Kaskuser Regional
Home > Kaskuser Regional > -o۩۩۩o- URANG SUBANG ASLI -o۩۩۩o-[Prime ID only] - Part 4
Total Views: 34594 Share : Facebook ShareFacebook Twitter ShareTwitter Google+ ShareGoogle+
Page 160 of 396 | ‹ First  < 155 156 157 158 159 160 161 162 163 164 165 >  Last ›

rustie - 26/02/2012 08:36 PM
#3181

Quote:
Original Posted By Spirit.Of.Red
mangga kalebet kang D


ke mun muka kompie deui malus
tah ieu nu abdimah malus
====
jiah peupeus endogna uy hammer:


genit: genit:
ges loba euy,, ngakaks
urang mah hayang nu join datena 2002,
rek diberemkeun,, ngakaks
qqkamil - 26/02/2012 08:37 PM
#3182

Quote:
Original Posted By Spirit.Of.Red
mangga kalebet kang D


hatur nuhun kang, masih menyesuaikan malus
Spirit.Of.Red - 26/02/2012 08:42 PM
#3183

Quote:
Original Posted By rustie
genit: genit:
ges loba euy,, ngakaks
urang mah hayang nu join datena 2002,
rek diberemkeun,, ngakaks

menang ti ILI shutup:
nu blint tea lin?

menta atuh nu 2002 malus

Quote:
Original Posted By qqkamil
hatur nuhun kang, masih menyesuaikan malus


sok weh sering kejang2 didieu D
rustie - 26/02/2012 08:42 PM
#3184

Quote:
Original Posted By qqkamil
hatur nuhun kang, masih menyesuaikan malus

2 baris ki,,
bisi aya nu protes ngkena,, ngakaks
Quote:
Original Posted By Spirit.Of.Red
menang ti ILI shutup:
nu blint tea lin?

menta atuh nu 2002 malus


sok weh sering kejang2 didieu D

lain,,
nu blint mah udah banyak postnya,,
ini mah yang masih
0 ntar kalo ada yah,, kisss
.Twenty.Three. - 26/02/2012 08:46 PM
#3185

Quote:
Original Posted By Spirit.Of.Red
mangga kalebet kang D


ke mun muka kompie deui malus
tah ieu nu abdimah malus
====
jiah peupeus endogna uy hammer:

alah aya si merah genit:
tos sabaraha eta redna kang wowcantik
qqkamil - 26/02/2012 08:48 PM
#3186

Quote:
Original Posted By rustie
2 baris ki,,
bisi aya nu protes ngkena,, ngakaks


jeung quote na oge lain geus ka itung 2 baris cup \)b
ngakaks

Quote:
Original Posted By Spirit.Of.Red

sok weh sering kejang2 didieu D


nah ieu akang urang mana?
ana urang tanjungsiang baturan sma jeung rustie
shakehand2
Spirit.Of.Red - 26/02/2012 08:50 PM
#3187

Quote:
Original Posted By rustie
2 baris ki,,
bisi aya nu protes ngkena,, ngakaks

lain,,
nu blint mah udah banyak postnya,,
ini mah yang masih
0 ntar kalo ada yah,, kisss

boga sabaraha hiji nu 2002?
menta deui atuh ka batur o

Quote:
Original Posted By .Twenty.Three.
alah aya si merah genit:
tos sabaraha eta redna kang wowcantik


duka kang o
etangweh nyalira ngakaks
blint` - 26/02/2012 09:04 PM
#3188

Quote:
Original Posted By qqkamil
jeung quote na oge lain geus ka itung 2 baris cup \)bs
ngakaks


nah ieu akang urang mana?
ana urang tanjungsiang baturan sma jeung rustie
shakehand2

beda ki,, o
kuotaanmah teu diitung, o
minimal 2 baris,, beer:
Quote:
Original Posted By Spirit.Of.Red
boga sabaraha hiji nu 2002?
menta deui atuh ka batur o


duka kang o
etangweh nyalira ngakaks


ngakaks
karek ge hiji,,
ntar kalo udah gik,
baru dapet id lain shutup:
.duatilu. - 26/02/2012 09:06 PM
#3189

Quote:
Original Posted By Spirit.Of.Red
boga sabaraha hiji nu 2002?
menta deui atuh ka batur o



duka kang o
etangweh nyalira ngakaks


sanes luarnya kang ;)
tapi lebetna malu:
r4fh - 26/02/2012 11:14 PM
#3190

Quote:
Original Posted By qqkamil
jeung quote na oge lain geus ka itung 2 baris cup \)b
ngakaks



nah ieu akang urang mana?
ana urang tanjungsiang baturan sma jeung rustie
shakehand2

abdimah ti kalijati kang D
tanjung siangna dipalih mana?

