Kaskuser Regional
Home > Kaskuser Regional > -o۩۩۩o- URANG SUBANG ASLI -o۩۩۩o-[Prime ID only] - Part 4
Total Views: 34594 Share : Facebook ShareFacebook Twitter ShareTwitter Google+ ShareGoogle+
Page 162 of 396 | ‹ First  < 157 158 159 160 161 162 163 164 165 166 167 >  Last ›

r4fh - 27/02/2012 12:12 AM
#3221

Quote:
Original Posted By jovie78
wah alim ahtakuts
make moal maot sagala deuihngakaks
eta stok lendirna sabaraha galon kitu kangngakaksPeace:


duka atuh sakumaha-sakumahanamah kang D
taroskeun ka anjeuna ku nyalira D
Kk4sKkUS - 27/02/2012 12:12 AM
#3222

Quote:
Original Posted By r4fh
moal maot ieuh kang hammers
pan di subang mah aya lendir enthusiast kang ngakaks


salam wanoh atuh sareng abdi kang bayu shakehand:


sami sami nya kang
hatur nuhun yeuh akng\)
jovie78 - 27/02/2012 12:16 AM
#3223

Quote:
Original Posted By r4fh
duka atuh sakumaha-sakumahanamah kang D
taroskeun ka anjeuna ku nyalira D


wah kitu nya kang
duh masalah lendir mah rada teu pati apal yeuh abdi malus
r4fh - 27/02/2012 12:16 AM
#3224

Quote:
Original Posted By Kk4sKkUS
sami sami nya kang
hatur nuhun yeuh akng\)


sami - sami kang o
pami akangteh sakola atanapi tos damel? think:
r4fh - 27/02/2012 12:17 AM
#3225

Quote:
Original Posted By jovie78
wah kitu nya kang
duh masalah lendir mah rada teu pati apal yeuh abdi malus


naha make teu apal kang?
tos gaduh lendir nyalira lin akangmah? p
Kk4sKkUS - 27/02/2012 12:18 AM
#3226

Quote:
Original Posted By r4fh
sami - sami kang o
pami akangteh sakola atanapi tos damel? think:


sumuhun kang
abdi atos damel kang\)
damel dina kelurahan abdi teh kang o
jovie78 - 27/02/2012 12:20 AM
#3227

Quote:
Original Posted By r4fh
naha make teu apal kang?
tos gaduh lendir nyalira lin akangmah? p


nya eta kang
juragan lendir teh seeur kitu lendirnaD
da abdi mah ngan gaduh hiji hungkul kang, janteun teu pati apal yeuh model2na D
r4fh - 27/02/2012 12:21 AM
#3228

Quote:
Original Posted By Kk4sKkUS
sumuhun kang
abdi atos damel kang\)
damel dina kelurahan abdi teh kang o


hebat atuh kang thumbup:
pengabdian kepada masyarakat D
Kk4sKkUS - 27/02/2012 12:22 AM
#3229

Quote:
Original Posted By r4fh
hebat atuh kang thumbup:
pengabdian kepada masyarakat D


alhamdulillah kang\)
pelayanan masyarakat mah nomor kahiji nya kangD
r4fh - 27/02/2012 12:22 AM
#3230

Quote:
Original Posted By jovie78
nya eta kang
juragan lendir teh seeur kitu lendirnaD
da abdi mah ngan gaduh hiji hungkul kang, janteun teu pati apal yeuh model2na D


siganamah seueur tah kang ngakaks
da di pantura subangmah pan seueur istri nu teu leresna ngakaks
r4fh - 27/02/2012 12:24 AM
#3231

Quote:
Original Posted By Kk4sKkUS
alhamdulillah kang\)
pelayanan masyarakat mah nomor kahiji nya kangD


mantap :2thumbup
ulah siga di subang nya kang hammer:
PNS dikomando ku saurang mad:
jovie78 - 27/02/2012 12:24 AM
#3232

