Kaskuser Regional
Home > Kaskuser Regional > -o۩۩۩o- URANG SUBANG ASLI -o۩۩۩o-[Prime ID only] - Part 4
Total Views: 34594 Share : Facebook ShareFacebook Twitter ShareTwitter Google+ ShareGoogle+
Page 166 of 396 | ‹ First  < 161 162 163 164 165 166 167 168 169 170 171 >  Last ›

blint` - 27/02/2012 02:57 PM
#3301

Quote:
Original Posted By 3519581
tong di bejaan mad:

=================

wkwkwk apal geuning jiwa bacot
beda euy budak DC mah p

mending budak alpa nya
ciga urang wkwkwkkwkw p


apal dong,,
warnet heubeul di subang geus ka kulibek,, ngakaks
-
budak alpa lolobana alpa wae sakolana,, ngakaks
udah lama gak kesubang pul,, o
si bule bikin rf baru deui, geus di launch?
kamari urang diajak jadi admin,
tapi males,, ngakak
3519581 - 27/02/2012 03:01 PM
#3302

Quote:
Original Posted By blint`
apal dong,,
warnet heubeul di subang geus ka kulibek,, ngakaks
-
budak alpa lolobana alpa wae sakolana,, ngakaks
udah lama gak kesubang pul,, o
si bule bikin rf baru deui, geus di launch?
kamari urang diajak jadi admin,
tapi males,, ngakak


zzz keur jaman smp sok ka alpa na ge pas sma mah geus tara
rf naon emang ngaranna ??
paling ge kedeung buka kedeung nutup wkwkwkkwkw
rf nu keur eta ge suram teu rame damage na jeung lvling na


kuliah dmana cup ??
r4fh - 27/02/2012 03:01 PM
#3303

Quote:
Original Posted By blint`
bapana saha kang?? takuts


jiwa bacot doang eta mah,, nohope:
males ngaladenan budak sky mah,, hammers

salaki indungna cup ngakaks

Quote:
Original Posted By 3519581
zzzz di titah nyedot wc
mad:

bae loba alay ge nu penting loba awewe na
daripada whatsapp kang agus deui kang agus deui maho

bae atuh da teu dititah disedot make sedotan ieuh pul ngakaks
blint` - 27/02/2012 03:02 PM
#3304

Quote:
Original Posted By 3519581
zzz keur jaman smp sok ka alpa na ge pas sma mah geus tara
rf naon emang ngaranna ??
paling ge kedeung buka kedeung nutup wkwkwkkwkw
rf nu keur eta ge suram teu rame damage na jeung lvling na


kuliah dmana cup ??

yah begitulah,,
urang dicarekan ku barudak padang,
pedah urang nu ngajak, urang nu pensi tiheula,, ngakaks
-
ngapain kuliah? o
nganggur aja masih idup kok,, ngakak
Quote:
Original Posted By r4fh
salaki indungna cup ngakaks


bae atuh da teu dititah disedot make sedotan ieuh pul ngakaks


ai sugan teh salaki akang,, Peace:
3519581 - 27/02/2012 03:03 PM
#3305

Quote:
Original Posted By r4fh
salaki indungna cup ngakaks


bae atuh da teu dititah disedot make sedotan ieuh pul ngakaks


ngakaks
sok wakilan tuh ku kang agus p
teu tiasa nyedot nu kitu epul mah D
3519581 - 27/02/2012 03:05 PM
#3306

ieu pamarentah subang nanaon nya
ciga bocah wae mad:
DASAR PNS TOLOL
Quote:
-o۩۩۩o- URANG SUBANG ASLI -o۩۩۩o-[Prime ID only] - Part 4
blint` - 27/02/2012 03:06 PM
#3307

Quote:
Original Posted By 3519581
ieu pamarentah subang nanaon nya
ciga bocah wae mad:
DASAR PNS TOLOL


ngakak ngakak
subang aya aya wae deuih,, ngakak ngakak
asuuuuuuuuu, asli ngakak urang pul,, ngakak ngakak
r4fh - 27/02/2012 03:06 PM
#3308

Quote:
Original Posted By blint`
yah begitulah,,
urang dicarekan ku barudak padang,
pedah urang nu ngajak, urang nu pensi tiheula,, ngakaks
-
ngapain kuliah? o
nganggur aja masih idup kok,, ngakak


ai sugan teh salaki akang,, Peace:

emang abdi homo? :genits
masih keneh resep ka awewe cup malus

Quote:
Original Posted By 3519581
ngakaks
sok wakilan tuh ku kang agus p
teu tiasa nyedot nu kitu epul mah D


bata ah ngacir:
r4fh - 27/02/2012 03:07 PM
#3309

Quote:
Original Posted By 3519581
ieu pamarentah subang nanaon nya
ciga bocah wae mad:
DASAR PNS TOLOL


oknum etamah pul nohope:
teu kabeh PNS ngadukung ngadukung si eep da p

anak buahna weh nu maksakeun kehendak etamah mad:
blint` - 27/02/2012 03:07 PM
#3310

Quote:
Original Posted By r4fh
emang abdi homo? mahos
masih keneh resep ka awewe cup malus


bata ah ngacir:


mana atuh awewena,, malus
-
subang ujan ngga? rain:
3519581 - 27/02/2012 03:10 PM
#3311

