Kaskuser Regional
Home > Kaskuser Regional > -o۩۩۩o- URANG SUBANG ASLI -o۩۩۩o-[Prime ID only] - Part 4
Total Views: 34594 Share : Facebook ShareFacebook Twitter ShareTwitter Google+ ShareGoogle+
Page 14 of 396 | ‹ First  < 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 >  Last ›

r4fh - 31/01/2012 03:38 PM
#261

Quote:
Original Posted By .duatilu.
isin ah kang malus

abi mah kan sanes urang sinih :sorry


naha make isin sagala kang? D
nu pentingmah ulah ngisin-ngisin p
kiki260980 - 31/01/2012 03:41 PM
#262

Quote:
Original Posted By r4fh

berarti robotna palinter nya kang D


sok weh nyarios ka menejer abdi ari hoyong dibantosanmah D


iraha oge abdimah siap kang o
mungpung kang bule tos on deui ngakaks

Nya sok atuh dikabaran deui nusanesna kang D
Piraku rek tiluan wae, jiganu rek trisum wae genit: -o۩۩۩o- URANG SUBANG ASLI -o۩۩۩o-[Prime ID only] - Part 4
.duatilu. - 31/01/2012 03:42 PM
#263

Quote:
Original Posted By r4fh
naha make isin sagala kang? D
nu pentingmah ulah ngisin-ngisin p


isin kang o

kan pasukan abina ge nembe sakedik :mewek
r4fh - 31/01/2012 03:43 PM
#264

Quote:
Original Posted By kiki260980
Nya sok atuh dikabaran deui nusanesna kang D
Piraku rek tiluan wae, jiganu rek trisum wae genit: -o۩۩۩o- URANG SUBANG ASLI -o۩۩۩o-[Prime ID only] - Part 4


opatan jeung si korong kang ngakaks
ngan tapi kudu dijemput heula ngakaks

tos cekap heula ayeunamah ah D
abdi opp heula kang :travel
kiki260980 - 31/01/2012 03:46 PM
#265

Quote:
Original Posted By r4fh


opatan jeung si korong kang ngakaks
ngan tapi kudu dijemput heula ngakaks

Sikorong mah tah naek angkot wae kang D

Sugan tah jadi korban tusbol supir angkot ngakaks -o۩۩۩o- URANG SUBANG ASLI -o۩۩۩o-[Prime ID only] - Part 4
Zories - 31/01/2012 03:49 PM
#266

wow. . Cepet bgt larinya :matabelo
Nembe gugah. . hammer -o۩۩۩o- URANG SUBANG ASLI -o۩۩۩o-[Prime ID only] - Part 4
.duatilu. - 31/01/2012 03:56 PM
#267

Quote:
Original Posted By Zories
wow. . Cepet bgt larinya :matabelo
Nembe gugah. . hammer -o۩۩۩o- URANG SUBANG ASLI -o۩۩۩o-[Prime ID only] - Part 4


cepet gitu kang amazed:

perasaan mah alon da D
PlusOneAddict - 31/01/2012 04:13 PM
#268

Quote:
Original Posted By kiki260980

Wkwkwk karunya tah mod lonji kasiksa gawena ngungudag wae robot ngakaks
Mana robotna teu kira kira hammer:

Padahal mah keun we antep keun nya kang
Ngacape cape maneh ngakaks -o۩۩۩o- URANG SUBANG ASLI -o۩۩۩o-[Prime ID only] - Part 4
Zories - 31/01/2012 04:14 PM
#269

Quote:
Original Posted By .duatilu.


cepet gitu kang amazed:

perasaan mah alon da D

Muhun kang. . . Panyakit pekiwan emg sok kieu wae. . Meuni wuz wuz. . . D
-o۩۩۩o- URANG SUBANG ASLI -o۩۩۩o-[Prime ID only] - Part 4
PlusOneAddict - 31/01/2012 04:18 PM
#270

Quote:
Original Posted By Zories
wow. . Cepet bgt larinya :matabelo
Nembe gugah. . hammer