Quote:
Original Posted By blint`
beda ki,, o
kuotaanmah teu diitung, o
minimal 2 baris,, beer:


ngakaks
karek ge hiji,,
ntar kalo udah gik,
baru dapet id lain shutup:

sakedeung deui atuh cup D
ka abdikeun nya malus

Quote:
Original Posted By .duatilu.
sanes luarnya kang ;)
tapi lebetna malu:

duka kang tara ditingali cp na hammer:
rustie - 26/02/2012 11:20 PM
#3191

Quote:
Original Posted By r4fh

sakedeung deui atuh cup D
ka abdikeun nya malus


masih lama malu:
atos kongresna? think:
r4fh - 26/02/2012 11:24 PM
#3192

Quote:
Original Posted By rustie
masih lama malu:
atos kongresna? think:


pan ayeuna tos 8rebuan lin? think:
alhamdulilah tos bubar malu:
rustie - 26/02/2012 11:25 PM
#3193

Quote:
Original Posted By r4fh
pan ayeuna tos 8rebuan lin? think:
alhamdulilah tos bubar malu:


karek ge 3000 hammers
begadang ngga? wowcantik
hi.. - 26/02/2012 11:28 PM
#3194

wah aya trit subang oge gening o
nembe uninga abdi
salken sadayana shakehand2
rustie - 26/02/2012 11:29 PM
#3195

Quote:
Original Posted By hi..
wah aya trit subang oge gening o
nembe uninga abdi
salken sadayana shakehand2


mangga calik kang,, o
mungpung aya teesna,, ngakaks
kade ditusbol takuts
r4fh - 26/02/2012 11:35 PM
#3196

Quote:
Original Posted By rustie
karek ge 3000 hammers
begadang ngga? wowcantik

nu mana? think:
nu blint's? suganteh nu coepzone ngakaks

Quote:
Original Posted By hi..
wah ay a trit subang oge gening o
nembe uninga abdi
salken sadayana shakehand2

mangga kalebet kang D
dupi ieu sareng akang saha nya? confused:
rustie - 26/02/2012 11:36 PM
#3197

Quote:
Original Posted By r4fh
nu mana? think:
nu blint's? suganteh nu coepzone ngakaks


mangga kalebet kang D
dupi ieu sareng akang saha nya? confused:


atuh coepzone mah udah geek metal:
-
eta id beta mang,
tadi ngetest Peace:
r4fh - 26/02/2012 11:38 PM
#3198

Quote:
Original Posted By rustie
atuh coepzone mah udah geek metal:
-
eta id beta mang,
tadi ngetest Peace:


oh enya hilap malus
===
suganteh enya warga anyar hammer:
jovie78 - 26/02/2012 11:39 PM
#3199

Quote:
Original Posted By rustie
atuh coepzone mah udah geek metal:
-
eta id beta mang,
tadi ngetest Peace:


Quote:
Original Posted By r4fh
oh enya hilap malus
===
suganteh enya warga anyar hammer:


wow keur ngawangkong duan yeuho
abdi ngiring atuh pami kitu mahmalus
r4fh - 26/02/2012 11:42 PM
#3200

Quote:
Original Posted By jovie78
wow keur ngawangkong duan yeuho
abdi ngiring atuh pami kitu mahmalus


mangga kalebet kang D
ngan teu aya tuangeunana didieumah hammer:
Page 160 of 396 | ‹ First  < 155 156 157 158 159 160 161 162 163 164 165 >  Last ›
Home > Kaskuser Regional > -o۩۩۩o- URANG SUBANG ASLI -o۩۩۩o-[Prime ID only] - Part 4