Kaskuser Regional
Home > Kaskuser Regional > -o۩۩۩o- URANG SUBANG ASLI -o۩۩۩o-[Prime ID only] - Part 4
Total Views: 34594 Share : Facebook ShareFacebook Twitter ShareTwitter Google+ ShareGoogle+
Page 159 of 396 | ‹ First  < 154 155 156 157 158 159 160 161 162 163 164 >  Last ›

rustie - 26/02/2012 07:21 PM
#3161

Quote:
Original Posted By r4fh
soalna FB mah bisa dibuka dina hape p
===
teu apal tah hammer:
ngan manehna ngajakan baksos malah biaya oge rek ditanggung ku manehna D
===
eta nu jadi masalahnamah cup capedes


bingung:
-
mantep kitu??
orang mana kang?? think:
-
lamun baksosna digeber 1 bulan 2 kali kumaha tah? think:
r4fh - 26/02/2012 07:28 PM
#3162

Quote:
Original Posted By rustie
bingung:
-
mantep kitu??
orang mana kang?? think:
-
lamun baksosna digeber 1 bulan 2 kali kumaha tah? think:


orang subang keneh cup D
manehna jualan di FJB wae jarang masuk kadieu bareto oge hammer:
---
danana timana cup? hammer:
rustie - 26/02/2012 07:34 PM
#3163

Quote:
Original Posted By r4fh
orang subang keneh cup D
manehna jualan di FJB wae jarang masuk kadieu bareto oge hammer:
---
danana timana cup? hammer:


wah,,
boga lapak euy,, ngakaks
-
nanya dulu kang,, malus
-
ai kaskuser subang nu asli,
nu sok posting didieu,
soalnya urang liat gak lebih dari 5,, hammers
r4fh - 26/02/2012 07:36 PM
#3164

Quote:
Original Posted By rustie
wah,,
boga lapak euy,, ngakaks
-
nanya dulu kang,, malus
-
ai kaskuser subang nu asli,
nu sok posting didieu,
soalnya urang liat gak lebih dari 5,, hammers


seueur lapak manehnamah cup D
===
paling abdi, aonk, freemoney, epul bari jeung jarang oge hammer:
ngan sakituan cup berdukas
rustie - 26/02/2012 07:38 PM
#3165

Quote:
Original Posted By r4fh
seueur lapak manehnamah cup D
===
paling abdi, aonk, freemoney, epul bari jeung jarang oge hammer:
ngan sakituan cup berdukas


5an tah?? ngakak ngakak
kamarana atuh kaskuser teh,, hammers

-
babaturan urang malah keur balanja di fjb wungkul
aya 4 tah babaturan nu sok ngaskus tapi maca wungkul hammer:S
r4fh - 26/02/2012 07:41 PM
#3166

Quote:
Original Posted By rustie
5an tah?? ngakak ngakak
kamarana atuh kaskuser teh,, hammers

-
babaturan urang malah keur balanja di fjb wungkul
aya 4 tah babaturan nu sok ngaskus tapi maca wungkul hammer:S


keur gath mah aya sapuluh urang plus urang cirebon 2an ngakaks
===
urang kalijati oge aya 3 an deui cup ngan tara aktif didieu hammer:
aktifna di forumna masing2 \(\(
rustie - 26/02/2012 07:44 PM
#3167

Quote:
Original Posted By r4fh
keur gath mah aya sapuluh urang plus urang cirebon 2an ngakaks
===
urang kalijati oge aya 3 an deui cup ngan tara aktif didieu hammer:
aktifna di forumna masing2 \(\(


ngakaks
-
total 10an nyak,,
eta ge can pasti,, hammers
-
apal kasus penipuan FJB?
idna di ben,, orang btn subang,, hammers
ngengera wae ceuk urang teh,, hammers
r4fh - 26/02/2012 07:47 PM
#3168

Quote:
Original Posted By rustie
ngakaks
-
total 10an nyak,,
eta ge can pasti,, hammers
-
apal kasus penipuan FJB?
idna di ben,, orang btn subang,, hammers
ngengera wae ceuk urang teh,, hammers


tapi mun dikumpulkeun lobaan siganamah cup D
===
nu ngadengenmah lain si ben tapi si Imanuel Raturomon cupD
bengkel kolotna hareupeun SPBU cigadung D
rustie - 26/02/2012 07:49 PM
#3169

Quote:
Original Posted By r4fh
tapi mun dikumpulkeun lobaan siganamah cup D
===
nu ngadengenmah lain si ben tapi si Imanuel Raturomon cupD
bengkel kolotna hareupeun SPBU cigadung D


ngakak
nya enya atuh ai dikumpulkeun mah,
urang wawarkeun di grup ane, o
-
di ben = banned hammer:
-
nya si eta,,
ngaku ngaku polisi tea,, hammers
tos beres can nyak?? bingung:
r4fh - 26/02/2012 08:02 PM
#3170

Quote:
Original Posted By rustie
ngakak
nya enya atuh ai dikumpulkeun mah,
urang wawarkeun di grup ane, o
-
di ben = banned hammer:
-
nya si eta,,
ngaku ngaku polisi tea,, hammers
tos beres can nyak?? bingung:


heeh puguh cup hese ngumpulkeunana hammer:
soalna rata2 domisilina jarauh, kang aonk di bogor, aya nu di batam sagala malah D
nu di subang oge rata2 urang daerah lain subang kotana \(
===
sugan teh ngarana ben hammers
rustie - 26/02/2012 08:04 PM
#3171

