Kaskuser Regional
Home > Kaskuser Regional > -o۩۩۩o- URANG SUBANG ASLI -o۩۩۩o-[Prime ID only] - Part 4
Total Views: 34594 Share : Facebook ShareFacebook Twitter ShareTwitter Google+ ShareGoogle+
Page 152 of 396 | ‹ First  < 147 148 149 150 151 152 153 154 155 156 157 >  Last ›

.duatilu. - 23/02/2012 09:00 PM
#3021

Quote:
Original Posted By jovie78
hatur nuhun kang
sukses kumaha kang
apanan tos pengsiun yeuhD


wah ntong pensiun atu kang,,,

eta 1200 deui nanggung D
blint` - 23/02/2012 10:37 PM
#3022

hi: subang,,
aya jalmian?? think:
.duatilu. - 23/02/2012 10:39 PM
#3023

Quote:
Original Posted By blint`
hi: subang,,
aya jalmian?? think:


ada donk

masa ada dink ngakaks Peace:
blint` - 23/02/2012 10:43 PM
#3024

Quote:
Original Posted By .duatilu.
ada donk

masa ada dink ngakaks Peace:


wah,,
aya keneh si akang gening,,
begadang kang?? eek:
r4fh - 23/02/2012 10:43 PM
#3025

wilujeng wengi moon:

hadir deui ah malu:
blint` - 23/02/2012 10:46 PM
#3026

Quote:
Original Posted By r4fh
wilujeng wengi moon:

hadir deui ah malu:


tos timana kitu kang??
hadir deui,, amazed:
-
brb masak mie,, ngacir:
r4fh - 23/02/2012 10:49 PM
#3027

Quote:
Original Posted By blint`
tos timana kitu kang??
hadir deui,, amazed:
-
brb masak mie,, ngacir:


biasa bieu teh aya rerencangan heula hammer:
kongres alias ngawangkong teu beres-beres ngakak
blint` - 23/02/2012 11:02 PM
#3028

Quote:
Original Posted By r4fh
biasa bieu teh aya rerencangan heula hammer:
kongres alias ngawangkong teu beres-beres ngakak


ciri khas orang timur,, ngakaks
ngawangkong wae nu heureuy teu beres beres,,
komo nu serius nyak,, hammers
r4fh - 23/02/2012 11:10 PM
#3029

Quote:
Original Posted By blint`
ciri khas orang timur,, ngakaks
ngawangkong wae nu heureuy teu beres beres,,
komo nu serius nyak,, hammers


matakna ceuk babaturanmah mun hajat teh mending keneh nanggap nu rapat cenah ngakaks
pasti tamat nepi ka isuk ngakaks
blint` - 23/02/2012 11:14 PM
#3030

Quote:
Original Posted By r4fh
matakna ceuk babaturanmah mun hajat teh mending keneh nanggap nu rapat cenah ngakaks
pasti tamat nepi ka isuk ngakaks


ngakaks
bisa wae nya sunda mah ngakaks
aya weh pibodoranna teh,, ngakaks
r4fh - 23/02/2012 11:25 PM
#3031

Quote:
Original Posted By blint`
ngakaks
bisa wae nya sunda mah ngakaks
aya weh pibodoranna teh,, ngakaks


komo mun rapatna nepi ka dur der mah ngakaks
kudu diwasitan tah ngakaks
blint` - 23/02/2012 11:29 PM
#3032

Quote:
Original Posted By r4fh
komo mun rapatna nepi ka dur der mah ngakaks
kudu diwasitan tah ngakaks


angger weh ai wasitna wasit FIFA mah,,
FIFAseaeun ngakak
r4fh - 23/02/2012 11:32 PM
#3033

Quote:
Original Posted By blint`
angger weh ai wasitna wasit FIFA mah,,
FIFAseaeun ngakak


etamah kalah tambah parah cup ngakak
balokna geus tilu deui wae geuningan matabelo:
blint` - 24/02/2012 02:40 AM
#3034

Quote:
Original Posted By r4fh
etamah kalah tambah parah cup ngakak
balokna geus tilu deui wae geuningan matabelo:


tadi ditembak ku sepuh mb,, capedes
kuduna keur coepzone,
malah kadieu, hammers
-
wilujeng enjing subang beer:
cimaungBC.pwk - 24/02/2012 02:42 AM
#3035

Quote:
Original Posted By blint`
tadi ditembak ku sepuh mb,, capedes
kuduna keur coepzone,
malah kadieu, hammers
-
wilujeng enjing cianjur beer:


ku saha emang eek:
naha cianjur bingung:
blint` - 24/02/2012 02:44 AM
#3036

Quote:
Original Posted By cimaungBC.pwk

ku saha emang eek:
naha cianjur bingung:


omdev hammers
beda sepuh mah,,
sakali nembak langsung naek balok,,
edit atuh,, ngakak
salah urang,,
cimaungBC.pwk - 24/02/2012 02:46 AM
#3037

Quote:
Original Posted By blint`
omdev hammers
beda sepuh mah,,
sakali nembak langsung naek balok,,
edit atuh,, ngakak
salah urang,,


teu kudu sepuh hayang naek balok mah
nu pasukan hiji ge bisa wae
misal urang boga 299 ditembak hiji langsung naek balok ngakak

ngalindur ngakak
blint` - 24/02/2012 02:50 AM
#3038

Quote:
Original Posted By cimaungBC.pwk

teu kudu sepuh hayang naek balok mah
nu pasukan hiji ge bisa wae
misal urang boga 299 ditembak hiji langsung naek balok ngakak

ngalindur ngakak


mata burem hammers
edit atuh kuotanna,,
ngerakeun ih,, ngakak
-
yeh,,
tadi teh asalna 150an,
ditembak langsung 250 takuts
cimaungBC.pwk - 24/02/2012 02:51 AM
#3039

Quote:
Original Posted By blint`
mata burem hammers
edit atuh kuotanna,,
ngerakeun ih,, ngakak
-
yeh,,
tadi teh asalna 150an,
ditembak langsung 250 takuts


kajen ah hoream ngedit na ge ngakak
-
teu aneh mun om dev mah takuts
blint` - 24/02/2012 02:54 AM
#3040

Quote:
Original Posted By cimaungBC.pwk

kajen ah hoream ngedit na ge ngakak
-
teu aneh mun om dev mah takuts


hammers
balaga lah,,
aib yeuh,, hammers
-
huuh sih,,
di SG ge maen spreadna edan edanan,, takuts
Page 152 of 396 | ‹ First  < 147 148 149 150 151 152 153 154 155 156 157 >  Last ›
Home > Kaskuser Regional > -o۩۩۩o- URANG SUBANG ASLI -o۩۩۩o-[Prime ID only] - Part 4