Kaskuser Regional
Home > Kaskuser Regional > -o۩۩۩o- URANG SUBANG ASLI -o۩۩۩o-[Prime ID only] - Part 4
Total Views: 34594 Share : Facebook ShareFacebook Twitter ShareTwitter Google+ ShareGoogle+
Page 164 of 396 | ‹ First  < 159 160 161 162 163 164 165 166 167 168 169 >  Last ›

Kk4sKkUS - 27/02/2012 01:07 AM
#3261

Quote:
Original Posted By r4fh
di subang oge ganas kang D
maenya di warung kondang nyebat ganas kagets:


oh kitunya kangD
da sami pami kitu ma kangngakaks
ganas gans oge da di cianjur mahPeace:
Kk4sKkUS - 27/02/2012 01:09 AM
#3262

duh hapunteunah kasadayanao
abdi bade oppheula yeuho
mangga kasadayana\)b
kesitu - 27/02/2012 09:50 AM
#3263

wilujeung enjing urang subaaaaaaaaaanngg :iloveidonesias
semangat senin!!
jovie78 - 27/02/2012 10:59 AM
#3264

wilujeng enjing baraya
tos aya saha wae didieu yeuhthink:
r4fh - 27/02/2012 11:17 AM
#3265

wilujeng siang sun:
Quote:
Original Posted By jovie78
wilujeng enjing baraya
tos aya saha wae didieu yeuhthink:


aya abdi yeuh kang :request
jovie78 - 27/02/2012 11:22 AM
#3266

Quote:
Original Posted By r4fh
wilujeng siang sun:

aya abdi yeuh kang :request


wah aya ts nao
keur naon kang wayah kieuthink:
r4fh - 27/02/2012 11:39 AM
#3267

Quote:
Original Posted By jovie78
wah aya ts nao
keur naon kang wayah kieuthink:


abdimah kw 3 cenah kang ngakaks

nuju milarian nu ngakuot kang malus
jovie78 - 27/02/2012 11:42 AM
#3268

Quote:
Original Posted By r4fh
abdimah kw 3 cenah kang ngakaks

nuju milarian nu ngakuot kang malus


oh kw 3 nya kangngakaks
kw 4 keur di simpen heula nya kangD
wah sami atuh sareung abdi yeuhmalus
r4fh - 27/02/2012 11:47 AM
#3269

Quote:
Original Posted By jovie78
oh kw 3 nya kangngakaks
kw 4 keur di simpen heula nya kangD
wah sami atuh sareung abdi yeuhmalus


muhun kitu saur juragan tauco mah kang D
acan aya nu kw 4 na kang \(
jovie78 - 27/02/2012 11:53 AM
#3270

Quote:
Original Posted By r4fh
muhun kitu saur juragan tauco mah kang D
acan aya nu kw 4 na kang \(


oh kitunya kangD
sok atuh di produksi heula anu kw 4 na kangngakaks
r4fh - 27/02/2012 11:54 AM
#3271

Quote:
Original Posted By jovie78
oh kitunya kangD
sok atuh di produksi heula anu kw 4 na kangngakaks


tos aya bahannamah kang o
kantun ngagodogkeun ngakaks
jovie78 - 27/02/2012 11:57 AM
#3272

Quote:
Original Posted By r4fh
tos aya bahannamah kang o
kantun ngagodogkeun ngakaks


wah tos aya nya rancanganaD
mangga kang geura lah produksingakaks
r4fh - 27/02/2012 11:59 AM
#3273

Quote:
Original Posted By jovie78
wah tos aya nya rancanganaD
mangga kang geura lah produksingakaks


nu ieu oge acan asak kang \(
hiji-hiji meh rada aman kang D
jovie78 - 27/02/2012 12:01 PM
#3274

Quote:
Original Posted By r4fh
nu ieu oge acan asak kang \(
hiji-hiji meh rada aman kang D


oh kitunya kangD
sugan teh rek di produksi bersama2 kangngakaks
r4fh - 27/02/2012 12:09 PM
#3275

Quote:
Original Posted By jovie78
oh kitunya kangD
sugan teh rek di produksi bersama2 kangngakaks


pami manualmah sesah kang \(
kedah ngangge matic pami hoyong sasarenganmah D
jovie78 - 27/02/2012 12:26 PM
#3276

Quote:
Original Posted By r4fh
pami manualmah sesah kang \(
kedah ngangge matic pami hoyong sasarenganmah D


oh kitunya kangD
apanan ngangge matic mah boros kangD
pan olina ge dua, oli mesin jeung gardanD
r4fh - 27/02/2012 12:29 PM
#3277

Quote:
Original Posted By jovie78
oh kitunya kangD
apanan ngangge matic mah boros kangD
pan olina ge dua, oli mesin jeung gardanD


wios boros oge kang D
da hasilna langkung mucekil thumbup:
jovie78 - 27/02/2012 12:31 PM
#3278

Quote:
Original Posted By r4fh
wios boros oge kang D
da hasilna langkung mucekil thumbup:


oh kitunya kang
sing penting hasilna nya pami kitu mahD
blint` - 27/02/2012 12:35 PM
#3279

Quote:
Original Posted By jovie78
oh kitunya kangD
apanan ngangge matic mah boros kangD
pan olina ge dua, oli mesin jeung gardanD


Quote:
Original Posted By r4fh
wios boros oge kang D
da hasilna langkung mucekil thumbup:


2an wae yeuh,, :genit
ngiringan atuh,, :genit
-
wilujeng siang subang,,
pami aya orang subang nu bade ngagadekeun motor nu jagjag,,
pm abdi,, o
jovie78 - 27/02/2012 12:43 PM
#3280

Quote:
Original Posted By blint`
2an wae yeuh,, maho
ngiringan atuh,, maho
-
wilujeng siang subang,,
pami aya orang subang nu bade ngagadekeun motor nu jagjag,,
pm abdi,, o


mangga kango
wah motor bahros sanes kangngakaks
Page 164 of 396 | ‹ First  < 159 160 161 162 163 164 165 166 167 168 169 >  Last ›
Home > Kaskuser Regional > -o۩۩۩o- URANG SUBANG ASLI -o۩۩۩o-[Prime ID only] - Part 4