Kaskuser Regional
Home > Kaskuser Regional > -o۩۩۩o- URANG SUBANG ASLI -o۩۩۩o-[Prime ID only] - Part 4
Total Views: 34594 Share : Facebook ShareFacebook Twitter ShareTwitter Google+ ShareGoogle+
Page 161 of 396 | ‹ First  < 156 157 158 159 160 161 162 163 164 165 166 >  Last ›

rustie - 26/02/2012 11:42 PM
#3201

Quote:
Original Posted By r4fh
oh enya hilap malus
===
suganteh enya warga anyar hammer:

tah warga anyar mah ieu dihandap,, ngakaks
Quote:
Original Posted By jovie78
wow keur ngawangkong duan yeuho
abdi ngiring atuh pami kitu mahmalus


muhun kang,,
nuju berduaan,,
nu katiluna syaitoonnnnn ngacir:

Peace:
jovie78 - 26/02/2012 11:44 PM
#3202

Quote:
Original Posted By r4fh
mangga kalebet kang D
ngan teu aya tuangeunana didieumah hammer:


muhun kang
ieu ge atos pan
teu kunaon da kang D

Quote:
Original Posted By rustie
tah warga anyar mah ieu dihandap,, ngakaks

muhun kang,,
nuju berduaan,,
nu katiluna syaitoonnnnn ngacir:

Peace:


wah berarti abdi dong batas
lumpat atuh akng kasabeulah malus
rustie - 26/02/2012 11:45 PM
#3203

Quote:
Original Posted By jovie78
muhun kang
ieu ge atos pan
teu kunaon da kang D


wah berarti abdi dong batas
lumpat atuh akng kasabeulah malus


Peace: kang,, ngakaks
-
duka kang,,
lailuer euy,,
jigana mah moal begadang ayeuna mah,, hammers
r4fh - 26/02/2012 11:46 PM
#3204

Quote:
Original Posted By rustie
tah warga anyar mah ieu dihandap,, ngakaks


muhun kang,,
nuju berduaan,,
nu katiluna syaitoonnnnn ngacir:

Peace:

bajuna wungkul nu anyar etamah cup ngakaks

Quote:
Original Posted By jovie78
muhun kang
ieu ge atos pan
teu kunaon da kang D



wah berarti abdi dong batas
lumpat atuh akng kasabeulah malus

ke atuh urang nyandak heula kopi nya kang malus
jovie78 - 26/02/2012 11:47 PM
#3205

Quote:
Original Posted By rustie
Peace: kang,, ngakaks
-
duka kang,,
lailuer euy,,
jigana mah moal begadang ayeuna mah,, hammers


wah kunaon kang
atos jalan2 sanesD

Quote:
Original Posted By r4fh
bajuna wungkul nu anyar etamah kang ngakaks


ke atuh urang nyandak heula kopi nya kang malus


muhun kang
pami tiasa ngangege susu nya kangmalus
rustie - 26/02/2012 11:48 PM
#3206

Quote:
Original Posted By r4fh
bajuna wungkul nu anyar etamah cup ngakaks


ke atuh urang nyandak heula kopi nya kang malus

makin lieur,, ngakaks
keur mah lieur,, dililieur ku beta,, ngakaks
Quote:
Original Posted By jovie78
wah kunaon kang
atos jalan2 sanesD


muhun kang
pami tiasa ngangege susu nya kangmalus


naha terang?? amazed:
nya duka ieu teh,,
katirisan meren,, takuts
jovie78 - 26/02/2012 11:50 PM
#3207

Quote:
Original Posted By rustie
makin lieur,, ngakaks
keur mah lieur,, dililieur ku beta,, ngakaks

naha terang?? amazed:
nya duka ieu teh,,
katirisan meren,, takuts


nya pan ieu mah poe minggu kang
biasana mah jalan2
ngan apes tah kahujanan nya kangngakaks Peace:
r4fh - 26/02/2012 11:51 PM
#3208

