Kaskuser Regional
Home > Kaskuser Regional > -o۩۩۩o- URANG SUBANG ASLI -o۩۩۩o-[Prime ID only] - Part 4
Total Views: 34594 Share : Facebook ShareFacebook Twitter ShareTwitter Google+ ShareGoogle+
Page 167 of 396 | ‹ First  < 162 163 164 165 166 167 168 169 170 171 172 >  Last ›

blint` - 27/02/2012 03:20 PM
#3321

Quote:
Original Posted By 3519581
ah make sedotan aqua gelas ge geus nyeri ngakaks

engke mei rarasaan mah


skip
-
daek teu pul ngumpulkeun massa keur gath subang wowcantik
-
menuju proses menjadi subforum iloveindonesias
3519581 - 27/02/2012 03:23 PM
#3322

Quote:
Original Posted By blint`
mantakna urang gath subang ke 2,, hammers
meh ngke tinggal fokus ka baksos,,
terus karek proposal SF,, genit:


wuihhh rek aya baksos yeuhh
iraha tuh gath ka 2 na ??
r4fh - 27/02/2012 03:23 PM
#3323

Quote:
Original Posted By blint`
mantakna urang gath subang ke 2,, hammers
meh ngke tinggal fokus ka baksos,,
terus karek proposal SF,, genit:

sok atuh kondisikeun cup D
maenya TS merangkap seksi humas merangkap seksi dokumentasi jeung lainna hammer:

Quote:
Original Posted By 3519581
wkwkwkwkw
emang
parah ih parah pns na
pantes korupsi da hayang balik modal
ngakaks

pan ayeuna aya gosip anyar mun hayang jadi PNS kudu wani 130 juta hammer:
da keur nyogok MA meureun mad:
3519581 - 27/02/2012 03:25 PM
#3324

Quote:
Original Posted By blint`
skip
-
daek teu pul ngumpulkeun massa keur gath subang wowcantik
-
menuju proses menjadi subforum iloveindonesias


wew nya hayu wae ke di arajakan budak na
tapi eraan euyyyy budak na
sieun teu wawuh lah sieun naon wkwkkwkw
da urng ge poho ka bengeut maneh ngakak
blint` - 27/02/2012 03:26 PM
#3325

Quote:
Original Posted By 3519581
wuihhh rek aya baksos yeuhh
iraha tuh gath ka 2 na ??

gath heula pul,,
biar bisa ngobrolin buat baksos,, D
step by step,, o
Quote:
Original Posted By r4fh
sok atuh kondisikeun cup D
maenya TS merangkap seksi humas merangkap seksi dokumentasi jeung lainna hammer:


pan ayeuna aya gosip anyar mun hayang jadi PNS kudu wani 130 juta hammer:
da keur nyogok MA meureun mad:


asli kang abdi mah teu puguh lamun rek ngawawarkeun teh,,
masih nubi abdi subang mah,kan seueur nu sepuh disubang,,
ke bilih salah sangki,, takuts
-
kumaha,, D
gath na di subang kota wae nyak? think:
3519581 - 27/02/2012 03:26 PM
#3326

Quote:
Original Posted By r4fh
sok atuh kondisikeun cup D
maenya TS merangkap seksi humas merangkap seksi dokumentasi jeung lainna hammer:


pan ayeuna aya gosip anyar mun hayang jadi PNS kudu wani 130 juta hammer:
da keur nyogok MA meureun mad:


enya ciganamah
-------------

ambeng nya dokumentasi mah kudu TS ateuh
pan punya SLR D
blint` - 27/02/2012 03:27 PM
#3327

Quote:
Original Posted By 3519581
wew nya hayu wae ke di arajakan budak na
tapi eraan euyyyy budak na
sieun teu wawuh lah sieun naon wkwkkwkw
da urng ge poho ka bengeut maneh ngakak


emang urang inget ka beungeut maneh
hente nyaho,, ngakak
ngaranna ge gath,
jeung nu teu kenal biasana, D
lamun jeung nu kenal mah reunian,, hammers
-
anggap weh blank date,, :genits
3519581 - 27/02/2012 03:27 PM
#3328

