Kaskuser Regional
Home > Kaskuser Regional > -o۩۩۩o- URANG SUBANG ASLI -o۩۩۩o-[Prime ID only] - Part 4
Total Views: 34594 Share : Facebook ShareFacebook Twitter ShareTwitter Google+ ShareGoogle+
Page 156 of 396 | ‹ First  < 151 152 153 154 155 156 157 158 159 160 161 >  Last ›

.duatilu. - 25/02/2012 02:55 PM
#3101

Quote:
Original Posted By rustie
asik,, kisss
nnuju naon kang?? think:


nuju nonton mancing mania kang malu:

mmmmaaannnnttttaaaappp :addfriends
.duatilu. - 25/02/2012 02:56 PM
#3102

Quote:
Original Posted By r4fh
meser atuh p
sa jariken oge cekap siganamah D


muhun kang ceekap D
satauneun nya upami motorna irit mah ngakaks Peace:
rustie - 25/02/2012 02:59 PM
#3103

Quote:
Original Posted By .duatilu.
nuju nonton mancing mania kang malu:

mmmmaaannnnttttaaaappp :addfriends


naonna nu mantap kang?
mancing dimana kitu?
di tipi? ngakak
r4fh - 25/02/2012 03:02 PM
#3104

Quote:
Original Posted By rustie
akang agus,, malus
-
nu kamari diajak ngejunk di fb,,
malah ol dina hp, hammer:
kumaha kalijati kang?? iloveindonesias

ucupkah ini? think:
kalijati aman terkendali army:

Quote:
Original Posted By .duatilu.
muhun kang ceekap D
satauneun nya upami motorna irit mah ngakaks Peace:

moal satauneun paling sabulaneun atuh p
.duatilu. - 25/02/2012 03:05 PM
#3105

Quote:
Original Posted By rustie
naonna nu mantap kang?
mancing dimana kitu?
di tipi? ngakak


muhun kang di tipi D

eta pami kenging lauk teh... mmmmaaaannnnttttaaaaapppp D
rustie - 25/02/2012 03:06 PM
#3106

Quote:
Original Posted By r4fh
ucupkah ini? think:
kalijati aman terkendali army:


moal satauneun paling sabulaneun atuh p


yoi kang,, cool:
alhamdulillah aman,,
abdi bade ngalewat kang,, o
.duatilu. - 25/02/2012 03:07 PM
#3107

Quote:
Original Posted By r4fh
ucupkah ini? think:
kalijati aman terkendali army:


moal satauneun paling sabulaneun atuh p


heheh muhun kang D

tapi ai di campur mah nya D
r4fh - 25/02/2012 03:10 PM
#3108

Quote:
Original Posted By rustie
yoi kang,, cool:
alhamdulillah aman,,
abdi bade ngalewat kang,, o

rek kamana kitu cup? think:
mampir atuh malus

Quote:
Original Posted By .duatilu.
heheh muhun kang D

tapi ai di campur mah nya D

matak rusak mesin atuh dicampurmah hammer:
.duatilu. - 25/02/2012 03:11 PM
#3109

Quote:
Original Posted By r4fh
rek kamana kitu cup? think:
mampir atuh malus


matak rusak mesin atuh dicampurmah hammer:


kan saur cangehgar ge di campur ngadorong kang malu:

isnya alloh moal reksak gera :addfriends Peace:
rustie - 25/02/2012 03:13 PM
#3110

Quote:
Original Posted By .duatilu.
muhun kang di tipi D

eta pami kenging lauk teh... mmmmaaaannnnttttaaaaapppp D


aya buayaan teu kang?? takuts
bilih aya buaya noel weh abdi mah,, takuts
.duatilu. - 25/02/2012 03:14 PM
#3111

Quote:
Original Posted By rustie
aya buayaan teu kang?? takuts
bilih aya buaya noel weh abdi mah,, takuts


moal cigana mah kang D

tapi duka ai nguseupna di rawa mah,, bilih aya buaya ngekiss kisss takuts
rustie - 25/02/2012 03:18 PM
#3112

Quote:
Original Posted By r4fh
rek kamana kitu cup? think:
mampir atuh malus


matak rusak mesin atuh dicampurmah hammer:


kehatimu kang,, ;)

boleh ngga?? malu:

:dp
rustie - 25/02/2012 03:20 PM
#3113

Quote:
Original Posted By .duatilu.
moal cigana mah kang D

tapi duka ai nguseupna di rawa mah,, bilih aya buaya ngekiss kisss takuts


akang atos dikiss ku buaya can??
buaya darat kang,, :genits
.duatilu. - 25/02/2012 03:21 PM
#3114

Quote:
Original Posted By rustie
akang atos dikiss ku buaya can??
buaya darat kang,, mahos


hahaha teu acan kang D

kantos ge ku cewe malu
r4fh - 25/02/2012 03:24 PM
#3115

Quote:
Original Posted By .duatilu.
kan saur cangehgar ge di campur ngadorong kang malu:

isnya alloh moal reksak gera :addfriends Peace:

enya atuh mun capur ku dorongmah ngakaks
Quote:
Original Posted By rustie
kehatimu kang,, ;)

boleh ngga?? malu:

:dp

gak boleh army:
abdimah sanes maho
najis
rustie - 25/02/2012 03:31 PM
#3116

Quote:
Original Posted By .duatilu.
hahaha teu acan kang D

kantos ge ku cewe malu

cewek buaya?? takuts
Quote:
Original Posted By r4fh
enya atuh mun capur ku dorongmah ngakaks

gak boleh army:
abdimah sanes maho
najis


tos pensiun kang?? malu:
sugan eth angger,, Peace:
kabur ah, ngacir:

ngakak
.duatilu. - 25/02/2012 03:33 PM
#3117

Quote:
Original Posted By r4fh
enya atuh mun capur ku dorongmah ngakaks

gak boleh army:
abdimah sanes :genit
najis


wkwkkwkw
muhun kang tos terakreditasi upami di campur ngadorong mah D
.duatilu. - 25/02/2012 03:35 PM
#3118

Quote:
Original Posted By rustie
cewek buaya?? takuts

tos pensiun kang?? malu:
sugan eth angger,, Peace:
kabur ah, ngacir:

ngakak


sanes kang malus

eta buaya na BUdAk YAtim berduka
r4fh - 25/02/2012 03:36 PM
#3119

Quote:
Original Posted By rustie
cewek buaya?? takuts


tos pensiun kang?? malu:
sugan eth angger,, Peace:
kabur ah, ngacir:

ngakak

jiah hammer:
pan ayeunamah ID bencong_selebritisna tos jadi artos shutup:

Quote:
Original Posted By .duatilu.
wkwkkwkw
muhun kang tos terakreditasi upami di campur ngadorong mah D

siga sakola wae pake akreditasi nohope:
rustie - 25/02/2012 03:40 PM
#3120

Quote:
Original Posted By .duatilu.
sanes kang malus

eta buaya na BUdAk YAtim berduka

ai sugan teh naon kang,, berdukas
dinikah atuh ku akang,, o
Quote:
Original Posted By r4fh
jiah hammer:
pan ayeunamah ID bencong_selebritisna tos jadi artos shutup:


siga sakola wae pake akreditasi nohope:


emang sabraha??
join date brpa? wowcantik
Page 156 of 396 | ‹ First  < 151 152 153 154 155 156 157 158 159 160 161 >  Last ›
Home > Kaskuser Regional > -o۩۩۩o- URANG SUBANG ASLI -o۩۩۩o-[Prime ID only] - Part 4