Kaskuser Regional
Home > Kaskuser Regional > -o۩۩۩o- URANG SUBANG ASLI -o۩۩۩o-[Prime ID only] - Part 4
Total Views: 34594 Share : Facebook ShareFacebook Twitter ShareTwitter Google+ ShareGoogle+
Page 139 of 396 | ‹ First  < 134 135 136 137 138 139 140 141 142 143 144 >  Last ›

.duatilu. - 21/02/2012 07:11 PM
#2761

Quote:
Original Posted By CharedockSpeeD
oke siap om D
nanti sambung lagi aja D


muhun kang nanti we nya D

da ayeuna mah sepi gening amazed:
aonk21 - 21/02/2012 08:04 PM
#2762

Quote:
Original Posted By .duatilu.
muhun kang nanti we nya D

da ayeuna mah sepi gening amazed:

hehe muhun kang D
ari di SMD tos sepi oge tacan??
.duatilu. - 21/02/2012 08:07 PM
#2763

Quote:
Original Posted By aonk21
hehe muhun kang D
ari di SMD tos sepi oge tacan??


seip cigana mah kang D

pisan malah DDD ngakaks
rothmanz - 21/02/2012 08:08 PM
#2764

Quote:
Original Posted By aonk21
hehe muhun kang D
ari di SMD tos sepi oge tacan??


walah walah walah
aya id original karuhun kagets:
aonk21 - 21/02/2012 08:15 PM
#2765

Quote:
Original Posted By .duatilu.
seip cigana mah kang D

pisan malah DDD ngakaks

sami atuh k\nyak sareng disubang D
Quote:
Original Posted By rothmanz
walah walah walah
aya id original karuhun kagets:

jiakakakka ngakak

sanes karuhun kang D
ieu pan ID keur smedi, sugan tiasa janten 5 ID fullbar ngakak (nurutan sepuh cianjur) D
rothmanz - 21/02/2012 08:30 PM
#2766

Quote:
Original Posted By aonk21
Quote:
Original Posted By .duatilu.
seip cigana mah kang D

pisan malah DDD ngakaks

sami atuh k\nyak sareng disubang D
Quote:
Original Posted By rothmanz
walah walah walah
aya id original karuhun kagets:

jiakakakka ngakak

sanes karuhun kang D
ieu pan ID keur smedi, sugan tiasa janten 5 ID fullbar ngakak (nurutan sepuh cianjur) D

Wah naha ngan 5 kang
Lepat ngetang kitu D

-------------------
Gentos ah ngepost na
Ameh bari gogoleran D
rothmanz - 21/02/2012 08:43 PM
#2767

Quote:
Original Posted By .duatilu.
Quote:
Original Posted By aonk21
hehe muhun kang D
ari di SMD tos sepi oge tacan??


seip cigana mah kang D

pisan malah DDD ngakaks

Ets geningan aya tilu likur
Sok atuh geura noceng keun
Ulah tilu likur wae D
.duatilu. - 21/02/2012 09:20 PM
#2768

Quote:
Original Posted By aonk21
sami atuh k\nyak sareng disubang D

jiakakakka ngakak

sanes karuhun kang D
ieu pan ID keur smedi, sugan tiasa janten 5 ID fullbar ngakak (nurutan sepuh cianjur) D


muhun kang D

tapi disini mah agak anget peluk
.duatilu. - 21/02/2012 09:21 PM
#2769

Quote:
Original Posted By rothmanz
Ets geningan aya tilu likur
Sok atuh geura noceng keun
Ulah tilu likur wae D


muhun kang D

lami keneh ieuteh kang D
blint` - 21/02/2012 10:34 PM
#2770

wengi subang,
mugi mugi aya nu ngakuot,, o
blint` - 21/02/2012 11:25 PM
#2771

euh,,
sepi euy,,
uih ah ai kitu mah,, ngacir:
Zories - 22/02/2012 05:55 AM
#2772

lama diriku tak mampir. D
Quote k kang.rafh sareng rengrengan na weh. . kiss
Wilujeng dinten rebo k sadayana. . D
Zories - 22/02/2012 05:58 AM
#2773

Quote:
Original Posted By blint`
euh,,
sepi euy,,
uih ah ai kitu mah,, ngacir:


Kua abdi diquote yeuh. . D
Eta tos weungi pisan tuge postingna. . D
Dewi.Persib - 22/02/2012 07:13 AM
#2774

wilujeng enjing dulur cendols
Zories - 22/02/2012 07:22 AM
#2775

Quote:
Original Posted By Dewi.Persib
wilujeng enjing dulur cendols


Enjing kang. . D
Sstst. Ah. . Et ulah oneliner teuing, bilik kanyahoan ku kang TS D
patthul - 22/02/2012 08:12 AM
#2776

Quote:
Original Posted By Dewi.Persib
wilujeng enjing dulur cendols

meni ngirit pisan posting tehbatas
Quote:
Original Posted By Zories
Enjing kang. . D
Sstst. Ah. . Et ulah oneliner teuing, bilik kanyahoan ku kang TS D


wilujeng enjing
salam wanoh ti abi nyakshakehand
r4fh - 22/02/2012 10:37 AM
#2777

wilujeng weyah kieu malus

karek kadieu deui yeuh hammer:
blint` - 22/02/2012 10:49 AM
#2778

Quote:
Original Posted By r4fh
wilujeng weyah kieu malus

karek kadieu deui yeuh hammer:


kamana wae atuh,, batas
ninggalkeun lembur nyalira,, batas

ngacir: ngakak
Zories - 22/02/2012 10:50 AM
#2779

aya TS diluhur ngacir:
Quote:
Original Posted By patthul

meni ngirit pisan posting tehbatas


wilujeng enjing
salam wanoh ti abi nyakshakehand


Sawangsulna kang. . .
Abi ti Karawang shakehand2
r4fh - 22/02/2012 10:58 AM
#2780

Quote:
Original Posted By blint`
kamana wae atuh,, batas
ninggalkeun lembur nyalira,, batas

ngacir: ngakak

Tos jalan-jalan heula cup :cool

Quote:
Original Posted By Zories
aya TS diluhur ngacir:

Sawangsulna kang. . .
Abi ti Karawang shakehand2


mana TS kang bingungs
Page 139 of 396 | ‹ First  < 134 135 136 137 138 139 140 141 142 143 144 >  Last ›
Home > Kaskuser Regional > -o۩۩۩o- URANG SUBANG ASLI -o۩۩۩o-[Prime ID only] - Part 4