Kaskuser Regional
Home > Kaskuser Regional > -o۩۩۩o- URANG SUBANG ASLI -o۩۩۩o-[Prime ID only] - Part 4
Total Views: 34594 Share : Facebook ShareFacebook Twitter ShareTwitter Google+ ShareGoogle+
Page 16 of 396 | ‹ First  < 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 >  Last ›

kiki260980 - 01/02/2012 08:30 AM
#301

Quote:
Original Posted By CharedockSpeeD
sssssttt..'
tong seueur carios ah kang, isin kunu sanes malu:

turun kabeh ah klonengana D

pan ari ngejunk jeung akang mah pasti aman lain ngakaks
CharedockSpeeD - 01/02/2012 08:36 AM
#302

Quote:
Original Posted By kiki260980
turun kabeh ah klonengana D

pan ari ngejunk jeung akang mah pasti aman lain ngakaks

aman pasti kang D
aduh kamarana nya TS kw super can datang yeuh ngakaks
kiki260980 - 01/02/2012 08:42 AM
#303

Quote:
Original Posted By CharedockSpeeD
aman pasti kang D
aduh kamarana nya TS kw super can datang yeuh ngakaks

ts kabeurangan deui wae jigana kang D

teuing keur diurutan ramo2na pedah loba teuing posting ngakaks
CharedockSpeeD - 01/02/2012 08:43 AM
#304

Quote:
Original Posted By kiki260980
ts kabeurangan deui wae jigana kang D

teuing keur diurutan ramo2na pedah loba teuing posting ngakaks

wkwkwkwk siganamah kitu kang nuju diurut..
han mreun salah urut kang kalah ramo anu hiji deui ngakaks
kiki260980 - 01/02/2012 08:47 AM
#305

Quote:
Original Posted By CharedockSpeeD
wkwkwkwk siganamah kitu kang nuju diurut..
han mreun salah urut kang kalah ramo anu hiji deui ngakaks

emang bogaeun ramo nusanes kitu kang think:

akang pernah meriksanya, apa pernah duduaan jeung ts ngakaks
CharedockSpeeD - 01/02/2012 08:56 AM
#306

Quote:
Original Posted By kiki260980
emang bogaeun ramo nusanes kitu kang think:

akang pernah meriksanya, apa pernah duduaan jeung ts ngakaks

wah duka tah kang..
sugan weh kang gaduh ramo anu hiji deui kang ngakaks

(panas ceuli tah ts) Peace: ah
kiki260980 - 01/02/2012 09:03 AM
#307

Quote:
Original Posted By CharedockSpeeD
wah duka tah kang..
sugan weh kang gaduh ramo anu hiji deui kang ngakaks

(panas ceuli tah ts) Peace: ah

keuna wae tah panas kang D

sugan weh sakalian tutung tah ceuulina ngakaks
CharedockSpeeD - 01/02/2012 09:18 AM
#308

Quote:
Original Posted By kiki260980
keuna wae tah panas kang D

sugan weh sakalian tutung tah ceuulina ngakaks

wah entong karunya kang D
aduh hapunten rada lami abdi nuju ameng di 21 D
kiki260980 - 01/02/2012 09:27 AM
#309

Quote:
Original Posted By CharedockSpeeD
wah entong karunya kang D
aduh hapunten rada lami abdi nuju ameng di 21 D

wakakakaka sami wae kang abdi ge ameng na di21 ngakaks

ieu nyaana jempling euy bingung
CharedockSpeeD - 01/02/2012 09:30 AM
#310

Quote:
Original Posted By kiki260980
wakakakaka sami wae kang abdi ge ameng na di21 ngakaks

ieu nyaana jempling euy bingung

haha muhun kang..
jempling pisan D
abdimah lamun jempling nya berkelana weh kamana daek kang D
PlusOneAddict - 01/02/2012 09:31 AM
#311

Duh katinggaleun euy \)
Alhamdulillah geus bisa ISO geningan o -o۩۩۩o- URANG SUBANG ASLI -o۩۩۩o-[Prime ID only] - Part 4
kiki260980 - 01/02/2012 09:35 AM
#312

