Kaskuser Regional
Home > Kaskuser Regional > -o۩۩۩o- URANG SUBANG ASLI -o۩۩۩o-[Prime ID only] - Part 4
Total Views: 34594 Share : Facebook ShareFacebook Twitter ShareTwitter Google+ ShareGoogle+
Page 165 of 396 | ‹ First  < 160 161 162 163 164 165 166 167 168 169 170 >  Last ›

blint` - 27/02/2012 12:47 PM
#3281

Quote:
Original Posted By jovie78
mangga kango
wah motor bahros sanes kangngakaks


motor bahros teh naon kang?? hammers
kirang terang abdi mah,, ngakaks
r4fh - 27/02/2012 02:02 PM
#3282

Quote:
Original Posted By jovie78
oh kitunya kang
sing penting hasilna nya pami kitu mahD

muhun kang D
ngan teu kapeser nu maticna hammer:

Quote:
Original Posted By blint`
2an wae yeuh,, :genit
ngiringan atuh,, :genit
-
wilujeng siang subang,,
pami aya orang subang nu bade ngagadekeun motor nu jagjag,,
pm abdi,, o

wilujeng siang cup D
motor na oge pan aya nu maling ngakaks
blint` - 27/02/2012 02:06 PM
#3283

Quote:
Original Posted By r4fh
muhun kang D
ngan teu kapeser nu maticna hammer:


wilujeng siang cup D
motor na oge pan aya nu maling ngakaks


paling deui mantakna,, hammers
-
seriusan eta motor aya nu maling? think:
motor naon kang? think:
r4fh - 27/02/2012 02:07 PM
#3284

Quote:
Original Posted By blint`
paling deui mantakna,, hammers
-
seriusan eta motor aya nu maling? think:
motor naon kang? think:


motor nu dulur cup hammer:
motor supra tos dimodif trail, suganteh moal aya nu butuheun da motorna oge asal maju malus
blint` - 27/02/2012 02:19 PM
#3285

Quote:
Original Posted By r4fh
motor nu dulur cup hammer:
motor supra tos dimodif trail, suganteh moal aya nu butuheun da motorna oge asal maju malus


ai bisa maju mah berarti loba nu butuh,, ngakaks
keur naon euy?? think:
r4fh - 27/02/2012 02:32 PM
#3286

Quote:
Original Posted By blint`
ai bisa maju mah berarti loba nu butuh,, ngakaks
keur naon euy?? think:


meureun loba keneh nu leuwih kurang ti urang matak nepi ka nyokot motor oge nya cup nohope:
keur posting bari jalan2 ka barcelona malus
dina 4sq doang tapi hammer:
blint` - 27/02/2012 02:35 PM
#3287

Quote:
Original Posted By r4fh
meureun loba keneh nu leuwih kurang ti urang matak nepi ka nyokot motor oge nya cup nohope:
keur posting bari jalan2 ka barcelona malus
dina 4sq doang tapi hammer:


pasti kang,, hammer:
kan negeri kita lucu,, ngakaks
-
adeuh jalan jalan, wowcantik
3519581 - 27/02/2012 02:40 PM
#3288

puntennnnnnn
ngiring ameng ahhhhhhhh
nu kasaep come back ngakak
gimana kabar semuanya D
blint` - 27/02/2012 02:41 PM
#3289

Quote:
Original Posted By 3519581
puntennnnnnn
ngiring ameng ahhhhhhhh
nu kasaep come back ngakak
gimana kabar semuanya D


mangga kang,, o
kalebet weh teras,,
da wc mah dipengker,, D
3519581 - 27/02/2012 02:43 PM
#3290

Quote:
Original Posted By blint`
mangga kang,, o
kalebet weh teras,,
da wc mah dipengker,, D


yehhh batur naroskeun dapur
naha di agehan wc hammer
blint` - 27/02/2012 02:45 PM
#3291

Quote:
Original Posted By 3519581
yehhh batur naroskeun dapur
naha di agehan wc hammer


dapur teu jauh ti wc,, o
biasana ge kitu,, ngakaks
barudak nt aya nu sok ngaskus tara?
mun aya urang kumpulkeun,, D
r4fh - 27/02/2012 02:46 PM
#3292

Quote:
Original Posted By blint`
pasti kang,, hammer:
kan negeri kita lucu,, ngakaks
-
adeuh jalan jalan, wowcantik

bener pisan cup nohope:
nepi jelema salah oge dibelaan wae hammer:
===
etamah cuma chek in dan delhis doang malus

Quote:
Original Posted By 3519581
puntennnnnnn
ngiring ameng ahhhhhhhh
nu kasaep come back ngakak
gimana kabar semuanya D

kamana wae atuh pul?
mani poho kanu posting abong2 geus boga android ngakaks

Quote:
Original Posted By blint`
mangga kang,, o
kalebet weh teras,,
da wc mah dipengker,, D

mani tega ka si epul ucupmah nohope:
jelema karek datang geus dititah meresan kamar mandi ngakaks
blint` - 27/02/2012 02:48 PM
#3293