Quote:
Original Posted By blint`
ngakak ngakak
subang aya aya wae deuih,, ngakak ngakak
asuuuuuuuuu, asli ngakak urang pul,, ngakak ngakak


yeuhhh aya deui
http://www.inilahjabar.com/read/detail/1834680/aksi-penghadangan-konvoi-pejabat-subang-ricuh

mobil dinas di pake konvoi
pan tolol pisan
wkkwkw
TEU GABLEG KA ERA

Quote:
Original Posted By r4fh
emang abdi homo? mahos
masih keneh resep ka awewe cup malus


bata ah ngacir:


ambenggggggggggggggggg

Quote:
Original Posted By r4fh
oknum etamah pul nohope:
teu kabeh PNS ngadukung ngadukung si eep da p

anak buahna weh nu maksakeun kehendak etamah mad:


heueuh da angger dadaekanan

Quote:
Original Posted By blint`
mana atuh awewena,, malus
-
subang ujan ngga? -o۩۩۩o- URANG SUBANG ASLI -o۩۩۩o-[Prime ID only] - Part 4


hayohh tahh mana p
blint` - 27/02/2012 03:12 PM
#3312

Quote:
Original Posted By 3519581
yeuhhh aya deui
http://www.inilahjabar.com/read/deta...t-subang-ricuh

mobil dinas di pake konvoi
pan tolol pisan
wkkwkw
TEU GABLEG KA ERA



ngakak ngakak ngakak
asli kaco dah,, ngakak ngakak
asli ai nempo berita kitu teh,,
era ngaku orang subang teh,,
sok araraneh wae jelema teh,, cd
r4fh - 27/02/2012 03:14 PM
#3313

Quote:
Original Posted By blint`
mana atuh awewena,, malus
-
subang ujan ngga? rain:

loba awewe mah D
ngan nu daekeun can aya hammer:

Quote:
Original Posted By 3519581
yeuhhh aya deui
http://www.inilahjabar.com/read/detail/1834680/aksi-penghadangan-konvoi-pejabat-subang-ricuh

mobil dinas di pake konvoi
pan tolol pisan
wkkwkw
TEU GABLEG KA ERA



ambenggggggggggggggggg



heueuh da angger dadaekanan



hayohh tahh mana p

pan aya tekanan ti atasanana pul nohope:
blint` - 27/02/2012 03:15 PM
#3314

Quote:
Original Posted By r4fh
loba awewe mah D
ngan nu daekeun can aya hammer:


pan aya tekanan ti atasanana pul nohope:


lagu lama ah,, p
-
angger subang mah moal maju,,
ti bareto jaman babeh pns geus kaco,,
komo ayeuna,,
birokrasina kentel teuing,, cd
3519581 - 27/02/2012 03:16 PM
#3315

Quote:
Original Posted By blint`
ngakak ngakak ngakak
asli kaco dah,, ngakak ngakak
asli ai nempo berita kitu teh,,
era ngaku orang subang teh,,
sok araraneh wae jelema teh,, cd


asli era cup hammer
sok hayang nyolok da mata na make sedotan

Quote:
Original Posted By r4fh
loba awewe mah D
ngan nu daekeun can aya hammer:


pan aya tekanan ti atasanana pul nohope:


ahhh pns na sieunan
jeung salah ti mimitina sih daek dekeut jeung jelema kos kitu
blint` - 27/02/2012 03:17 PM
#3316

Quote:
Original Posted By 3519581
asli era cup hammer
sok hayang nyolok da mata na make sedotan


ahhh pns na sieunan
jeung salah ti mimitina sih daek dekeut jeung jelema kos kitu


naha make sedotan?? hammers
pake tusuk sate weh,, ngakaks
-
iraha UN?
r4fh - 27/02/2012 03:18 PM
#3317

Quote:
Original Posted By blint`
lagu lama ah,, p
-
angger subang mah moal maju,,
ti bareto jaman babeh pns geus kaco,,
komo ayeuna,,
birokrasina kentel teuing,, cd

nya kumaha deui atuh da kitu buktina nohope:

Quote:
Original Posted By 3519581
asli era cup hammer
sok hayang nyolok da mata na make sedotan



ahhh pns na sieunan
jeung salah ti mimitina sih daek dekeut jeung jelema kos kitu

teu sieun kumaha da jadi PNS na meunang nyogok ka eep pul capedes
3519581 - 27/02/2012 03:19 PM
#3318

Quote:
Original Posted By blint`
naha make sedotan?? hammers
pake tusuk sate weh,, ngakaks
-
iraha UN?


ah make sedotan aqua gelas ge geus nyeri ngakaks

engke mei rarasaan mah
blint` - 27/02/2012 03:19 PM
#3319

Quote:
Original Posted By r4fh
nya kumaha deui atuh da kitu buktina nohope:


teu sieun kumaha da jadi PNS na meunang nyogok ka eep pul capedes


mantakna urang gath subang ke 2,, hammers
meh ngke tinggal fokus ka baksos,,
terus karek proposal SF,, genit:
3519581 - 27/02/2012 03:20 PM
#3320

Quote:
Original Posted By r4fh
nya kumaha deui atuh da kitu buktina nohope:


teu sieun kumaha da jadi PNS na meunang nyogok ka eep pul capedes


wkwkwkwkw
emang
parah ih parah pns na
pantes korupsi da hayang balik modal
ngakaks
Page 166 of 396 | ‹ First  < 161 162 163 164 165 166 167 168 169 170 171 >  Last ›
Home > Kaskuser Regional > -o۩۩۩o- URANG SUBANG ASLI -o۩۩۩o-[Prime ID only] - Part 4