Quote:
Original Posted By blint`
gath heula pul,,
biar bisa ngobrolin buat baksos,, D
step by step,, o

asli kang abdi mah teu puguh lamun rek ngawawarkeun teh,,
masih nubi abdi subang mah,kan seueur nu sepuh disubang,,
ke bilih salah sangki,, takuts
-
kumaha,, D
gath na di subang kota wae nyak? think:


engke ngentaan dana kitu di parapatan wisma ??
ngakak
atawa kukurilingan mere proposal ??
3519581 - 27/02/2012 03:28 PM
#3329

Quote:
Original Posted By blint`
emang urang inget ka beungeut maneh
hente nyaho,, ngakak
ngaranna ge gath,
jeung nu teu kenal biasana, D
lamun jeung nu kenal mah reunian,, hammers
-
anggap weh blank date,, mahos


ambenggggggg
suganteh apal ka urang :cool
pan sok di dc urang baheula
apal budak pang kasep na atuh
blint` - 27/02/2012 03:29 PM
#3330

Quote:
Original Posted By 3519581
engke ngentaan dana kitu di parapatan wisma ??
ngakak
atawa kukurilingan mere proposal ??


hammer:
gath heula aja kk,, o
biar puguh langkah selanjutnya,, o
-
ai menta dana mah lain ge baksos atuh, cd
beda mun aya sponsor, genit:
r4fh - 27/02/2012 03:29 PM
#3331

Quote:
Original Posted By blint`
gath heula pul,,
biar bisa ngobrolin buat baksos,, D
step by step,, o


asli kang abdi mah teu puguh lamun rek ngawawarkeun teh,,
masih nubi abdi subang mah,kan seueur nu sepuh disubang,,
ke bilih salah sangki,, takuts
-
kumaha,, D
gath na di subang kota wae nyak? think:

teu nanaon cup D
teu aya nubi teu aya sepuh didieumah D
==
mending ditempat nu kamari deui, tempatna lumayan enakeun ceuk abdimah D

Quote:
Original Posted By 3519581
enya ciganamah
-------------

ambeng nya dokumentasi mah kudu TS ateuh
pan punya SLR D

baelah seksi dokumentasimah teu nanaon hammer:
ngan nu laina sok kondisikeun ku epul jeung ucup D
.duatilu. - 27/02/2012 03:30 PM
#3332

alah rame gening si subang D
nuju naraon akang akang D
3519581 - 27/02/2012 03:31 PM
#3333

Quote:
Original Posted By blint`
hammer:
gath heula aja kk,, o
biar puguh langkah selanjutnya,, o
-
ai menta dana mah lain ge baksos atuh, cd
beda mun aya sponsor, genit:


pan di subang mah seueur obos ngakaks
ciga kang budi terus kang nana
terus kang bule ngakak
eh kang agus oge D

Quote:
Original Posted By r4fh
teu nanaon cup D
teu aya nubi teu aya sepuh didieumah D
==
mending ditempat nu kamari deui, tempatna lumayan enakeun ceuk abdimah D


baelah seksi dokumentasimah teu nanaon hammer:
ngan nu laina sok kondisikeun ku epul jeung ucup D


ahhh alim ngondisikeun2 teu barisa ngakaks
kang aonk weh nu rada kolotan D
blint` - 27/02/2012 03:31 PM
#3334

Quote:
Original Posted By 3519581
ambenggggggg
suganteh apal ka urang :cool
pan sok di dc urang baheula
apal budak pang kasep na atuh


di dc teh berapa taun yang lalu?
urang sataun mah aya teu nincak dc,,
kan bisa di kostan,, :genits

