Kaskuser Regional
Home > Kaskuser Regional > -o۩۩۩o- URANG SUBANG ASLI -o۩۩۩o-[Prime ID only] - Part 4
Total Views: 34594 Share : Facebook ShareFacebook Twitter ShareTwitter Google+ ShareGoogle+
Page 163 of 396 | ‹ First  < 158 159 160 161 162 163 164 165 166 167 168 >  Last ›

r4fh - 27/02/2012 12:39 AM
#3241

Quote:
Original Posted By Kk4sKkUS
walah parah atuh nyaD
kudu aya lsm anu ngurus ieu mah kango

LSM na oge tos dilumpuhkeun ku anjeuna kang hammer:
kantun namina weh LSM tapi teu aya kawantun \(\(

Quote:
Original Posted By jovie78
sumangga kango
ngaos mamaos oge mangga Peace:

magga weh etamah akang ngakaks
blint` - 27/02/2012 12:43 AM
#3242

Quote:
Original Posted By r4fh
LSM na oge tos dilumpuhkeun ku anjeuna kang hammer:
kantun namina weh LSM tapi teu aya kawantun \(\(


magga weh etamah akang ngakaks


tumben begadang euy? think:
nepi tabuh sabraha kang?? think:
Kk4sKkUS - 27/02/2012 12:44 AM
#3243

Quote:
Original Posted By r4fh
LSM na oge tos dilumpuhkeun ku anjeuna kang hammer:
kantun namina weh LSM tapi teu aya kawantun \(\(


magga weh etamah akang ngakaks


wah maenya kangkagets:
LSM oge dilumpuhkeunkagets:
di cianjur mah LSM anu berkuasa yeuh kangtakuts
teu boleh salah sakedik langsung di babattakuts
r4fh - 27/02/2012 12:45 AM
#3244

Quote:
Original Posted By blint`
tumben begadang euy? think:
nepi tabuh sabraha kang?? think:


cenah rek tidur think:
nepi satunduhna weh cup ngakaks
r4fh - 27/02/2012 12:46 AM
#3245

Quote:
Original Posted By Kk4sKkUS
wah maenya kangkagets:
LSM oge dilumpuhkeunkagets:
di cianjur mah LSM anu berkuasa yeuh kangtakuts
teu boleh salah sakedik langsung di babattakuts


muhun kang nohope:
da LSM na tos katutupan artos shutup:
===
sae atuh pami kitumah janten aya kontrol kanggo bupati thumbup:
blint` - 27/02/2012 12:46 AM
#3246

Quote:
Original Posted By Kk4sKkUS
wah maenya kangkagets:
LSM oge dilumpuhkeunkagets:
di cianjur mah LSM anu berkuasa yeuh kangtakuts
teu boleh salah sakedik langsung di babattakuts

colek,, genit:
Quote:
Original Posted By r4fh
cenah rek tidur think:
nepi satunduhna weh cup ngakaks


hilap laptop can dipareuman,, ngakaks
langsung cek heula weh kaskusna,,
bisi aya nu mere cendol,, o
Kk4sKkUS - 27/02/2012 12:48 AM
#3247

Quote:
Original Posted By r4fh
muhun kang nohope:
da LSM na tos katutupan artos shutup:
===
sae atuh pami kitumah janten aya kontrol kanggo bupati thumbup:


oh kitunya kangD
parah oge eta LSMcapedes
tah eta kang, ngarah janteun maju pami kitu mah cool:

Quote:
Original Posted By blint`
colek,, genit:

hilap laptop can dipareuman,, ngakaks
langsung cek heula weh kaskusna,,
bisi aya nu mere cendol,, o


wah aya si akango
kumaha damang kang\)
r4fh - 27/02/2012 12:50 AM
#3248

Quote:
Original Posted By blint`
colek,, genit:


hilap laptop can dipareuman,, ngakaks
langsung cek heula weh kaskusna,,
bisi aya nu mere cendol,, o

cageur kitu lieurna?
inget wae kanu cendolmah lieur-lieur oge p

Quote:
Original Posted By Kk4sKkUS
oh kitunya kangD
parah oge eta LSMcapedes
tah eta kang, ngarah janteun maju pami kitu mah cool:



wah aya si akango
kumaha damang kang\)

tos teu aya nu diharepkeunlah ti pemerintah subangmah kang nohope:
APBD oge tekor \(\(\(
Kk4sKkUS - 27/02/2012 12:52 AM
#3249

Quote:
Original Posted By r4fh
cageur kitu lieurna?
inget wae kanu cendolmah lieur-lieur oge p


tos teu aya nu diharepkeunlah ti pemerintah subangmah kang nohope:
APBD oge tekor \(\(\(


wah nepi ka sakituna kangmatabelo:
apanan aya produksi ganas sanes kangPeace:
blint` - 27/02/2012 12:53 AM
#3250

