Kaskuser Regional
Home > Kaskuser Regional > -o۩۩۩o- URANG SUBANG ASLI -o۩۩۩o-[Prime ID only] - Part 4
Total Views: 34594 Share : Facebook ShareFacebook Twitter ShareTwitter Google+ ShareGoogle+
Page 150 of 396 | ‹ First  < 145 146 147 148 149 150 151 152 153 154 155 >  Last ›

.duatilu. - 23/02/2012 06:21 PM
#2981

Quote:
Original Posted By CharedockSpeeD
wah didieu naha jadi sepi kieu??
kamarana yeuh??


muhun kang kamarana nya amazed:

nuju naromton spongebob kitu think:
CharedockSpeeD - 23/02/2012 06:28 PM
#2982

Quote:
Original Posted By .duatilu.
muhun kang kamarana nya amazed:

nuju naromton spongebob kitu think:

duka tah kang..
siganamah enya kang D
.duatilu. - 23/02/2012 06:42 PM
#2983

Quote:
Original Posted By CharedockSpeeD
duka tah kang..
siganamah enya kang D


oh uhun nya kang D
da rame sponbib teh D
Kk4sKkUS - 23/02/2012 07:00 PM
#2984

Quote:
Original Posted By .duatilu.
muhuun kang D

da pami teu sonten mah ,, siang nya D


tah eta kang
matakan wengi teh peuting kangD

Quote:
Original Posted By CharedockSpeeD
wah didieu naha jadi sepi kieu??
kamarana yeuh??


keur ngaos siganamah kangngacir:
.duatilu. - 23/02/2012 07:08 PM
#2985

Quote:
Original Posted By Kk4sKkUS
tah eta kang
matakan wengi teh peuting kangD


keur ngaos siganamah kangngacir:


enya nya kang D

tapi naha siang bet bolong nya kang D
r4fh - 23/02/2012 07:17 PM
#2986

wilujeng wengi o

aya saha wae ieuteh?
boa2 parundung gara2 PERSIB eleh hammer:
CharedockSpeeD - 23/02/2012 07:20 PM
#2987

wilujeng wengii..
aya saha wae ayeuna??
.duatilu. - 23/02/2012 07:22 PM
#2988

Quote:
Original Posted By r4fh
wilujeng wengi o

aya saha wae ieuteh?
boa2 parundung gara2 PERSIB eleh hammer:

iraha kitu kang persib maena amazed:
Quote:
Original Posted By CharedockSpeeD
wilujeng wengii..
aya saha wae ayeuna??

ada aku malus
CharedockSpeeD - 23/02/2012 07:23 PM
#2989

Quote:
Original Posted By .duatilu.
iraha kitu kang persib maena amazed:

ada aku malus

atos beres can ngadongdotna??
kumaha berhasil laguna?
.duatilu. - 23/02/2012 07:25 PM
#2990

Quote:
Original Posted By CharedockSpeeD
atos beres can ngadongdotna??
kumaha berhasil laguna?


ayos kang dari tadi juja D

berhasil kumaha kang amazed:
r4fh - 23/02/2012 07:27 PM
#2991

Quote:
Original Posted By CharedockSpeeD
wilujeng wengii..
aya saha wae ayeuna??

wilujeng wengi oge coffee:
aya abdi yeuh malus

Quote:
Original Posted By .duatilu.
iraha kitu kang persib maena amazed:

ada aku malus

tadi di Wamena D
tapi live na di RRI hammer:
CharedockSpeeD - 23/02/2012 07:26 PM
#2992

Quote:
Original Posted By .duatilu.
ayos kang dari tadi juja D

berhasil kumaha kang amazed:

enya laguna tiasa diputer teu??
lamun teu tiasa nya ngadongdot deui weh
CharedockSpeeD - 23/02/2012 07:28 PM
#2993

Quote:
Original Posted By r4fh
wilujeng wengi oge coffee:
aya abdi yeuh malus


tadi di Wamena D
tapi live na di RRI hammer:

tadi kamana heula kang??
nuju eek nya?
.duatilu. - 23/02/2012 07:29 PM
#2994

Quote:
Original Posted By r4fh
wilujeng wengi oge coffee:
aya abdi yeuh malus


tadi di Wamena D
tapi live na di RRI hammer:


oh,,,
aduh teu disiarain di tv nya hammer:

ajax ge eleh eung kang berdukasx
r4fh - 23/02/2012 07:30 PM
#2995

Quote:
Original Posted By CharedockSpeeD
tadi kamana heula kang??
nuju eek nya?


teu kamana-mana kang D
mun teu enak weh tereh maghrib malus
r4fh - 23/02/2012 07:31 PM
#2996

Quote:
Original Posted By .duatilu.
oh,,,
aduh teu disiarain di tv nya hammer:

ajax ge eleh eung kang berdukasx


henteu nyaeta hammer:

Eleh di Champion ato di Liga? think:
CharedockSpeeD - 23/02/2012 07:34 PM
#2997

Quote:
Original Posted By r4fh
teu kamana-mana kang D
mun teu enak weh tereh maghrib malus

owh kitu nya...
emang kunaon kitu lamun tereh magrib??
r4fh - 23/02/2012 07:37 PM
#2998

Quote:
Original Posted By CharedockSpeeD
owh kitu nya...
emang kunaon kitu lamun tereh magrib??


teu aya nanaon sih o
ngan waktosna netepan weh etamah sanes waktosna posting ngakaks
.duatilu. - 23/02/2012 07:38 PM
#2999

Quote:
Original Posted By CharedockSpeeD
enya laguna tiasa diputer teu??
lamun teu tiasa nya ngadongdot deui weh


tiasa kang D

janten teu kedah nya D
.duatilu. - 23/02/2012 07:40 PM
#3000

Quote:
Original Posted By r4fh
henteu nyaeta hammer:

Eleh di Champion ato di Liga? think:


eleh di uefa league kang :mewek

tapi sanes liga champoion malu:
Page 150 of 396 | ‹ First  < 145 146 147 148 149 150 151 152 153 154 155 >  Last ›
Home > Kaskuser Regional > -o۩۩۩o- URANG SUBANG ASLI -o۩۩۩o-[Prime ID only] - Part 4