Kaskuser Regional
Home > Kaskuser Regional > -o۩۩۩o- URANG SUBANG ASLI -o۩۩۩o-[Prime ID only] - Part 4
Total Views: 34594 Share : Facebook ShareFacebook Twitter ShareTwitter Google+ ShareGoogle+
Page 145 of 396 | ‹ First  < 140 141 142 143 144 145 146 147 148 149 150 >  Last ›

r4fh - 23/02/2012 11:55 AM
#2881

wilujeng siang D

naha tumben sepi geuningan hammer:
blint` - 23/02/2012 12:20 PM
#2882

Quote:
Original Posted By r4fh
wilujeng siang D

naha tumben sepi geuningan hammer:


Siang kang,, beer:
hayu ramekeun atuh,, wowcantik
r4fh - 23/02/2012 12:36 PM
#2883

Quote:
Original Posted By blint`
Siang kang,, beer:
hayu ramekeun atuh,, wowcantik


hayu cup D
kumaha cara ngaramekeunana? bingungs
blint` - 23/02/2012 12:38 PM
#2884

Quote:
Original Posted By r4fh
hayu cup D
kumaha cara ngaramekeunana? bingungs


biasa weh kang,,
pakuot kuot heula,,
nu siimple.. malus
r4fh - 23/02/2012 12:43 PM
#2885

Quote:
Original Posted By blint`
biasa weh kang,,
pakuot kuot heula,,
nu siimple.. malus


nya gampang atuh mun kitumah D
sok atuh urang mulai cup ngacir:
blint` - 23/02/2012 12:44 PM
#2886

Quote:
Original Posted By r4fh
nya gampang atuh mun kitumah D
sok atuh urang mulai cup ngacir:


kan nuju tatadi ge kang,, o
nuju apa?? wowcantik
r4fh - 23/02/2012 12:46 PM
#2887

Quote:
Original Posted By blint`
kan nuju tatadi ge kang,, o
nuju apa?? wowcantik


nuju ngepos weh cup malus
soalna donat tereh beak yeuh hammer:
blint` - 23/02/2012 12:48 PM
#2888

Quote:
Original Posted By r4fh
nuju ngepos weh cup malus
soalna donat tereh beak yeuh hammer:


nepi kapan kitu?? :amazed;
moal direload? wowcantik
ato nunggu donat runtuh?? hammer:
r4fh - 23/02/2012 12:59 PM
#2889

Quote:
Original Posted By blint`
nepi kapan kitu?? :amazed;
moal direload? wowcantik
ato nunggu donat runtuh?? hammer:


tanggal 27 bulan ieu hammer:

rek maksi heula ah cup :travel
blint` - 23/02/2012 01:01 PM
#2890

Quote:
Original Posted By r4fh
tanggal 27 bulan ieu hammer:

rek maksi heula ah cup :travel


wah,,
tiasa lah nepi iso mah,, o
oke kang,, kisss
tulanyo - 23/02/2012 01:02 PM
#2891

Hallo baraya subang
Oong yeuh ti bojong rangkong
Miluan ngawangkong ah nya malus
blint` - 23/02/2012 01:03 PM
#2892

Quote:
Original Posted By tulanyo
Hallo baraya subang
Oong yeuh ti bojong rangkong
Miluan ngawangkong ah nya malus


palih mana kang bojong rangkong teh,, malus
hayu kang,,
urang ramekeun najan 2an ge,, malus
r4fh - 23/02/2012 01:07 PM
#2893

Quote:
Original Posted By blint`
wah,,
tiasa lah nepi iso mah,, o
oke kang,, kisss

hese cup hammer:
abdimah pan ngaskusna oge mod-mod-an malus

Quote:
Original Posted By tulanyo
Hallo baraya subang
Oong yeuh ti bojong rangkong
Miluan ngawangkong ah nya malus

mangga kalebet kang D
palihmana bojong rangkongna?
blint` - 23/02/2012 01:11 PM
#2894

Quote:
Original Posted By r4fh
hese cup hammer:
abdimah pan ngaskusna oge mod-mod-an malus


mangga kalebet kang D
palihmana bojong rangkongna?


aduh,,
beda euy nu sibuk mah,,
nepi ka mood moodan,, malus
r4fh - 23/02/2012 01:19 PM
#2895

Quote:
Original Posted By blint`
aduh,,
beda euy nu sibuk mah,,
nepi ka mood moodan,, malus


lain sibuk cup D
tapi abdimah pami keur hoream teh hoream pisan ngaskus mending maca novel malus
blint` - 23/02/2012 01:20 PM
#2896

Quote:
Original Posted By r4fh
lain sibuk cup D
tapi abdimah pami keur hoream teh hoream pisan ngaskus mending maca novel malus


adeuh,, o
novel naon yeuh?? wowcantik
negeri 5 menara atos kang?? o
r4fh - 23/02/2012 01:24 PM
#2897

Quote:
Original Posted By blint`
adeuh,, o
novel naon yeuh?? wowcantik
negeri 5 menara atos kang?? o


novel Padang Bulan karya Andrea Hirata cup malus
hilap deui tapi wargi gaduh novelna D
blint` - 23/02/2012 01:26 PM
#2898

Quote:
Original Posted By r4fh
novel Padang Bulan karya Andrea Hirata cup malus
hilap deui tapi wargi gaduh novelna D


matabelo:
bulan wae aya padangan nyak,,
ai matahari aya kang padangna?? hammers ngakaks
abdi mah hoream macana ge,, berbusa:
lebih enak ngejunk shutup: cool: metal:
r4fh - 23/02/2012 01:30 PM
#2899

Quote:
Original Posted By blint`
matabelo:
bulan wae aya padangan nyak,,
ai matahari aya kang padangna?? hammers ngakaks
abdi mah hoream macana ge,, berbusa:
lebih enak ngejunk shutup: cool: metal:


abdimah saleresnamah resep maca cup o
tapi cerita fiksi malus

ngan ayeuna mah kaganggu ku +1 ngakaks
blint` - 23/02/2012 01:32 PM
#2900

Quote:
Original Posted By r4fh
abdimah saleresnamah resep maca cup o
tapi cerita fiksi malus

ngan ayeuna mah kaganggu ku +1 ngakaks


wow,,
ngahayal weh terus nya,, ngakaks
-
jangan sampe novel mengurangi intensitaas +1 anda, metal:
Page 145 of 396 | ‹ First  < 140 141 142 143 144 145 146 147 148 149 150 >  Last ›
Home > Kaskuser Regional > -o۩۩۩o- URANG SUBANG ASLI -o۩۩۩o-[Prime ID only] - Part 4