Kaskuser Regional
Home > Kaskuser Regional > -o۩۩۩o- URANG SUBANG ASLI -o۩۩۩o-[Prime ID only] - Part 4
Total Views: 34594 Share : Facebook ShareFacebook Twitter ShareTwitter Google+ ShareGoogle+
Page 153 of 396 | ‹ First  < 148 149 150 151 152 153 154 155 156 157 158 >  Last ›

cimaungBC.pwk - 24/02/2012 02:59 AM
#3041

Quote:
Original Posted By blint`
hammers
balaga lah,,
aib yeuh,, hammers
-
huuh sih,,
di SG ge maen spreadna edan edanan,, takuts


beneran hoream cup ngakak
-
SG naon eek:
blint` - 24/02/2012 03:00 AM
#3042

Quote:
Original Posted By cimaungBC.pwk

beneran hoream cup ngakak
-
SG naon eek:


ah teu pren yeuh,, hammers
-
soccer game,,
kan aya trit spread takuts
cimaungBC.pwk - 24/02/2012 03:04 AM
#3043

Quote:
Original Posted By blint`
ah teu pren yeuh,, hammers
-
soccer game,,
kan aya trit spread takuts


ngakaks Peace:
-
oh soccer game hammer:
sugan teh oscial grup hammer:
-
kang rafh mana yeuh bingung:
MU maen oge
blint` - 24/02/2012 03:14 AM
#3044

Quote:
Original Posted By cimaungBC.pwk

ngakaks Peace:
-
oh soccer game hammer:
sugan teh oscial grup hammer:
-
kang rafh mana yeuh bingung:
MU maen oge


Social grup mah teu rame,, ngakaks
-
duka tah,,
nuju ritual meren,
kan ayeuna malam jumat,, ngakaks
cimaungBC.pwk - 24/02/2012 03:16 AM
#3045

Quote:
Original Posted By blint`
Social grup mah teu rame,, ngakaks
-
duka tah,,
nuju ritual meren,
kan ayeuna malam jumat,, ngakaks


ker nguriling meren nya shutup:
-
ai sugan nonton sorangan
pek teh pas gol aya nu ngagorowokkagets:
singhoreng si mamah milu nonton ngakak
blint` - 24/02/2012 03:18 AM
#3046

Quote:
Original Posted By cimaungBC.pwk

ker nguriling meren nya shutup:
-
ai sugan nonton sorangan
pek teh pas gol aya nu ngagorowokkagets:
singhoreng si mamah milu nonton ngakak


jigana mah,, hammer:
-
ngakak
kabayang tah reuwasna kawas kumaha,, ngakak ngakak
Pasukan.Perang - 24/02/2012 11:14 AM
#3047

wilujeng enjing subang, cendols
tos aya jalmian dipalih dieu?? think:
jovie78 - 24/02/2012 01:50 PM
#3048

Quote:
Original Posted By Pasukan.Perang
wilujeng enjing subang, cendols
tos aya jalmian dipalih dieu?? think:


aya abdi kang:addfriends
mangga di lanjut D
jovie78 - 24/02/2012 02:23 PM
#3049

wah bener2 sepi yeuh subang teh
teu aya hiji2 acan jalminabingung:
rustie - 24/02/2012 03:00 PM
#3050

Quote:
Original Posted By jovie78
wah bener2 sepi yeuh subang teh
teu aya hiji2 acan jalminabingung:


aya abdi kang,, :request
hayu urang ngagosip malu:
jovie78 - 24/02/2012 03:01 PM
#3051

Quote:
Original Posted By rustie
aya abdi kang,, :request
hayu urang ngagosip malu:


wah aya oge didieuo
lebar pami teu di quotengakaks
mangga kangD
rustie - 24/02/2012 03:04 PM
#3052

Quote:
Original Posted By jovie78
wah aya oge didieuo
lebar pami teu di quotengakaks
mangga kangD


kan jalan jalan om, p
hayu urang pakuot"
jovie78 - 24/02/2012 03:05 PM
#3053

Quote:
Original Posted By rustie
kan jalan jalan om, p
hayu urang pakuot"


mangga kang
ngke tabna di sumputkeun heula nyamalus
hayu lahngacir2
rustie - 24/02/2012 03:08 PM
#3054

Quote:
Original Posted By jovie78
mangga kang
ngke tabna di sumputkeun heula nyamalus
hayu lahngacir2


naha disumputkeun??
kunaon kang??
teesna mana yeuh?? kts:
jovie78 - 24/02/2012 03:12 PM
#3055

Quote:
Original Posted By rustie
naha disumputkeun??
kunaon kang??
teesna mana yeuh?? kts:


apanan riweuh ku delay kango
muhun nya kang kamana yeuhjrb:
rustie - 24/02/2012 03:17 PM
#3056

Quote:
Original Posted By jovie78
apanan riweuh ku delay kango
muhun nya kang kamana yeuhjrb:


samenit tea sanes?? capedes
nya yeh,, tees teh jarang hadir nosara kacau:
jovie78 - 24/02/2012 03:18 PM
#3057

Quote:
Original Posted By rustie
samenit tea sanes?? capedes
nya yeh,, tees teh jarang hadir nosara kacau:


wah parah eta emot ngakak
abdi Asharan heula ah kang..
hayu mangga kangngacir:
rustie - 24/02/2012 03:23 PM
#3058

Quote:
Original Posted By jovie78
wah parah eta emot ngakak
abdi Asharan heula ah kang..
hayu mangga kangngacir:


sok mangga kang,,
abdi ngantosan didieu,, linux2:
jovie78 - 24/02/2012 03:39 PM
#3059

Quote:
Original Posted By rustie
sok mangga kang,,
abdi ngantosan didieu,, linux2:


atos kang abdio
mangga dilanjut D
rustie - 24/02/2012 03:43 PM
#3060

Quote:
Original Posted By jovie78
atos kang abdio
mangga dilanjut D


D
disabeulah weh kang,,
meh tereh,, shutup:
Page 153 of 396 | ‹ First  < 148 149 150 151 152 153 154 155 156 157 158 >  Last ›
Home > Kaskuser Regional > -o۩۩۩o- URANG SUBANG ASLI -o۩۩۩o-[Prime ID only] - Part 4