-
ai ambeng bahasa mana? amazed:
3519581 - 27/02/2012 03:33 PM
#3335

Quote:
Original Posted By .duatilu.
alah rame gening si subang D
nuju naraon akang akang D


nuju naonnya
nuju naon weh ahhh ngakaks
asal ulah nuju mahoan
3519581 - 27/02/2012 03:34 PM
#3336

Quote:
Original Posted By blint`
di dc teh berapa taun yang lalu?
urang sataun mah aya teu nincak dc,,
kan bisa di kostan,, mahos

-
ai ambeng bahasa mana? amazed:


di dc teh pas keur smp kelas 2 wkwkkw ngakak
ayeuna kelas 3 sma ngakak



ambeng teh bahasa di kelas ngakak
r4fh - 27/02/2012 03:34 PM
#3337

Quote:
Original Posted By .duatilu.
alah rame gening si subang D
nuju naraon akang akang D

lumayan kang nuju ngobrolkeun kanggo gath yeuh D

Quote:
Original Posted By 3519581
pan di subang mah seueur obos ngakaks
ciga kang budi terus kang nana
terus kang bule ngakak
eh kang agus oge D



ahhh alim ngondisikeun2 teu barisa ngakaks
kang aonk weh nu rada kolotan D

pan kang aonk mah jauh di bogor cup hammer:
kamari oge menang abdi jeung kang aonk ngiriman PM teh p

Quote:
Original Posted By blint`
di dc teh berapa taun yang lalu?
urang sataun mah aya teu nincak dc,,
kan bisa di kostan,, mahos

-
ai ambeng bahasa mana? amazed:

tong OOT mad:
mari kita bahas masalah gath deui army:
.duatilu. - 27/02/2012 03:35 PM
#3338

Quote:
Original Posted By 3519581
nuju naonnya
nuju naon weh ahhh ngakaks
asal ulah nuju mahoan


alah ieu kang ipul kitu think:

muhun kang tos seueur nya hujan mah D
blint` - 27/02/2012 03:36 PM
#3339

Quote:
Original Posted By r4fh

teu nanaon cup D
teu aya nubi teu aya sepuh didieumah D
==
mending ditempat nu kamari deui, tempatna lumayan enakeun ceuk abdimah D


baelah seksi dokumentasimah teu nanaon hammer:
ngan nu laina sok kondisikeun ku epul jeung ucup D

bener yeuh?? ngakaks
abdi siap ngawawarkeun, tapi di FB mah punten,, teu tiasa,, D
-
paling ka grup grup wungkul, D
-
epul jarang online kitu, nohope:

Quote:
Original Posted By .duatilu.
alah rame gening si subang D
nuju naraon akang akang D

nuju kongres kang,, o
Quote:
Original Posted By 3519581


pan di subang mah seueur obos ngakaks
ciga kang budi terus kang nana
terus kang bule ngakak
eh kang agus oge D



ahhh alim ngondisikeun2 teu barisa ngakaks
kang aonk weh nu rada kolotan D

tah eta nu can arapal pul,, o
aku kan nubi,, :babyboy

-

asuuuu masuk beta otomatis,,
dagu kampret,, mads batas
3519581 - 27/02/2012 03:36 PM
#3340

Quote:
Original Posted By r4fh
lumayan kang nuju ngobrolkeun kanggo gath yeuh D


pan kang aonk mah jauh di bogor cup hammer:
kamari oge menang abdi jeung kang aonk ngiriman PM teh p


tong OOT mad:
mari kita bahas masalah gath deui army:


epul mereun lain cup wkwkkw ngakaks
nu karolot na mana atuh
epul mah pan teu bisa motor atuhhh malu
ke pas kuliah di pangmeulikeun na oge malu
Page 167 of 396 | ‹ First  < 162 163 164 165 166 167 168 169 170 171 172 >  Last ›
Home > Kaskuser Regional > -o۩۩۩o- URANG SUBANG ASLI -o۩۩۩o-[Prime ID only] - Part 4