Kaskuser Regional
Home > Kaskuser Regional > -o۩۩۩o- URANG SUBANG ASLI -o۩۩۩o-[Prime ID only] - Part 4
Total Views: 34594 Share : Facebook ShareFacebook Twitter ShareTwitter Google+ ShareGoogle+
Page 155 of 396 | ‹ First  < 150 151 152 153 154 155 156 157 158 159 160 >  Last ›

rustie - 24/02/2012 11:59 PM
#3081

Quote:
Original Posted By .duatilu.
muhun kang 2 o

anu u23 sareng u senior malu:


akang maen hente??
eh, akang aya keneh kitu? think:
r4fh - 25/02/2012 10:03 AM
#3082

wilujeng weyah kieu lur sun:

sigana tiiseun yeuh hammer:
jovie78 - 25/02/2012 10:53 AM
#3083

Quote:
Original Posted By r4fh
wilujeng weyah kieu lur sun:

sigana tiiseun yeuh hammer:


aya abdi kango
aya saha deuih yeuhthink:
r4fh - 25/02/2012 11:22 AM
#3084

Quote:
Original Posted By jovie78
aya abdi kango
aya saha deuih yeuhthink:


duka kamarana ieu teh kang :mewek

padahal libur hammer:
jovie78 - 25/02/2012 11:30 AM
#3085

Quote:
Original Posted By r4fh
duka kamarana ieu teh kang :mewek

padahal libur hammer:


tah eta kang..
teu dimana2 sepi yeuh\(
.duatilu. - 25/02/2012 12:08 PM
#3086

Quote:
Original Posted By rustie
akang maen hente??
eh, akang aya keneh kitu? think:

nteu kang D
aya kang sekarang mah D
Quote:
Original Posted By r4fh
wilujeng weyah kieu lur sun:

sigana tiiseun yeuh hammer:

muhun kang tissieun amazed:
r4fh - 25/02/2012 01:27 PM
#3087

Quote:
Original Posted By jovie78
tah eta kang..
teu dimana2 sepi yeuh\(

aneh atuh nya kang hammer:

Quote:
Original Posted By .duatilu.
nteu kang D
aya kang sekarang mah D

muhun kang tissieun amazed:

sok atuh duruk patung endog pasti rame tah ngakak
.duatilu. - 25/02/2012 01:28 PM
#3088

Quote:
Original Posted By r4fh
aneh atuh nya kang hammer:


sok atuh duruk patung endog pasti rame tah ngakak


kumaha ngadurukna kang
da eta mag tembok :mewek
jovie78 - 25/02/2012 01:28 PM
#3089

Quote:
Original Posted By r4fh
aneh atuh nya kang hammer:


sok atuh duruk patung endog pasti rame tah ngakak


muhun kango
akang keur naon yeuh think:
.duatilu. - 25/02/2012 01:30 PM
#3090

Quote:
Original Posted By jovie78
muhun kango
akang keur naon yeuh think:


nuju mendengarkan lagu kang :kr

ai akang malu:
r4fh - 25/02/2012 01:40 PM
#3091

Quote:
Original Posted By .duatilu.
kumaha ngadurukna kang
da eta mag tembok :mewek

siram heula ku bensin atuh ;)

Quote:
Original Posted By jovie78
muhun kango
akang keur naon yeuh think:

nembe bade posting deui malus
bieu teh kalah ngobrol weh jeung rerencangan hammer:
rustie - 25/02/2012 01:56 PM
#3092

Quote:
Original Posted By jovie78
muhun kango
akang keur naon yeuh think:


Quote:
Original Posted By .duatilu.
nuju mendengarkan lagu kang :kr

ai akang malu:


Quote:
Original Posted By r4fh
siram heula ku bensin atuh ;)


nembe bade posting deui malus
bieu teh kalah ngobrol weh jeung rerencangan hammer:


punten subang,, kisss
ngirin calik sakedap,, kisss
linux2:
r4fh - 25/02/2012 02:00 PM
#3093

Quote:
Original Posted By rustie
punten subang,, kisss
ngirin calik sakedap,, kisss
linux2:


mangga kalebet kang D
dupi ieu sareng saha nya? think:
rustie - 25/02/2012 02:10 PM
#3094

Quote:
Original Posted By r4fh
mangga kalebet kang D
dupi ieu sareng saha nya? think:


sareng akang kang,, kisss
akang damang?? malus
r4fh - 25/02/2012 02:16 PM
#3095

Quote:
Original Posted By rustie
sareng akang kang,, kisss
akang damang?? malus


akang nu mana tea? malus
alhamdulilah abdimah pangesto D
.duatilu. - 25/02/2012 02:22 PM
#3096

Quote:
Original Posted By r4fh
siram heula ku bensin atuh ;)


nembe bade posting deui malus
bieu teh kalah ngobrol weh jeung rerencangan hammer:


teu gaduh kang
bensina :mewek
.duatilu. - 25/02/2012 02:25 PM
#3097

Quote:
Original Posted By rustie
punten subang,, kisss
ngirin calik sakedap,, kisss
linux2:


muhun mangga kang o

ku abi di rencangan nya peluk
rustie - 25/02/2012 02:26 PM
#3098

Quote:
Original Posted By r4fh
akang nu mana tea? malus
alhamdulilah abdimah pangesto D


akang agus,, malus
-
nu kamari diajak ngejunk di fb,,
malah ol dina hp, hammer:
kumaha kalijati kang?? iloveindonesias
rustie - 25/02/2012 02:27 PM
#3099

Quote:
Original Posted By .duatilu.
muhun mangga kang o

ku abi di rencangan nya peluk


asik,, kisss
nnuju naon kang?? think:
r4fh - 25/02/2012 02:28 PM
#3100

Quote:
Original Posted By .duatilu.
teu gaduh kang
bensina :mewek


meser atuh p
sa jariken oge cekap siganamah D
Page 155 of 396 | ‹ First  < 150 151 152 153 154 155 156 157 158 159 160 >  Last ›
Home > Kaskuser Regional > -o۩۩۩o- URANG SUBANG ASLI -o۩۩۩o-[Prime ID only] - Part 4