Kaskuser Regional
Home > Kaskuser Regional > -o۩۩۩o- URANG SUBANG ASLI -o۩۩۩o-[Prime ID only] - Part 4
Total Views: 34594 Share : Facebook ShareFacebook Twitter ShareTwitter Google+ ShareGoogle+
Page 142 of 396 | ‹ First  < 137 138 139 140 141 142 143 144 145 146 147 >  Last ›

.duatilu. - 22/02/2012 04:35 PM
#2821

Quote:
Original Posted By CharedockSpeeD
emang akang kamana wae kang??
abdimah nuju mepende calist kang titadi teh malu


kwkwkwkw D

abi mah nembe uih sakola kang D
CharedockSpeeD - 22/02/2012 04:36 PM
#2822

Quote:
Original Posted By .duatilu.
kwkwkwkw D

abi mah nembe uih sakola kang D

wah gningan sonten nya??
nuju les kitu kang?
.duatilu. - 22/02/2012 04:37 PM
#2823

Quote:
Original Posted By CharedockSpeeD
wah gningan sonten nya??
nuju les kitu kang?


ntue kang o

mung latihan longser berdukas
CharedockSpeeD - 22/02/2012 04:38 PM
#2824

Quote:
Original Posted By .duatilu.
ntue kang o

mung latihan longser berdukas

haha latihan longser jang naon kang??
longser teh anu sok aya dina kimpoian sanes?
.duatilu. - 22/02/2012 04:39 PM
#2825

Quote:
Original Posted By CharedockSpeeD
haha latihan longser jang naon kang??
longser teh anu sok aya dina kimpoian sanes?


kanggo ujian peraktek kang D

duka tah kang kirang terang amazed:
CharedockSpeeD - 22/02/2012 04:41 PM
#2826

Quote:
Original Posted By .duatilu.
kanggo ujian peraktek kang D

duka tah kang kirang terang amazed:

[QUOTE=ngetes]nikahan n i k a h a n kawinan k a w i n a n[/QUOTE]

owh kitu nya..
emang naon ari longser teh??
.duatilu. - 22/02/2012 04:43 PM
#2827

Quote:
Original Posted By CharedockSpeeD
owh kitu nya..
emang naon ari longser teh??


muhun D

eta kang ciga drama ato lenong pami di betawi mah D
r4fh - 22/02/2012 04:43 PM
#2828

Quote:
Original Posted By CharedockSpeeD
emang akang kamana wae kang??
abdimah nuju mepende calist kang titadi teh malu


calis teh naon? bingungs
kumaha di SFTH aya nu baru teu?
.duatilu. - 22/02/2012 04:45 PM
#2829

Quote:
Original Posted By r4fh
calis teh naon? bingungs
kumaha di SFTH aya nu baru teu?


calon istri kang malu:

tapi duka ketah ngacir:
CharedockSpeeD - 22/02/2012 04:46 PM
#2830

Quote:
Original Posted By .duatilu.
muhun D

eta kang ciga drama ato lenong pami di betawi mah D

owh kitu nya kang D
nembe apal D
Quote:
Original Posted By r4fh
calis teh naon? bingungs
kumaha di SFTH aya nu baru teu?

calon istri,
[QUOTE=tantx]pan neng tanti nuju bolos kuliah didieu malu[/QUOTE]

wah duka kang, abdi nuju ngereyeuh anu nasrani keneh kang tinggal 20 part deui hammer:
--
eh sareng anu pelacur tea tp can aya update deui D
CharedockSpeeD - 22/02/2012 04:47 PM
#2831

Quote:
Original Posted By .duatilu.
calon istri kang malu:

tapi duka ketah ngacir:

wah apalan yeuh malu:
sigana bieu noong nya dina pikiran abdi D
.duatilu. - 22/02/2012 04:48 PM
#2832

Quote:
Original Posted By CharedockSpeeD
owh kitu nya kang D
nembe apal D

calon istri,

oh D

muhun kang wios D
.duatilu. - 22/02/2012 04:49 PM
#2833

Quote:
Original Posted By CharedockSpeeD
wah apalan yeuh malu:
sigana bieu noong nya dina pikiran abdi D


ahahahha nteu kang D

mung meletet sakedik nembe teh :cystg ngakak
CharedockSpeeD - 22/02/2012 04:50 PM
#2834

Quote:
Original Posted By .duatilu.
oh D

muhun kang wios D

hehe D
Quote:
Original Posted By .duatilu.
ahahahha nteu kang D

mung meletet sakedik nembe teh :cystg ngakak

hahaha kade ah belekan kang D
.duatilu. - 22/02/2012 04:55 PM
#2835

Quote:
Original Posted By CharedockSpeeD
hehe D

hahaha kade ah belekan kang D


moal kang D

tos ngangge pengaman ngakak
CharedockSpeeD - 22/02/2012 04:59 PM
#2836

Quote:
Original Posted By .duatilu.
moal kang D

tos ngangge pengaman ngakak

wah tiasaan masang pengamanna dimana kitu??

--

ts kw ngelelep deui euy D
r4fh - 22/02/2012 05:01 PM
#2837

Quote:
Original Posted By .duatilu.
calon istri kang malu:

tapi duka ketah ngacir:

calon istri saha? bingungs

Quote:
Original Posted By CharedockSpeeD
owh kitu nya kang D
nembe apal D

calon istri,


wah duka kang, abdi nuju ngereyeuh anu nasrani keneh kang tinggal 20 part deui hammer:
--
eh sareng anu pelacur tea tp can aya update deui D

aya neng tanti geuningan peluk

can aya update deui nya si indunkz?
.duatilu. - 22/02/2012 05:07 PM
#2838

Quote:
Original Posted By CharedockSpeeD
wah tiasaan masang pengamanna dimana kitu??

--

ts kw ngelelep deui euy D

dinu soca kang D
Quote:
Original Posted By r4fh
calon istri saha? bingungs


aya neng tanti geuningan peluk

can aya update deui nya si indunkz?


istri kang speed malu:
CharedockSpeeD - 22/02/2012 05:12 PM
#2839

Quote:
Original Posted By r4fh
calon istri saha? bingungs


aya neng tanti geuningan peluk

can aya update deui nya si indunkz?

ncan kang D
akang keur ngereyeuh anu mana??

--

aduh enjing kabekasi yeuh rek ondangan ka orang tjs anu ngengingkeun orang bekasi
r4fh - 22/02/2012 05:15 PM
#2840

Quote:
Original Posted By .duatilu.
dinu soca kang D


istri kang speed malu:

enya apal etamah D

Quote:
Original Posted By CharedockSpeeD
ncan kang D
akang keur ngereyeuh anu mana??

--

aduh enjing kabekasi yeuh rek ondangan ka orang tjs anu ngengingkeun orang bekasi

bieu teh neruskeun maca nu ieu malus
mamahna tanti teh tos sehat ayeuna?

make motor ka bekasi? Teu ti tanjungsiang atuh angkatna p
Page 142 of 396 | ‹ First  < 137 138 139 140 141 142 143 144 145 146 147 >  Last ›
Home > Kaskuser Regional > -o۩۩۩o- URANG SUBANG ASLI -o۩۩۩o-[Prime ID only] - Part 4