Quote:
Original Posted By jovie78
wah kunaon kang
atos jalan2 sanesD



muhun kang
pami tiasa ngangege susu nya kangmalus

nawar deuih si akangmah hammer:
pami susu parawan mah abdi oge hoyong kang genit:

Quote:
Original Posted By rustie
makin lieur,, ngakaks
keur mah lieur,, dililieur ku beta,, ngakaks


naha terang?? amazed:
nya duka ieu teh,,
katirisan meren,, takuts

emang kaskus beta najiss berbusa:
jovie78 - 26/02/2012 11:52 PM
#3209

Quote:
Original Posted By r4fh
nawar deuih si akangmah hammer:
pami susu parawan mah abdi oge hoyong kang genit:


emang kaskus beta najiss berbusa:


wkwkwkwkwk..
pamasihan make nawar nya kangD
wah eta ge adbi reseup kanggenit:
r4fh - 26/02/2012 11:55 PM
#3210

Quote:
Original Posted By jovie78
wkwkwkwkwk..
pamasihan make nawar nya kangD
wah eta ge adbi reseup kanggenit:


tah eta kang D
ke urang cek heula ka pawon manawi aya susuna D

kirim atuh wanoja cianjur ka subang kang genit:
rustie - 26/02/2012 11:56 PM
#3211

Quote:
Original Posted By jovie78
nya pan ieu mah poe minggu kang
biasana mah jalan2
ngan apes tah kahujanan nya kangngakaks Peace:

jigana mah kang,, hammers
Quote:
Original Posted By r4fh
nawar deuih si akangmah hammer:
pami susu parawan mah abdi oge hoyong kang genit:


emang kaskus beta najiss berbusa:


beta tester ngapm 3 kali,,
dibales kieu weh " ntar kalo udah lancar sinkronisasinya sama old, ane baru masuk beta, ngakak "

-
opp tipayun akang akang,,
makin berat yeuh mastaka,, hammers
Kk4sKkUS - 26/02/2012 11:56 PM
#3212

Quote:
Original Posted By jovie78
wkwkwkwkwk..
pamasihan make nawar nya kangD
wah eta ge adbi reseup kanggenit:


wah aya akang oge geuningano

punteun ah abdi ngiring ngalangkung didieu nyamalus
jovie78 - 26/02/2012 11:58 PM
#3213

Quote:
Original Posted By r4fh
tah eta kang D
ke urang cek heula ka pawon manawi aya susuna D

kirim atuh wanoja cianjur ka subang kang genit:


wkwkwkwkwk..
sok kang di cek heula lah ngakaks
wah tebih kang D
ti purwakarta wae atuh ngakaks Peace:

Quote:
Original Posted By rustie
jigana mah kang,, hammers

beta tester ngapm 3 kali,,
dibales kieu weh " ntar kalo udah lancar sinkronisasinya sama old, ane baru masuk beta, ngakak "

-
opp tipayun akang akang,,
makin berat yeuh mastaka,, hammers


tah leres berarti yeuh kang ngakaks

Quote:
Original Posted By Kk4sKkUS
wah aya akang oge geuningano

punteun ah abdi ngiring ngalangkung didieu nyamalus


muhun kango
sing gancang nya kang ngepostna Peace:
Kk4sKkUS - 26/02/2012 11:59 PM
#3214

Quote:
Original Posted By r4fh
tah eta kang D
ke urang cek heula ka pawon manawi aya susuna D

kirim atuh wanoja cianjur ka subang kang genit:


Quote:
Original Posted By rustie
jigana mah kang,, hammers

beta tester ngapm 3 kali,,
dibales kieu weh " ntar kalo udah lancar sinkronisasinya sama old, ane baru masuk beta, ngakak "

-
opp tipayun akang akang,,
makin berat yeuh mastaka,, hammers


hai kango
kapendak deuih didieuPeace:

