Kaskuser Regional
Home > Kaskuser Regional > -o۩۩۩o- URANG SUBANG ASLI -o۩۩۩o-[Prime ID only] - Part 4
Total Views: 34594 Share : Facebook ShareFacebook Twitter ShareTwitter Google+ ShareGoogle+
Page 154 of 396 | ‹ First  < 149 150 151 152 153 154 155 156 157 158 159 >  Last ›

jovie78 - 24/02/2012 03:44 PM
#3061

Quote:
Original Posted By rustie
D
disabeulah weh kang,,
meh tereh,, shutup:


oh kitunya kang
disana disini komo kang
leuwih tereh ngakaks Peace:
rustie - 24/02/2012 03:55 PM
#3062

Quote:
Original Posted By jovie78
oh kitunya kang
disana disini komo kang
leuwih tereh ngakaks Peace:


eleh ku delay kang,, hammer:
tees can aya wae yeuh,,
padahal kangen abdi teh,, :genits
.duatilu. - 24/02/2012 04:22 PM
#3063

Quote:
Original Posted By blint`
wah,,
aya keneh si akang gening,,
begadang kang?? eek:


nteu kang D

sakola eung abi mah malu:
budak.angon - 24/02/2012 06:03 PM
#3064

aya nu tos nyobian 3G three teu acan lur?
punten pami tos pernah dibahas... D
blint` - 24/02/2012 06:13 PM
#3065

Quote:
Original Posted By .duatilu.
nteu kang D

sakola eung abi mah malu:

hi: kang malu:
Quote:
Original Posted By budak.angon
aya nu tos nyobian 3G three teu acan lur?
punten pami tos pernah dibahas... D


teu acan kang,, hammer:
.duatilu. - 24/02/2012 06:50 PM
#3066

Quote:
Original Posted By blint`
hi: kang malu:

teu acan kang,, hammer:


hai juja kang D

nuju naon kang D

bade uih nya D

muhun sok ku abi di antios D
jovie78 - 24/02/2012 07:23 PM
#3067

wilujeng wengi kasadayana...
ieu bade di alihkeun teu bumina ka part#5 D
masbox - 24/02/2012 07:25 PM
#3068

punten ngarewong D
urang purwakarta, tapi pun bojo ti cibogo D
[quote=]
Nama : masbox
Reg. Asal : Purwakarta
YM : f00lishmustdie
[/quote]

pami aya kaskuser subang atau wargi anu damel di agraria subang, pm abdi lah malu:

aya peryogi yeuh o

nuhun malu:
rustie - 24/02/2012 07:34 PM
#3069

Quote:
Original Posted By .duatilu.
hai juja kang D

nuju naon kang D

bade uih nya D

muhun sok ku abi di antios D

hai kang,, o
papendak deui sareng nubi jiga abdi,, o
Quote:
Original Posted By jovie78
wilujeng wengi kasadayana...
ieu bade di alihkeun teu bumina ka part#5 D

tebih keneh kang,, ngakaks
bisi kiriting ngke ramona,, p
Quote:
Original Posted By masbox
punten ngarewong D
urang purwakarta, tapi pun bojo ti cibogo D

pami aya kaskuser subang atau wargi anu damel di agraria subang, pm abdi lah malu:

aya peryogi yeuh o

nuhun malu:


matabelo:
agraria subang dimana kang?? think:
salken kang,, shakehand2
budak.angon - 24/02/2012 08:04 PM
#3070

Quote:
Original Posted By masbox
punten ngarewong D
urang purwakarta, tapi pun bojo ti cibogo D

pami aya kaskuser subang atau wargi anu damel di agraria subang, pm abdi lah malu:

aya peryogi yeuh o

nuhun malu:

weis aya sepuh bokus gning.. o
peryogi ka agraria mah langsung ka kantor wae kang,gampil ayeuna mah...

Quote:
Original Posted By blint`
hi: kang malu:

teu acan kang,, hammer:

panasaran,sae teu nya di subang eta 3G three
nu tos ngangge di share lah...
김정일 - 24/02/2012 08:17 PM
#3071

Cik aya saha wae yeuh hacker na hammers
naha geus rame acan nya think:
rustie - 24/02/2012 08:45 PM
#3072

Quote:
Original Posted By
Cik aya saha wae yeuh hacker na hammers
naha geus rame acan nya think:


aya abdi kang,, :request
akang aya keneh teu? think:
.duatilu. - 24/02/2012 09:36 PM
#3073

Quote:
Original Posted By rustie
hai kang,, o
papendak deui sareng nubi jiga abdi,, o

tebih keneh kang,, ngakaks
bisi kiriting ngke ramona,, p

matabelo:
agraria subang dimana kang?? think:
salken kang,, shakehand2


muhun kang o

akang nuju naon malu:
rustie - 24/02/2012 09:42 PM
#3074

Quote:
Original Posted By .duatilu.
muhun kang o

akang nuju naon malu:


nuju calik weh kang,,
akang tos timana bieu?
.duatilu. - 24/02/2012 09:46 PM
#3075

Quote:
Original Posted By rustie
nuju calik weh kang,,
akang tos timana bieu?


oh malu:

tos nonton timna s kang malu:
masbox - 24/02/2012 09:50 PM
#3076

Quote:
Original Posted By budak.angon

weis aya sepuh bokus gning.. o
peryogi ka agraria mah langsung ka kantor wae kang,gampil ayeuna mah...


panasaran,sae teu nya di subang eta 3G three
nu tos ngangge di share lah...


bade naroskeun, manawi aya nu apal pasaran harga sawah (per tumbak) di daerah cibeureum-majasari, cibogo o

rustie - 24/02/2012 09:51 PM
#3077

Quote:
Original Posted By .duatilu.
oh malu:

tos nonton timna s kang malu:


menang hente?
sabarha sabraha? malu:
.duatilu. - 24/02/2012 10:12 PM
#3078

Quote:
Original Posted By rustie
menang hente?
sabarha sabraha? malu:


kenging kang malu:

sareng laos 2 -
0 sareng persebaya mah duka malu:
rustie - 24/02/2012 10:19 PM
#3079

Quote:
Original Posted By .duatilu.
kenging kang malu:

sareng laos 2 -
0 sareng persebaya mah duka malu:


emang 2 tim kang??
abdi teu nonton tuda tadi teh,, hammers
.duatilu. - 24/02/2012 10:29 PM
#3080

Quote:
Original Posted By rustie
emang 2 tim kang??
abdi teu nonton tuda tadi teh,, hammers


muhun kang 2 o

anu u23 sareng u senior malu:
Page 154 of 396 | ‹ First  < 149 150 151 152 153 154 155 156 157 158 159 >  Last ›
Home > Kaskuser Regional > -o۩۩۩o- URANG SUBANG ASLI -o۩۩۩o-[Prime ID only] - Part 4