Kaskuser Regional
Home > Kaskuser Regional > -o۩۩۩o- URANG SUBANG ASLI -o۩۩۩o-[Prime ID only] - Part 4
Total Views: 34594 Share : Facebook ShareFacebook Twitter ShareTwitter Google+ ShareGoogle+
Page 158 of 396 | ‹ First  < 153 154 155 156 157 158 159 160 161 162 163 >  Last ›

김정일 - 26/02/2012 02:15 PM
#3141

Cik aya saha yeuh
boa2 jempling deui oge nya D
김정일 - 26/02/2012 02:16 PM
#3142

Quote:
Original Posted By r4fh
cianjur hujan kang? think:

didieumah nembe ceudeum wungkul kang D


Hujang ageung kang
mana loba balad na deuih
lamun sorangan mah teu nanaon lah D
r4fh - 26/02/2012 02:29 PM
#3143

Quote:
Original Posted By
Hujang ageung kang
mana loba balad na deuih
lamun sorangan mah teu nanaon lah D

walah palaur atuh nya kang takuts
didieu nembe aya gegelegeran kang \(\(
김정일 - 26/02/2012 02:34 PM
#3144

Quote:
Original Posted By r4fh
walah palaur atuh nya kang takuts
didieu nembe aya gegelegeran kang \(\(


wah naon tah anu gegelegeran teh
lamun hitut tea mah
enya kang matak palaur tah D
r4fh - 26/02/2012 02:38 PM
#3145

Quote:
Original Posted By
wah naon tah anu gegelegeran teh
lamun hitut tea mah
enya kang matak palaur tah D


guludug kang D
hitutmah sehat atuh kang dan mun teu bisa hitutmah ripuh ;)
김정일 - 26/02/2012 02:40 PM
#3146

Quote:
Original Posted By r4fh
guludug kang D
hitutmah sehat atuh kang dan mun teu bisa hitutmah ripuh ;)


ooohhhh guludug nyam D
hitut identik jeung dosa alias meledos teu karasa
nyaho2 rame weh ngakaks
r4fh - 26/02/2012 02:47 PM
#3147

Quote:
Original Posted By
ooohhhh guludug nyam D
hitut identik jeung dosa alias meledos teu karasa
nyaho2 rame weh ngakaks


muhun guludug kang D
dikantun heula kang hujan tos mulai turun yeuh hammer:
김정일 - 26/02/2012 02:53 PM
#3148

Quote:
Original Posted By r4fh
muhun guludug kang D
dikantun heula kang hujan tos mulai turun yeuh hammer:


wah enya atuh kang
ari hujan mah pasti turun
tah anu naek mah ngan naek haji nya D
coepzone - 26/02/2012 03:32 PM
#3149

Quote:
Quote:
Original Posted By r4fh
muhun guludug kang D
dikantun heula kang hujan tos mulai turun yeuh hammer:


Quote:
Original Posted By
wah enya atuh kang
ari hujan mah pasti turun
tah anu naek mah ngan naek haji nya D


halo puh,, o
ngiring ngalangkung,, o
tong 2an,, ngacir:

-









ngacir:
r4fh - 26/02/2012 06:44 PM
#3150

Quote:
Original Posted By
wah enya atuh kang
ari hujan mah pasti turun
tah anu naek mah ngan naek haji nya D

naek mak haji nya kang ngakaks

Quote:
Original Posted By coepzone
halo puh,, o
ngiring ngalangkung,, o
tong 2an,, ngacir:

-






ngacir:

kamana wae cup?
asa jarang katingali ayeunamah p
rustie - 26/02/2012 06:47 PM
#3151

Quote:
Original Posted By r4fh
naek mak haji nya kang ngakaks


kamana wae cup?
asa jarang katingali ayeunamah p


tingali atuh,, malu:
tong fban wae mantakna,, ngakaks
r4fh - 26/02/2012 06:56 PM
#3152

