Kaskuser Regional
Home > Kaskuser Regional > -o۩۩۩o- URANG SUBANG ASLI -o۩۩۩o-[Prime ID only] - Part 4
Total Views: 34594 Share : Facebook ShareFacebook Twitter ShareTwitter Google+ ShareGoogle+
Page 144 of 396 | ‹ First  < 139 140 141 142 143 144 145 146 147 148 149 >  Last ›

.duatilu. - 22/02/2012 07:00 PM
#2861

Quote:
Original Posted By blint`
wilujeng wengi akang akang,, o
iraha didieu aya igona nya,, ngacir:


wengi oge kang o

duka iraha nya kang amazed:
.duatilu. - 22/02/2012 07:01 PM
#2862

Quote:
Original Posted By tantx
duka kang malus

igo teh indonesia gay only sanes?? maho


wah eta leres pisan kang D

muhun kang mangga bade ngumpet mah Peace:
CharedockSpeeD - 22/02/2012 07:03 PM
#2863

Quote:
Original Posted By .duatilu.
wah eta leres pisan kang D

muhun kang mangga bade ngumpet mah Peace:

muhun atos kang D
nuju naon yeuh??
jovie78 - 22/02/2012 07:04 PM
#2864

wah sigana rame yeuh didieuo
jovie rek emama heula ahngacir:
.duatilu. - 22/02/2012 07:08 PM
#2865

Quote:
Original Posted By CharedockSpeeD
muhun atos kang D
nuju naon yeuh??


oh D
nuju ngantosan nu bade ngbut kang malu:
CharedockSpeeD - 22/02/2012 07:09 PM
#2866

Quote:
Original Posted By .duatilu.
oh D
nuju ngantosan nu bade ngbut kang malu:

sip kang D
sami abdi oge atuh D
.duatilu. - 22/02/2012 07:10 PM
#2867

Quote:
Original Posted By jovie78
wah sigana rame yeuh didieuo
jovie rek emama heula ahngacir:


muhun kang o
mangga bade emaem mah o
.duatilu. - 22/02/2012 07:11 PM
#2868

Quote:
Original Posted By CharedockSpeeD
sip kang D
sami abdi oge atuh D


oh sami D

tapi teu acan araya ny a ciga nateh amazed:
CharedockSpeeD - 22/02/2012 07:12 PM
#2869

Quote:
Original Posted By .duatilu.


oh sami D

tapi teu acan araya ny a ciga nateh amazed:

muhun kang, teu acan..
nuju ngaraso mreun D
rothmanz - 22/02/2012 07:30 PM
#2870

Tah geningan adzan isya tos aya
Hayu ah urang sholat isya heula ngacir:
.duatilu. - 22/02/2012 07:36 PM
#2871

Quote:
Original Posted By CharedockSpeeD
muhun kang, teu acan..
nuju ngaraso mreun D


muhun kang D

duka nuju naringali sinetron rcti kitu D
CharedockSpeeD - 22/02/2012 07:37 PM
#2872

Quote:
Original Posted By .duatilu.
muhun kang D

duka nuju naringali sinetron rcti kitu D

haha duka dina indosiar kitu D

ari akang nuju nonton naon kang??
.duatilu. - 22/02/2012 07:56 PM
#2873

Quote:
Original Posted By CharedockSpeeD
haha duka dina indosiar kitu D

ari akang nuju nonton naon kang??


heheheh D

abi mah nuju non ton yutub kang DD
jovie78 - 22/02/2012 08:08 PM
#2874

Quote:
Original Posted By .duatilu.
muhun kang o
mangga bade emaem mah o


atos ready
ayeuna mah kango
mangga dilanjutD
.duatilu. - 22/02/2012 08:12 PM
#2875

Quote:
Original Posted By jovie78
atos ready
ayeuna mah kango
mangga dilanjutD


oh D

muhun ath kang hayu D
.duatilu. - 22/02/2012 10:39 PM
#2876

Quote:
Original Posted By rothmanz
Tah geningan adzan isya tos aya
Hayu ah urang sholat isya heula ngacir:


kuot dulu ah hiji deui lebar Peace:

muhun kang abi ge bade bobo ieu teh tunduh

mangga kasadayana

walaikum salam ngacir:
blint` - 23/02/2012 12:00 AM
#2877

aya jalmian teu nyak,, think:
pami aya kan enakeun,, linux2:
patthul - 23/02/2012 07:26 AM
#2878

wilujeng enjing dulur
mudah2 an poe ayna jng saterusna cerah
rothmanz - 23/02/2012 08:09 AM
#2879

Rohman ti cibalagung
Bade nganjang ah ka subang malus
Araya kitu pribumina think:
rothmanz - 23/02/2012 08:34 AM
#2880

Quote:
Original Posted By patthul
wilujeng enjing dulur
mudah2 an poe ayna jng saterusna cerah

Wilujeng enjing deui kang o
Tos mumuluk acan D
Wah ulah cerah wae atuh kang
Ke karunya yeuh patani D
Page 144 of 396 | ‹ First  < 139 140 141 142 143 144 145 146 147 148 149 >  Last ›
Home > Kaskuser Regional > -o۩۩۩o- URANG SUBANG ASLI -o۩۩۩o-[Prime ID only] - Part 4