangD
abdi mah tara kadituD
.duatilu. - 21/02/2012 05:49 PM
#2752

Quote:
Original Posted By blint`
o
di dl biasa,, o
tapi sepi,, hammers
track weh postingan aabdi kang, D

malus
tong kitu ah kang,,
akang kan seueur pasukan, takuts


heheeh
teu acan saseueur sepuh didieu kang malus
.duatilu. - 21/02/2012 05:52 PM
#2753

Quote:
Original Posted By jovie78
mangga kamana wae.
ngan sing sabar nya
anu diditu teu acan lunas sadyanaD


h2h nya kangD
abdi mah tara kadituD


mhun kang
aku akan menunggunya peluk Peace:
blint` - 21/02/2012 05:56 PM
#2754

Quote:
Original Posted By jovie78
mangga kamana wae.
ngan sing sabar nya
anu diditu teu acan lunas sadyanaD


h2h nya kangD
abdi mah tara kadituD

di DL kang,, o
kan aya game na tea,, D
Quote:
Original Posted By .duatilu.
heheeh
teu acan saseueur sepuh didieu kang malus


ah komo abdi,,
mung gaduh hiji,, o
.duatilu. - 21/02/2012 05:58 PM
#2755

Quote:
Original Posted By blint`
di DL kang,, o
kan aya game na tea,, D

ah komo abdi,,
mung gaduh hiji,, o


kwkwkwkw

saurna tos 3 malu:
blint` - 21/02/2012 06:17 PM
#2756

Quote:
Original Posted By .duatilu.
kwkwkwkw

saurna tos 3 malu:


kalangkang meren eta mah kang, o
kantun heula ah,, ngacir:
.duatilu. - 21/02/2012 06:32 PM
#2757

Quote:
Original Posted By blint`
kalangkang meren eta mah kang, o
kantun heula ah,, ngacir:


oh D

muhun mangga kang D
jovie78 - 21/02/2012 06:56 PM
#2758

Jopie izin gak bisa post dulu ya o
Jopie aya pangaosan rutin reboan yeuh \)b
ngkin paling oge tabuh 10 on deuih yeuhD
CharedockSpeeD - 21/02/2012 07:00 PM
#2759

Quote:
Original Posted By jovie78
Jopie izin gak bisa post dulu ya o
Jopie aya pangaosan rutin reboan yeuh \)b
ngkin paling oge tabuh 10 on deuih yeuhD

oke siap om D
nanti sambung lagi aja D
.duatilu. - 21/02/2012 07:10 PM
#2760

Quote:
Original Posted By jovie78
Jopie izin gak bisa post dulu ya o
Jopie aya pangaosan rutin reboan yeuh \)bs
ngkin paling oge tabuh 10 on deuih yeuhD


muhun mangga kang D

abi ge bade ngantosan didieu D
Page 138 of 396 | ‹ First  < 133 134 135 136 137 138 139 140 141 142 143 >  Last ›
Home > Kaskuser Regional > -o۩۩۩o- URANG SUBANG ASLI -o۩۩۩o-[Prime ID only] - Part 4