Quote:
Original Posted By CharedockSpeeD
haha muhun kang..
jempling pisan D
abdimah lamun jempling nya berkelana weh kamana daek kang D


muhun sami wae kang, abdi ge kukurilingan weh D

Quote:
Original Posted By PlusOneAddict
Duh katinggaleun euy \)
Alhamdulillah geus bisa ISO geningan o -o۩۩۩o- URANG SUBANG ASLI -o۩۩۩o-[Prime ID only] - Part 4


wah anu mana nu tos iso kang think:

abdi tos taunan yeuh kang can lulus wae \(
CharedockSpeeD - 01/02/2012 09:40 AM
#313

Quote:
Original Posted By kiki260980
muhun sami wae kang, abdi ge kukurilingan weh D



wah anu mana nu tos iso kang think:

abdi tos taunan yeuh kang can lulus wae \(

hehe..
kumaha weh nya kang carana meh tereh ka 2rb ngakaks
kiki260980 - 01/02/2012 09:46 AM
#314

Quote:
Original Posted By CharedockSpeeD
hehe..
kumaha weh nya kang carana meh tereh ka 2rb ngakaks

tah ngening apal kang D

nupenting mah eta kang, meh tiasa regenerasi deui ngakaks
CharedockSpeeD - 01/02/2012 09:58 AM
#315

Quote:
Original Posted By kiki260980
tah ngening apal kang D

nupenting mah eta kang, meh tiasa regenerasi deui ngakaks

hahaha muhun kang \)
eta anu akang tereh gningan kang D
sok atuh paling oge ke sore lulus nyak D
mochacup - 01/02/2012 10:03 AM
#316

Quote:
Quote:
Original Posted By kiki260980
tah ngening apal kang D

nupenting mah eta kang, meh tiasa regenerasi deui ngakaks


Quote:
Original Posted By CharedockSpeeD
hahaha muhun kang \)
eta anu akang tereh gningan kang D
sok atuh paling oge ke sore lulus nyak D


aya nu bobogohan,, takuts
urang tingalikeun ah,, linux2:
kiki260980 - 01/02/2012 10:13 AM
#317

Quote:
Original Posted By CharedockSpeeD
hahaha muhun kang \)
eta anu akang tereh gningan kang D
sok atuh paling oge ke sore lulus nyak D

sadis pisan kang kudu beres ke sore teh ngakaks

teu sanggup kang abdi mah, paling ge lusa lah beres D
PlusOneAddict - 01/02/2012 10:26 AM
#318

Quote:
Original Posted By kiki260980


muhun sami wae kang, abdi ge kukurilingan weh D



wah anu mana nu tos iso kang think:

abdi tos taunan yeuh kang can lulus wae \(

Nya anu ieu kang
Emang anu mana deui kitu D -o۩۩۩o- URANG SUBANG ASLI -o۩۩۩o-[Prime ID only] - Part 4
PlusOneAddict - 01/02/2012 10:30 AM
#319

Quote:
Original Posted By mochacup




aya nu bobogohan,, takuts
urang tingalikeun ah,, linux2:

Wah enya nya kang
Hayu kang urang baturan ningalikeun nya D -o۩۩۩o- URANG SUBANG ASLI -o۩۩۩o-[Prime ID only] - Part 4
mochacup - 01/02/2012 10:31 AM
#320

Quote:
Original Posted By PlusOneAddict
Wah enya nya kang
Hayu kang urang baturan ningalikeun nya D -o۩۩۩o- URANG SUBANG ASLI -o۩۩۩o-[Prime ID only] - Part 4


yeh,,
sok akang mah lajengkeun,,
abdi wungkul nu ningalikeun mah,, malu:
Page 16 of 396 | ‹ First  < 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 >  Last ›
Home > Kaskuser Regional > -o۩۩۩o- URANG SUBANG ASLI -o۩۩۩o-[Prime ID only] - Part 4