Quote:
Original Posted By r4fh
bener pisan cup nohope:
nepi jelema salah oge dibelaan wae hammer:
===
etamah cuma chek in dan delhis doang malus


kamana wae atuh pul?
mani poho kanu posting abong2 geus boga android ngakaks


mani tega ka si epul ucupmah nohope:
jelema karek datang geus dititah meresan kamar mandi ngakaks


ngakaks
indonesia,, hammers
-
sanes meresan kang,,
tapi nyedot wc shutup: ngacir:

ngakak
3519581 - 27/02/2012 02:50 PM
#3294

Quote:
Original Posted By blint`
dapur teu jauh ti wc,, o
biasana ge kitu,, ngakaks
barudak nt aya nu sok ngaskus tara?
mun aya urang kumpulkeun,, D


loba nu sok ngaskus mah di kelas aya 4 urang leuwih
terus di beda kelas aya 2 urang
tapi nu sok ulin kadieu mah ngan urang hammer
apal si gery mereun tah sok ngaskus

Quote:
Original Posted By r4fh
bener pisan cup nohope:
nepi jelema salah oge dibelaan wae hammer:
===
etamah cuma chek in dan delhis doang malus


kamana wae atuh pul?
mani poho kanu posting abong2 geus boga android ngakaks


mani tega ka si epul ucupmah nohope:
jelema karek datang geus dititah meresan kamar mandi ngakaks


hahay mamawa android p
catfiz rame yeuh kang
blint` - 27/02/2012 02:51 PM
#3295

Quote:
Original Posted By 3519581
loba nu sok ngaskus mah di kelas aya 4 urang leuwih
terus di beda kelas aya 2 urang
tapi nu sok ulin kadieu mah ngan urang hammer
apal si gery mereun tah sok ngaskus


hahay mamawa android p
catfiz rame yeuh kang


gery?
teu apal,,
nu gendut lain? think:
-
ajakan kadieu,,
meh rame didieu,, D
r4fh - 27/02/2012 02:53 PM
#3296

Quote:
Original Posted By blint`
ngakaks
indonesia,, hammers
-
sanes meresan kang,,
tapi nyedot wc shutup: ngacir:

ngakak

jiah parah si ucupmah ngakaks
ke dibejakeun ciah ka bapana ngakaks

Quote:
Original Posted By 3519581
loba nu sok ngaskus mah di kelas aya 4 urang leuwih
terus di beda kelas aya 2 urang
tapi nu sok ulin kadieu mah ngan urang hammer
apal si gery mereun tah sok ngaskus



hahay mamawa android p
catfiz rame yeuh kang

mbung ah p
pastina oge barudak alay wungkul ngakaks
3519581 - 27/02/2012 02:53 PM
#3297

Quote:
Original Posted By blint`
gery?
teu apal,,
nu gendut lain? think:
-
ajakan kadieu,,
meh rame didieu,, D


tah apal gening budak sky
tapi jariwa na areuweuh jiwa junker euy ngakaks
moal daraekeun
blint` - 27/02/2012 02:54 PM
#3298

Quote:
Original Posted By r4fh
jiah parah si ucupmah ngakaks
ke dibejakeun ciah ka bapana ngakaks


mbung ah p
pastina oge barudak alay wungkul ngakaks

bapana saha kang?? takuts
Quote:
Original Posted By 3519581
tah apal gening budak sky
tapi jariwa na areuweuh jiwa junker euy ngakaks
moal daraekeun


jiwa bacot doang eta mah,, nohope:
males ngaladenan budak sky mah,, hammers
3519581 - 27/02/2012 02:55 PM
#3299

Quote:
Original Posted By r4fh
jiah parah si ucupmah ngakaks
ke dibejakeun ciah ka bapana ngakaks


mbung ah p
pastina oge barudak alay wungkul ngakaks

zzzz di titah nyedot wc
mad:

bae loba alay ge nu penting loba awewe na
daripada whatsapp kang agus deui kang agus deui maho
3519581 - 27/02/2012 02:56 PM
#3300

Quote:
Original Posted By blint`
bapana saha kang?? takuts

jiwa bacot doang eta mah,, nohope:
males ngaladenan budak sky mah,, hammers


tong di bejaan mad:

=================

wkwkwk apal geuning jiwa bacot
beda euy budak DC mah p

mending budak alpa nya
ciga urang wkwkwkkwkw p
Page 165 of 396 | ‹ First  < 160 161 162 163 164 165 166 167 168 169 170 >  Last ›
Home > Kaskuser Regional > -o۩۩۩o- URANG SUBANG ASLI -o۩۩۩o-[Prime ID only] - Part 4