Kaskuser Regional
Home > Kaskuser Regional > -o۩۩۩o- URANG SUBANG ASLI -o۩۩۩o-[Prime ID only] - Part 4
Total Views: 34594 Share : Facebook ShareFacebook Twitter ShareTwitter Google+ ShareGoogle+
Page 151 of 396 | ‹ First  < 146 147 148 149 150 151 152 153 154 155 156 >  Last ›

CharedockSpeeD - 23/02/2012 07:41 PM
#3001

Quote:
Original Posted By r4fh
teu aya nanaon sih o
ngan waktosna netepan weh etamah sanes waktosna posting ngakaks

owh ari waktosna dzuhur, ashar sareng isya+subuh benten teu sareng magrib??
Quote:
Original Posted By .duatilu.
tiasa kang D

janten teu kedah nya D


muhun teu kedah kang D
.duatilu. - 23/02/2012 07:43 PM
#3002

Quote:
Original Posted By CharedockSpeeD
owh ari waktosna dzuhur, ashar sareng isya+subuh benten teu sareng magrib??

muhun teu kedah kang D


hehe
tapi sekarang bade ngadonlod deui kang D
r4fh - 23/02/2012 07:44 PM
#3003

Quote:
Original Posted By .duatilu.
eleh di uefa league kang :mewek

tapi sanes liga champoion malu:

oh manawi teh di champion D

Quote:
Original Posted By CharedockSpeeD
owh ari waktosna dzuhur, ashar sareng isya+subuh benten teu sareng magrib??


muhun teu kedah kang D

kedahnamah sih liren pas waktos netepanmah kang malus
.duatilu. - 23/02/2012 07:46 PM
#3004

Quote:
Original Posted By r4fh
oh manawi teh di champion D


kedahnamah sih liren pas waktos netepanmah kang malus


kan teu ka invite kang D

janten di eropa maena hammer:
CharedockSpeeD - 23/02/2012 07:47 PM
#3005

Quote:
Original Posted By .duatilu.
hehe
tapi sekarang bade ngadonlod deui kang D

nya sok atuh kang D
Quote:
Original Posted By r4fh
oh manawi teh di champion D


kedahnamah sih liren pas waktos netepanmah kang malus


janten sami wae nyak? D
r4fh - 23/02/2012 07:49 PM
#3006

Quote:
Original Posted By .duatilu.
kan teu ka invite kang D

janten di eropa maena hammer:

meureun weh posisi di liga belandana lain posisi atas p

Quote:
Original Posted By CharedockSpeeD
nya sok atuh kang D


janten sami wae nyak? D

kedahnamah sami sih D
tapi dina prakteknamah seueur bolongna hammer:
.duatilu. - 23/02/2012 07:52 PM
#3007

Quote:
Original Posted By CharedockSpeeD
nya sok atuh kang D

janten sami wae nyak? D


muhn kang D

tapi bingung kedah lagu naon D
.duatilu. - 23/02/2012 07:53 PM
#3008

Quote:
Original Posted By r4fh
meureun weh posisi di liga belandana lain posisi atas p


kedahnamah sami sih D
tapi dina prakteknamah seueur bolongna hammer:


haha muhun kang D

tapi ayeu na di eropa maena sareng MU,,, kamari eleh ku MU teh berdukas

manawi we ngke mah kenging malu:
r4fh - 23/02/2012 08:02 PM
#3009

Quote:
Original Posted By .duatilu.
haha muhun kang D

tapi ayeu na di eropa maena sareng MU,,, kamari eleh ku MU teh berdukas

manawi we ngke mah kenging malu:


sukur weh atuh pami MU kengingmah ngakaks
sanes mupuas ieumah ngan kaleresan abdi resep ka MU D
CharedockSpeeD - 23/02/2012 08:19 PM
#3010

Quote:
Original Posted By .duatilu.
muhn kang D

tapi bingung kedah lagu naon D

lagu jang sontrek weswew weh kang ngakak
meh tambih hageut D
.duatilu. - 23/02/2012 08:19 PM
#3011

Quote:
Original Posted By r4fh
sukur weh atuh pami MU kengingmah ngakaks
sanes mupuas ieumah ngan kaleresan abdi resep ka MU D


abi ge resep ka 22 nana kang

mudah mudahan we 2 nana kenging berdukas
.duatilu. - 23/02/2012 08:23 PM
#3012

Quote:
Original Posted By CharedockSpeeD
lagu jang sontrek weswew weh kang ngakak
meh tambih hageut D


naon kang wesweaw teh bingungs

asa nembe ngadangu amazed:
alLinMaho - 23/02/2012 08:25 PM
#3013

Quote:
Original Posted By .duatilu.
hehe
tapi sekarang bade ngadonlod deui kang D


ngadownload naon mang ????
baagiiii atuhhhhh, :P
CharedockSpeeD - 23/02/2012 08:25 PM
#3014

Quote:
Original Posted By .duatilu.
naon kang wesweaw teh bingungs

asa nembe ngadangu amazed:

ah naon weh kang..
bebas arti sareng abdimah D
.duatilu. - 23/02/2012 08:29 PM
#3015

Quote:
Original Posted By CharedockSpeeD
ah naon weh kang..
bebas arti sareng abdimah D


hehehe

sesah kang ai tos bebeas begini teh malus
jovie78 - 23/02/2012 08:32 PM
#3016

jopie ngiring ngalangkung didieu aho
ameh gancang nocengnaD
.duatilu. - 23/02/2012 08:38 PM
#3017

Quote:
Original Posted By jovie78
jopie ngiring ngalangkung didieu aho
ameh gancang nocengnaD


muhun kangga o

kumaha konserna kang sukses malus
CharedockSpeeD - 23/02/2012 08:41 PM
#3018

Quote:
Original Posted By .duatilu.
hehehe

sesah kang ai tos bebeas begini teh malus

bebeas teh anu sok di emam nya??
jovie78 - 23/02/2012 08:49 PM
#3019

Quote:
Original Posted By .duatilu.
muhun kangga o

kumaha konserna kang sukses malus


hatur nuhun kang
sukses kumaha kang
apanan tos pengsiun yeuhD
.duatilu. - 23/02/2012 08:59 PM
#3020

Quote:
Original Posted By CharedockSpeeD
bebeas teh anu sok di emam nya??


muhun kang D

pami anu sok di sangu mah beas nya D
Page 151 of 396 | ‹ First  < 146 147 148 149 150 151 152 153 154 155 156 >  Last ›
Home > Kaskuser Regional > -o۩۩۩o- URANG SUBANG ASLI -o۩۩۩o-[Prime ID only] - Part 4