Quote:
Original Posted By r4fh
heeh puguh cup hese ngumpulkeunana hammer:
soalna rata2 domisilina jarauh, kang aonk di bogor, aya nu di batam sagala malah D
nu di subang oge rata2 urang daerah lain subang kotana \(
===
sugan teh ngarana ben hammers


sante,,
ane summon budak kuliahan,, ngakaks
karek dapet hiji,, ngakaks
-
kan ngarah mudah dibaca,, ben,, ngakaks
r4fh - 26/02/2012 08:10 PM
#3172

Quote:
Original Posted By rustie
sante,,
ane summon budak kuliahan,, ngakaks
karek dapet hiji,, ngakaks
-
kan ngarah mudah dibaca,, ben,, ngakaks


budak subang lin? amazed:
sok atuh babaturan ucup nu ti subang ajakan gabung kadieu D
===
jiah hammer:
ku lantaran euweuh korban nu laporan ka polisi nya hanyut tah kasus hammers
padahal geus ditawaran bantuan ku abdi malus
rustie - 26/02/2012 08:12 PM
#3173

Quote:
Original Posted By r4fh
budak subang lin? amazed:
sok atuh babaturan ucup nu ti subang ajakan gabung kadieu D
===
jiah hammer:
ku lantaran euweuh korban nu laporan ka polisi nya hanyut tah kasus hammers
padahal geus ditawaran bantuan ku abdi malus


iya dong,,
temen sma kang,, o
cuman urang nu teu kuliah,, hammers
-
bantuan apaan tuh??
bata??
buat ane aja,, ngakak
r4fh - 26/02/2012 08:14 PM
#3174

Quote:
Original Posted By rustie
iya dong,,
temen sma kang,, o
cuman urang nu teu kuliah,, hammers
-
bantuan apaan tuh??
bata??
buat ane aja,, ngakak


sugan weh budak garut ngakak
keun wae atuh da kuliah oge teu ngajamin hirup ayeunamah cup D
---
bisi rek dianter ka kantor polisi tadinamah ngakaks
abdi oge butuh batamah atuh cup genit:
rustie - 26/02/2012 08:16 PM
#3175

Quote:
Original Posted By r4fh
sugan weh budak garut ngakak
keun wae atuh da kuliah oge teu ngajamin hirup ayeunamah cup D
---
bisi rek dianter ka kantor polisi tadinamah ngakaks
abdi oge butuh batamah atuh cup genit:


saha garut?? amazed:
nya oge sih,, o
buktina teu kuliah ge bisa keneh hirup,, hammers
-
ngakaks
tees yang baik,, kisss
-
urang ge hayang bata mah,,
buat id yang satunya lagi,, ngakaks
qqkamil - 26/02/2012 08:18 PM
#3176

Punten ah mun teu nyambung ka obrolan.

Urang subang nambahan hiji nu ngetrit di dieu. :addfriends

Kanggo kang ucup nuhun invite na..
r4fh - 26/02/2012 08:19 PM
#3177

Quote:
Original Posted By rustie
saha garut?? amazed:
nya oge sih,, o
buktina teu kuliah ge bisa keneh hirup,, hammers
-
ngakaks
tees yang baik,, kisss
-
urang ge hayang bata mah,,
buat id yang satunya lagi,, ngakaks


suganteh abdi wungkul nu rek ngoleksi bata teh D
---
hayu cup ah aya babaturan rek kongres heula ngakak
rustie - 26/02/2012 08:21 PM
#3178

Quote:
Original Posted By qqkamil
Punten ah mun teu nyambung ka obrolan.

Urang subang nambahan hiji nu ngetrit di dieu. :addfriends

Kanggo kang ucup nuhun invite na..

siap ki,,
sante aja,, D
ngobrol didieu ki,,
mun aya baturan subang nu lain,,
ajak kemari,, kisss
Quote:
Original Posted By r4fh
suganteh abdi wungkul nu rek ngoleksi bata teh D
---
hayu cup ah aya babaturan rek kongres heula ngakak


bah kabur deuih,,
tuh diluhureun baturan abdi kang,,D
masukin list dong,, wowcantik
Spirit.Of.Red - 26/02/2012 08:31 PM
#3179

Quote:
Original Posted By qqkamil
Punten ah mun teu nyambung ka obrolan.

Urang subang nambahan hiji nu ngetrit di dieu. :addfriends

Kanggo kang ucup nuhun invite na..

mangga kalebet kang D

Quote:
Original Posted By rustie
siap ki,,
sante aja,, D
ngobrol didieu ki,,
mun aya baturan subang nu lain,,
ajak kemari,, kisss


bah kabur deuih,,
tuh diluhureun baturan abdi kang,,D
masukin list dong,, wowcantik

ke mun muka kompie deui malus
tah ieu nu abdimah malus
====
jiah peupeus endogna uy hammer:
qqkamil - 26/02/2012 08:35 PM
#3180

Quote:
Original Posted By rustie
siap ki,,
sante aja,, D
ngobrol didieu ki,,
mun aya baturan subang nu lain,,
ajak kemari,, kisss


rea baturan nu ngaskus, tapi lain urang subang sih capedes

sok bisi hoyong ngoleksi bata batas: ku urang dipasih..

ngaDota keneh teu cup?
Page 159 of 396 | ‹ First  < 154 155 156 157 158 159 160 161 162 163 164 >  Last ›
Home > Kaskuser Regional > -o۩۩۩o- URANG SUBANG ASLI -o۩۩۩o-[Prime ID only] - Part 4