Quote:
Original Posted By jovie78
wkwkwkwkwk..
sok kang di cek heula lah ngakaks
wah tebih kang D
ti purwakarta wae atuh ngakaks Peace:


tah leres berarti yeuh kang ngakaks


muhun kango
sing gancang nya kang ngepostna Peace:


muhun nya eta kang
abdi ge keur berusaha yeuhmalus
r4fh - 27/02/2012 12:02 AM
#3215

Quote:
Original Posted By rustie
jigana mah kang,, hammers


beta tester ngapm 3 kali,,
dibales kieu weh " ntar kalo udah lancar sinkronisasinya sama old, ane baru masuk beta, ngakak "

-
opp tipayun akang akang,,
makin berat yeuh mastaka,, hammers

wanian cup uy :2thumbup
===
tumben teu begadang cup p

Quote:
Original Posted By jovie78
wkwkwkwkwk..
sok kang di cek heula lah ngakaks
wah tebih kang D
ti purwakarta wae atuh ngakaks Peace:

tah leres berarti yeuh kang ngakaks



muhun kango
sing gancang nya kang ngepostna Peace:

alhamdulilah aya keneh geuningan kang ngan rada basi susuna da sapina tos nini-nini ngakaks
purwakartamah tos diborong sadayana ku akang Cimaung kang hammer:
r4fh - 27/02/2012 12:03 AM
#3216

Quote:
Original Posted By Kk4sKkUS
hai kango
kapendak deuih didieuPeace:


muhun nya eta kang
abdi ge keur berusaha yeuhmalus


muhun kang D
dupi ieuteh sareng akang saha tea nya? bingungs
jovie78 - 27/02/2012 12:03 AM
#3217

Quote:
Original Posted By r4fh
wanian cup uy :2thumbup
===
tumben teu begadang cup p


alhamdulilah aya keneh geuningan kang ngan rada basi susuna da sapina tos nini-nini ngakaks
purwakartamah tos diborong sadayana ku akang Cimaung kang hammer:


wah parah
alim kang ah nu rada basi mah, sieun karacunan abdi yeuhtakuts
wah kitunya, matakan ledirna ge tos seep siganamah kangngakaks Peace:
Kk4sKkUS - 27/02/2012 12:05 AM
#3218

Quote:
Original Posted By r4fh
muhun kang D
dupi ieuteh sareng akang saha tea nya? bingungs


abdi bayu kango
nya eta ti Warung Kondang abdi kangmalus
salam wanoh heula ah ngarah lungsur langsar yeuh shakehand
r4fh - 27/02/2012 12:08 AM
#3219

Quote:
Original Posted By jovie78
wah parah
alim kang ah nu rada basi mah, sieun karacunan abdi yeuhtakuts
wah kitunya, matakan ledirna ge tos seep siganamah kangngakaks Peace:

moal maot ieuh kang hammers
pan di subang mah aya lendir enthusiast kang ngakaks

Quote:
Original Posted By Kk4sKkUS
abdi bayu kango
nya eta ti Warung Kondang abdi kangmalus
salam wanoh heula ah ngarah lungsur langsar yeuh shakehand

salam wanoh atuh sareng abdi kang bayu shakehand:
jovie78 - 27/02/2012 12:10 AM
#3220

Quote:
Original Posted By r4fh
moal maot ieuh kang hammers
pan di subang mah aya lendir enthusiast kang ngakaks


salam wanoh atuh sareng abdi kang bayu shakehand:


wah alim ahtakuts
make moal maot sagala deuihngakaks
eta stok lendirna sabaraha galon kitu kangngakaksPeace:
Page 161 of 396 | ‹ First  < 156 157 158 159 160 161 162 163 164 165 166 >  Last ›
Home > Kaskuser Regional > -o۩۩۩o- URANG SUBANG ASLI -o۩۩۩o-[Prime ID only] - Part 4