Wah nembe gugah nya kang
Bobo sareng saha yeuh ?
Boa2 jeung anu bengsrat tea nya D Peace: -o۩۩۩o- URANG SUBANG ASLI -o۩۩۩o-[Prime ID only] - Part 4
PlusOneAddict - 31/01/2012 04:21 PM
#271

Quote:
Original Posted By .duatilu.


cepet gitu kang amazed:

perasaan mah alon da D

Teu rame nya alon mah kang
Mendingan fast is better nya ngakaks -o۩۩۩o- URANG SUBANG ASLI -o۩۩۩o-[Prime ID only] - Part 4
.duatilu. - 31/01/2012 04:26 PM
#272

Quote:
Original Posted By Zories
Muhun kang. . . Panyakit pekiwan emg sok kieu wae. . Meuni wuz wuz. . . D
-o۩۩۩o- URANG SUBANG ASLI -o۩۩۩o-[Prime ID only] - Part 4


haha iya gan D

pada ngebet pengen wekiwan ngakaks
.duatilu. - 31/01/2012 04:27 PM
#273

Quote:
Original Posted By PlusOneAddict
Teu rame nya alon mah kang
Mendingan fast is better nya ngakaks -o۩۩۩o- URANG SUBANG ASLI -o۩۩۩o-[Prime ID only] - Part 4


oh muhun nya D

pami fast but sure kumaha tah ngakaks
Zories - 31/01/2012 04:32 PM
#274

Quote:
Original Posted By PlusOneAddict

Wah nembe gugah nya kang
Bobo sareng saha yeuh ?
Boa2 jeung anu bengsrat tea nya D Peace:

Muhun kang. . . Keur weungi damel, jd weh teparna ayeuna.
Har, , obo sareng parawan ath kang shutup: -o۩۩۩o- URANG SUBANG ASLI -o۩۩۩o-[Prime ID only] - Part 4
Zories - 31/01/2012 04:36 PM
#275

Quote:
Original Posted By .duatilu.


haha iya gan D

pada ngebet pengen wekiwan ngakaks

Muhun kang. . Gara2 meunang pekiwan, jd weh katempuhan ngedit ngakak -o۩۩۩o- URANG SUBANG ASLI -o۩۩۩o-[Prime ID only] - Part 4
.duatilu. - 31/01/2012 04:58 PM
#276

Quote:
Original Posted By Zories

Muhun kang. . Gara2 meunang pekiwan, jd weh katempuhan ngedit ngakak

Haha muhun kang..
Males nya ngeditna jaba ngakaks -o۩۩۩o- URANG SUBANG ASLI -o۩۩۩o-[Prime ID only] - Part 4
Zories - 31/01/2012 05:00 PM
#277

Quote:
Original Posted By .duatilu.

Haha muhun kang..
Males nya ngeditna jaba ngakaks

Nya kitu weh. . Ngubek2 mbah google kanggo ngeditna cd -o۩۩۩o- URANG SUBANG ASLI -o۩۩۩o-[Prime ID only] - Part 4
.duatilu. - 31/01/2012 05:13 PM
#278

Quote:
Original Posted By Zories

Nya kitu weh. . Ngubek2 mbah google kanggo ngeditna cd

Muhun kang.. D
Jabi kedah nu unik nya D -o۩۩۩o- URANG SUBANG ASLI -o۩۩۩o-[Prime ID only] - Part 4
Zories - 31/01/2012 05:30 PM
#279

Quote:
Original Posted By .duatilu.

Muhun kang.. D
Jabi kedah nu unik nya D

Hu'uh. . Ek reserved da tos seueur teuing. . . nohope: -o۩۩۩o- URANG SUBANG ASLI -o۩۩۩o-[Prime ID only] - Part 4
.duatilu. - 31/01/2012 06:05 PM
#280

Quote:
Original Posted By Zories

Hu'uh. . Ek reserved da tos seueur teuing. . . nohope:

Oh..
Emang seueur kunaon kang amazed: -o۩۩۩o- URANG SUBANG ASLI -o۩۩۩o-[Prime ID only] - Part 4
Page 14 of 396 | ‹ First  < 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 >  Last ›
Home > Kaskuser Regional > -o۩۩۩o- URANG SUBANG ASLI -o۩۩۩o-[Prime ID only] - Part 4