Kaskuser Regional
Home > Kaskuser Regional > -o۩۩۩o- URANG SUBANG ASLI -o۩۩۩o-[Prime ID only] - Part 4
Total Views: 34594 Share : Facebook ShareFacebook Twitter ShareTwitter Google+ ShareGoogle+
Page 143 of 396 | ‹ First  < 138 139 140 141 142 143 144 145 146 147 148 >  Last ›

CharedockSpeeD - 22/02/2012 05:17 PM
#2841

Quote:
Original Posted By r4fh
enya apal etamah D


bieu teh neruskeun maca nu ieu malus
mamahna tanti teh tos sehat ayeuna?

make motor ka bekasi? Teu ti tanjungsiang atuh angkatna p

owh..
rame teu kang??
duka kang, ninggalmah ayeuna kalah socana janten bareun, teuacan sehat da..

muhun kang, sugan weh teu hujan \)
r4fh - 22/02/2012 05:19 PM
#2842

Quote:
Original Posted By CharedockSpeeD
owh..
rame teu kang??
duka kang, ninggalmah ayeuna kalah socana janten bareun, teuacan sehat da..

muhun kang, sugan weh teu hujan \)


lumayan D
cinta bersemi di regional kaskus genit:

karunya atuh nya berdukas
sing enggal damang kituh saur abdi si ganteng urang kalijati malus
CharedockSpeeD - 22/02/2012 05:21 PM
#2843

Quote:
Original Posted By r4fh
lumayan D
cinta bersemi di regional kaskus genit:

karunya atuh nya berdukas
sing enggal damang kituh saur abdi si ganteng urang kalijati malus

waakakakakak ngakak

muhun kang basa taeun oge naroskeun ari rafh teh saha cenah?

saur abdi teh presiden kaskus regional subang.

tanti : !@@#$^&**(
r4fh - 22/02/2012 05:22 PM
#2844

[QUOTE=CharedockSpeeD;652500636]waakakakakak ngakak

muhun kang basa taeun oge naroskeun ari rafh teh saha cenah?

saur abdi teh presiden kaskus regional subang.

tanti : !@@#$^&**(
blint` - 22/02/2012 05:26 PM
#2845

[QUOTE][QUOTE=CharedockSpeeD;652500636]waakakakakak ngakak

muhun kang basa taeun oge naroskeun ari rafh teh saha cenah?

saur abdi teh presiden kaskus regional subang.

tanti : !@@#$^&**(
r4fh - 22/02/2012 05:27 PM
#2846

Quote:
Original Posted By blint`
hi: puh,, malu:
numpang dudk bentaran ah,, linux2:


hi: juga :genits

tos timana heula bieu cup?
CharedockSpeeD - 22/02/2012 05:27 PM
#2847

Quote:
Original Posted By r4fh
naha geuning apal timana?

lain Presiden atuh bupati ieumah :cool

ah bae weh kang D
sami petinggi keneh D

--

apal basa dina komen FB mreun D
r4fh - 22/02/2012 05:29 PM
#2848

Quote:
Original Posted By CharedockSpeeD
ah bae weh kang D
sami petinggi keneh D

--

apal basa dina komen FB mreun D


mudah2an weh laksana jadi erte-erte waemah ngakaks
===
iraha? pan akangna oge jarang bikin status ayeunamah p
.duatilu. - 22/02/2012 05:31 PM
#2849

Quote:
Original Posted By r4fh
enya apal etamah D


bieu teh neruskeun maca nu ieu malus
mamahna tanti teh tos sehat ayeuna?

make motor ka bekasi? Teu ti tanjungsiang atuh angkatna p


muhun sami kang

abi ge nembe apal D
CharedockSpeeD - 22/02/2012 05:42 PM
#2850

Quote:
Original Posted By r4fh
mudah2an weh laksana jadi erte-erte waemah ngakaks
===
iraha? pan akangna oge jarang bikin status ayeunamah p


duka kang pokona pernah maca weh pas ngadoakeun mamahna tanti D

di rahardian geus di update tuh D
blint` - 22/02/2012 05:51 PM
#2851

Quote:
Original Posted By r4fh
hi: juga mahos

tos timana heula bieu cup?


nganter ibu negara kang,,
ka kampusna,, D
-
akang nuju naon?? :genits
rothmanz - 22/02/2012 05:51 PM
#2852

Di dieu oge sami geningan
Anu ngepost teh D
CharedockSpeeD - 22/02/2012 05:53 PM
#2853

Quote:
Original Posted By rothmanz
Di dieu oge sami geningan
Anu ngepost teh D

muhun pan kang..
babarayaan anu ngepost didieumah eta eta wae sami sareng cianjur D
.duatilu. - 22/02/2012 06:04 PM
#2854

Quote:
Original Posted By rothmanz
Di dieu oge sami geningan
Anu ngepost teh D


muhun kang D
untung abi mah teu ngiringan D
rothmanz - 22/02/2012 06:17 PM
#2855

Tah geningan maghrib
Hayu ah urang sholat heula ngacir:
.duatilu. - 22/02/2012 06:19 PM
#2856

Quote:
Original Posted By rothmanz
Tah geningan maghrib
Hayu ah urang sholat heula ngacir:


muhun hayu kang
abi tipengker nya ngacir:
CharedockSpeeD - 22/02/2012 06:38 PM
#2857

Quote:
Original Posted By rothmanz
Tah geningan maghrib
Hayu ah urang sholat heula ngacir:

atos kang abdimah D
ari akang ayeuna atos teuacan??
blint` - 22/02/2012 06:42 PM
#2858

wilujeng wengi akang akang,, o
iraha didieu aya igona nya,, ngacir:
tantx - 22/02/2012 06:48 PM
#2859

Quote:
Original Posted By blint`
wilujeng wengi akang akang,, o
iraha didieu aya igona nya,, ngacir:


duka kang malus

igo teh indonesia gay only sanes?? :genit

Quote:
nyumput deui ah think:
blint` - 22/02/2012 06:59 PM
#2860

Quote:
Original Posted By tantx
duka kang malus

igo teh indonesia gay only sanes?? maho


tah gening kaluar hiji euy, ngakaks
adeuh disumputkeun,, p
Page 143 of 396 | ‹ First  < 138 139 140 141 142 143 144 145 146 147 148 >  Last ›
Home > Kaskuser Regional > -o۩۩۩o- URANG SUBANG ASLI -o۩۩۩o-[Prime ID only] - Part 4