Quote:
Original Posted By rustie
tingali atuh,, malu:
tong fban wae mantakna,, ngakaks


bonganna kaskus wap can baleg wae tuda p
jadi teu bisa posting dina hape mun hoream muka lapie teh D
rustie - 26/02/2012 07:00 PM
#3153

Quote:
Original Posted By r4fh
bonganna kaskus wap can baleg wae tuda p
jadi teu bisa posting dina hape mun hoream muka lapie teh D


ngakaks
tinggal muka lepi naon hesena atuh,, p
ato modemna teu aya pulsa? ngakaks
r4fh - 26/02/2012 07:02 PM
#3154

Quote:
Original Posted By rustie
ngakaks
tinggal muka lepi naon hesena atuh,, p
ato modemna teu aya pulsa? ngakaks


pa dina hapemah bisa bari gogoleran p
pake spidol dong :cool
rustie - 26/02/2012 07:04 PM
#3155

Quote:
Original Posted By r4fh
pa dina hapemah bisa bari gogoleran p
pake spidol dong :cool


spidol bajakan,, hammers
tapi gak bisa cepet na hape mah,,
-
kapan subang jadi sf?
-
2 kali gath
2 kali baksos
-
ngacir:
r4fh - 26/02/2012 07:06 PM
#3156

Quote:
Original Posted By rustie
spidol bajakan,, hammers
tapi gak bisa cepet na hape mah,,
-
kapan subang jadi sf?
-
2 kali gath
2 kali baksos
-
ngacir:


asli dong D
cek weh kadieu teu pecayamah p
===
gath karek sakali , baksos acan pisan berdukas
rustie - 26/02/2012 07:08 PM
#3157

Quote:
Original Posted By r4fh
asli dong D
cek weh kadieu teu pecayamah p
===
gath karek sakali , baksos acan pisan berdukas


ntar eyke ditusbol kalo kesanah mah,, :genits
-
baksos oh baksos bingung:
asli can aya uang euy,
pami aya mah aku siap gerak kisss
-
baksos bisa dihijikeun jeung viking subang,, o
mun di visub, aku ada channel
r4fh - 26/02/2012 07:11 PM
#3158

Quote:
Original Posted By rustie
ntar eyke ditusbol kalo kesanah mah,, mahos
-
baksos oh baksos bingung:
asli can aya uang euy,
pami aya mah aku siap gerak kisss
-
baksos bisa dihijikeun jeung viking subang,, o
mun di visub, aku ada channel


moal ditusbol paling ditodong donat genit:
==
kamari oge kaskuser nu ngajak baksos tapi manehna kalah ngalelep dari dunia maya uy hammer:
rustie - 26/02/2012 07:14 PM
#3159

Quote:
Original Posted By r4fh
moal ditusbol paling ditodong donat genit:
==
kamari oge kaskuser nu ngajak baksos tapi manehna kalah ngalelep dari dunia maya uy hammer:


takuts
-
ramena malah difb tuda hammer:
kan mun ramena didieu mantep kang,, wowcantik
-
rencana baksos mau di jalan ato ke tempat tertentu?? wowcantik
ato ke tukang becak? wowcantik
--
duit hammer:
r4fh - 26/02/2012 07:19 PM
#3160

Quote:
Original Posted By rustie
takuts
-
ramena malah difb tuda hammer:
kan mun ramena didieu mantep kang,, wowcantik
-
rencana baksos mau di jalan ato ke tempat tertentu?? wowcantik
ato ke tukang becak? wowcantik
--
duit hammer:


soalna FB mah bisa dibuka dina hape p
===
teu apal tah hammer:
ngan manehna ngajakan baksos malah biaya oge rek ditanggung ku manehna D
===
eta nu jadi masalahnamah cup capedes
Page 158 of 396 | ‹ First  < 153 154 155 156 157 158 159 160 161 162 163 >  Last ›
Home > Kaskuser Regional > -o۩۩۩o- URANG SUBANG ASLI -o۩۩۩o-[Prime ID only] - Part 4