Quote:
Original Posted By Kk4sKkUS
oh kitunya kangD
parah oge eta LSMcapedes
tah eta kang, ngarah janteun maju pami kitu mah cool:


wah aya si akango
kumaha damang kang\)

damang kang,, o
akang kumah?? wowcantik
Quote:
Original Posted By r4fh
cageur kitu lieurna?
inget wae kanu cendolmah lieur-lieur oge p


tos teu aya nu diharepkeunlah ti pemerintah subangmah kang nohope:
APBD oge tekor \(\(\(


acan sih,, ngakaks
duka atuh kang,,
tiap gugah bobo teh pasti cendol nu pikiran,, hammers ngakaks
r4fh - 27/02/2012 12:53 AM
#3251

Quote:
Original Posted By Kk4sKkUS
wah nepi ka sakituna kangmatabelo:
apanan aya produksi ganas sanes kangPeace:


nyeta puguh kitu kang \(\(
naha nyebatna ganas geuning kang think:
da biasanamah urang cianjur sukabumi mah nyebatna danas D
r4fh - 27/02/2012 12:55 AM
#3252

Quote:
Original Posted By blint`
damang kang,, o
akang kumah?? wowcantik

acan sih,, ngakaks
duka atuh kang,,
tiap gugah bobo teh pasti cendol nu pikiran,, hammers ngakaks


minum obat atuh cup medicine:
dasar mata cendol ngakaks
Kk4sKkUS - 27/02/2012 12:56 AM
#3253

Quote:
Original Posted By blint`
damang kang,, o
akang kumah?? wowcantik

acan sih,, ngakaks
duka atuh kang,,
tiap gugah bobo teh pasti cendol nu pikiran,, hammers ngakaks


alhamdulilah kang
sae abdi maho

Quote:
Original Posted By r4fh
nyeta puguh kitu kang \(\(
naha nyebatna ganas geuning kang think:
da biasanamah urang cianjur sukabumi mah nyebatna danas D


wah di abdi mah akng ganas nyebatna teho
mangna diditu naon kitu nyebatnaD
r4fh - 27/02/2012 12:58 AM
#3254

Quote:
Original Posted By Kk4sKkUS
alhamdulilah kang
sae abdi maho


wah di abdi mah akng ganas nyebatna teho
mangna diditu naon kitu nyebatnaD


di subang oge ganas kang D
maenya di warung kondang nyebat ganas kagets:
blint` - 27/02/2012 01:00 AM
#3255

Quote:
Original Posted By r4fh
minum obat atuh cup medicine:
dasar mata cendol ngakaks

jigana mah gara gara sakit giigiiiii,, berdukas
teu aya obat obatan euy,, \(
Quote:
Original Posted By Kk4sKkUS
alhamdulilah kang
sae abdi maho


wah di abdi mah akng ganas nyebatna teho
mangna diditu naon kitu nyebatnaD


ieu kang gading sanes?? think:
bilih lepat,, Peace:
Kk4sKkUS - 27/02/2012 01:01 AM
#3256

Quote:
Original Posted By blint`
jigana mah gara gara sakit giigiiiii,, berdukas
teu aya obat obatan euy,, \(

ieu kang gading sanes?? think:
bilih lepat,, Peace:


wah sanes kang
kang gading mah anu jovie78 tahngakaks
abdi mah bayu kango
salam wanoh heula nya kangshakehand
blint` - 27/02/2012 01:03 AM
#3257

Quote:
Original Posted By Kk4sKkUS
wah sanes kang
kang gading mah anu jovie78 tahngakaks
abdi mah bayu kango
salam wanoh heula nya kangshakehand


wah,,
tos pindah tangan,, shutup:
-
pidna numana kang??
abdi mah sok teu arapal tuda,, \(
r4fh - 27/02/2012 01:03 AM
#3258

Quote:
Original Posted By blint`
jigana mah gara gara sakit giigiiiii,, berdukas
teu aya obat obatan euy,, \(


ieu kang gading sanes?? think:
bilih lepat,, Peace:


lumpat ka Circle K atuh cup D
pan 24 jam etamah D
Kk4sKkUS - 27/02/2012 01:06 AM
#3259

Quote:
Original Posted By blint`
wah,,
tos pindah tangan,, shutup:
-
pidna numana kang??
abdi mah sok teu arapal tuda,, \(


pindah tangna naon yeuh kangbingungs
duh pid teh naon nya kangbingungs
ningali we kang dina KRC
sok aya dao
blint` - 27/02/2012 01:07 AM
#3260

Quote:
Original Posted By r4fh
lumpat ka Circle K atuh cup D
pan 24 jam etamah D


ck terdekat setiabudhi,, hammers
lempang jauh,,
make motor kudu ngadorong heula,,
da di gang sempit mah tong nyalakeun motor jam sakieu,, hammers
tidur lagi deh,, ngacir:

opp heula kang,,

Paws:
Page 163 of 396 | ‹ First  < 158 159 160 161 162 163 164 165 166 167 168 >  Last ›
Home > Kaskuser Regional > -o۩۩۩o- URANG SUBANG ASLI -o۩۩۩o-[Prime ID only] - Part 4