Quote:
Original Posted By r4fh
siganamah seueur tah kang ngakaks
da di pantura subangmah pan seueur istri nu teu leresna ngakaks


wkwkwkwkwkwk...
parah...
eta jalur mah mang seeur kangngakaks
lamun euren diditu mah sok di tarik-tarik shutup:
Kk4sKkUS - 27/02/2012 12:25 AM
#3233

Quote:
Original Posted By r4fh
mantap :2thumbup
ulah siga di subang nya kang hammer:
PNS dikomando ku saurang mad:



wah maenya kangkagets:
ku bupati sanes kangthink:
r4fh - 27/02/2012 12:29 AM
#3234

Quote:
Original Posted By jovie78
wkwkwkwkwkwk...
parah...
eta jalur mah mang seeur kangngakaks
lamun euren diditu mah sok di tarik-tarik shutup:

emang kantos kaditu kitu kang? think:
tah Lendir enthusiast oge bumina pinggir jalan pantura kang D
boa2 gaduheun tempat kitu shutup: Peace:

Quote:
Original Posted By Kk4sKkUS
wah maenya kangkagets:
ku bupati sanes kangthink:

muhun kang hammer:
dugikeun ka bupati salah oge kudu dibelaan wae nohope:
jovie78 - 27/02/2012 12:30 AM
#3235

Quote:
Original Posted By r4fh
emang kantos kaditu kitu kang? think:
tah Lendir enthusiast oge bumina pinggir jalan pantura kang D
boa2 gaduheun tempat kitu shutup: Peace:


muhun kang hammer:
dugikeun ka bupati salah oge kudu dibelaan wae nohope:


ngaliwat hungkul kang
da kapungkur pan abdi nyantren di cirebon kangmalus
wah maenya kang kagets:
lamun gaduh ngke abdi singgah ahngakaks Peace:
r4fh - 27/02/2012 12:32 AM
#3236

Quote:
Original Posted By jovie78
ngaliwat hungkul kang
da kapungkur pan abdi nyantren di cirebon kangmalus
wah maenya kang kagets:
lamun gaduh ngke abdi singgah ahngakaks Peace:


budak kobong akangteh matabelo:
atuh janten pa ustadz panginten D
jovie78 - 27/02/2012 12:34 AM
#3237

Quote:
Original Posted By r4fh
budak kobong akangteh matabelo:
atuh janten pa ustadz panginten D


sumuhun kango
ieu ge proses keur janteun pa ustad yeuh \)b
ngna masih tebih kang perjuangananamalus
r4fh - 27/02/2012 12:36 AM
#3238

Quote:
Original Posted By jovie78
sumuhun kango
ieu ge proses keur janteun pa ustad yeuh \)bs
ngna masih tebih kang perjuangananamalus


sae atuh kang thumbup:
ajarkeun abdi ngaoslah kang malus
Kk4sKkUS - 27/02/2012 12:37 AM
#3239

Quote:
Original Posted By r4fh
emang kantos kaditu kitu kang? think:
tah Lendir enthusiast oge bumina pinggir jalan pantura kang D
boa2 gaduheun tempat kitu shutup: Peace:


muhun kang hammer:
dugikeun ka bupati salah oge kudu dibelaan wae nohope:


walah parah atuh nyaD
kudu aya lsm anu ngurus ieu mah kango
jovie78 - 27/02/2012 12:38 AM
#3240

Quote:
Original Posted By r4fh
sae atuh kang thumbup:
ajarkeun abdi ngaoslah kang malus


sumangga kango
ngaos mamaos oge mangga Peace:
Page 162 of 396 | ‹ First  < 157 158 159 160 161 162 163 164 165 166 167 >  Last ›
Home > Kaskuser Regional > -o۩۩۩o- URANG SUBANG ASLI -o۩۩۩o-[Prime ID only] - Part 4