Kaskuser Regional
Home > Kaskuser Regional > -o۩۩۩o- URANG SUBANG ASLI -o۩۩۩o-[Prime ID only] - Part 4
Total Views: 34594 Share : Facebook ShareFacebook Twitter ShareTwitter Google+ ShareGoogle+
Page 15 of 396 | ‹ First  < 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 >  Last ›

dewadavinci - 31/01/2012 06:47 PM
#281

Katinggalen jauh, rek ngadodoho dei satadinamah.. nohope:
kesitu - 31/01/2012 10:31 PM
#282

Sepi bingungs
Nembe siang rame, ayeuna sepi ngacir: -o۩۩۩o- URANG SUBANG ASLI -o۩۩۩o-[Prime ID only] - Part 4
.duatilu. - 31/01/2012 10:52 PM
#283

Quote:
Original Posted By dewadavinci
Katinggalen jauh, rek ngadodoho dei satadinamah.. nohope:

Muhun kang..
Abi jauh ketinggalan nya :mewek -o۩۩۩o- URANG SUBANG ASLI -o۩۩۩o-[Prime ID only] - Part 4
mochacup - 01/02/2012 12:19 AM
#284

ngehe bumi anyar,, hammers
teu kabagean pekiwan,, ngacir:
PlusOneAddict - 01/02/2012 06:26 AM
#285

Wilujeng enjing baraya subang o
Tos araya teu acan nya think:
-o۩۩۩o- URANG SUBANG ASLI -o۩۩۩o-[Prime ID only] - Part 4
CharedockSpeeD - 01/02/2012 06:46 AM
#286

assalamualaikum \)
bade ngiringan nibrung deui ah dugi ka jam 3 sore mreun malu:
ke. - 01/02/2012 07:18 AM
#287

Quote:
Original Posted By PlusOneAddict
Wilujeng enjing baraya subang o
Tos araya teu acan nya think:
-o۩۩۩o- URANG SUBANG ASLI -o۩۩۩o-[Prime ID only] - Part 4


wilujeung enjing kang iloveindonesias
abdi aya kang D D D

Quote:
Original Posted By CharedockSpeeD
assalamualaikum \)
bade ngiringan nibrung deui ah dugi ka jam 3 sore mreun malu:


waalaikum salam
waaahhh teu aya kuliah nya kang dugi tabuh 3 D
CharedockSpeeD - 01/02/2012 07:25 AM
#288

Quote:
Original Posted By ke.
wilujeung enjing kang iloveindonesias
abdi aya kang D D D



waalaikum salam
waaahhh teu aya kuliah nya kang dugi tabuh 3 D

haha nuju libur kang...
barinage kuliah abdimah sore da ngakaks
ke. - 01/02/2012 07:26 AM
#289

Quote:
Original Posted By CharedockSpeeD
haha nuju libur kang...
barinage kuliah abdimah sore da ngakaks


yeeeh atuh sugan teh teu libur
nyandak kelas sore kitu kang?
CharedockSpeeD - 01/02/2012 07:29 AM
#290

Quote:
Original Posted By ke.
yeeeh atuh sugan teh teu libur
nyandak kelas sore kitu kang?

muhun kang..
pan enjing2na kieu kang abdimah..
kerja janten momod di kaskus malu:
PlusOneAddict - 01/02/2012 07:31 AM
#291

Quote:
Original Posted By CharedockSpeeD
assalamualaikum \)
bade ngiringan nibrung deui ah dugi ka jam 3 sore mreun malu:

Waalaikumsalam Wr.Wb.
Wah ieu mah MAN copas yeuh D -o۩۩۩o- URANG SUBANG ASLI -o۩۩۩o-[Prime ID only] - Part 4
ke. - 01/02/2012 07:36 AM
#292

Quote:
Original Posted By CharedockSpeeD
muhun kang..
pan enjing2na kieu kang abdimah..
kerja janten momod di kaskus malu:


oh enya kang? waah momod matabelo:
momod na dimana kang? matabelo:
CharedockSpeeD - 01/02/2012 07:42 AM
#293

Quote:
Original Posted By PlusOneAddict
Waalaikumsalam Wr.Wb.
Wah ieu mah MAN copas yeuh D -o۩۩۩o- URANG SUBANG ASLI -o۩۩۩o-[Prime ID only] - Part 4

ah wios kang..
pan abdi anu copasnaoge moal diseueulan ieu da ngakaks
CharedockSpeeD - 01/02/2012 07:43 AM
#294

Quote:
Original Posted By ke.
oh enya kang? waah momod matabelo:
momod na dimana kang? matabelo:

wah gningan akang tacan apal??
eta MJ teh klonengan abdi kang..
han ulah dibeja2 kasasaha kang, da reg subang mah tos arapaleun kang malu:
ke. - 01/02/2012 07:54 AM
#295

Quote:
Original Posted By CharedockSpeeD
wah gningan akang tacan apal??
eta MJ teh klonengan abdi kang..
han ulah dibeja2 kasasaha kang, da reg subang mah tos arapaleun kang malu:


mang juhak? matabelo:
serius kang? matabelo:
momod di regional sanes eta? matabelo:
PlusOneAddict - 01/02/2012 07:57 AM
#296

Quote:
Original Posted By ke.


wilujeung enjing kang iloveindonesias
abdi aya kang D D D



waalaikum salam
waaahhh teu aya kuliah nya kang dugi tabuh 3 D

Hor aya akang geningan
Dupi kesini nya naek naon kang D -o۩۩۩o- URANG SUBANG ASLI -o۩۩۩o-[Prime ID only] - Part 4
CharedockSpeeD - 01/02/2012 07:58 AM
#297

Quote:
Original Posted By ke.
mang juhak? matabelo:
serius kang? matabelo:
momod di regional sanes eta? matabelo:

muhun kang malu:

akang bade nyobian ngangge ID na malu:
kiki260980 - 01/02/2012 08:16 AM
#298

wuih tos tinggaleun jauh euy \(

Quote:
Original Posted By CharedockSpeeD
wah gningan akang tacan apal??
eta MJ teh klonengan abdi kang..
han ulah dibeja2 kasasaha kang, da reg subang mah tos arapaleun kang malu:


wah aya mang juhak geuning ngacir:
CharedockSpeeD - 01/02/2012 08:23 AM
#299

Quote:
Original Posted By kiki260980
wuih tos tinggaleun jauh euy \(



wah aya mang juhak geuning ngacir:

sssssttt..'
tong seueur carios ah kang, isin kunu sanes malu:
ke. - 01/02/2012 08:28 AM
#300

Quote:
Original Posted By PlusOneAddict
Hor aya akang geningan
Dupi kesini nya naek naon kang D -o۩۩۩o- URANG SUBANG ASLI -o۩۩۩o-[Prime ID only] - Part 4


pan abdi tos kuot akang \(

mau kesini mau kesitu naek naon weh kang D
nu penting kebut ulah siga keonk ngakaks

Quote:
Original Posted By CharedockSpeeD
muhun kang malu:

akang bade nyobian ngangge ID na malu:


wiiiiihh si akang edun pisan matabelo:
wios kitu nyobian? hoyong terang hungkul beda na ngakaks
Page 15 of 396 | ‹ First  < 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 >  Last ›
Home > Kaskuser Regional > -o۩۩۩o- URANG SUBANG ASLI -o۩۩۩o-[Prime ID only] - Part 4