Kaskuser Regional
Home > Kaskuser Regional > -o۩۩۩o- URANG SUBANG ASLI -o۩۩۩o-[Prime ID only] - Part 4
Total Views: 34594 Share : Facebook ShareFacebook Twitter ShareTwitter Google+ ShareGoogle+
Page 168 of 396 | ‹ First  < 163 164 165 166 167 168 169 170 171 172 173 >  Last ›

blint` - 27/02/2012 03:38 PM
#3341

Quote:
Original Posted By r4fh

lumayan kang nuju ngobrolkeun kanggo gath yeuh D


pan kang aonk mah jauh di bogor cup hammer:
kamari oge menang abdi jeung kang aonk ngiriman PM teh p


tong OOT mad:
mari kita bahas masalah gath deui army:

kela lieur yeuh
otomatis masuk beta,, batabig
3519581 - 27/02/2012 03:38 PM
#3342

Quote:
Original Posted By blint`
bener yeuh?? ngakaks
abdi siap ngawawarkeun, tapi di FB mah punten,, teu tiasa,, D
-
paling ka grup grup wungkul, D
-
epul jarang online kitu, nohope:


nuju kongres kang,, o

tah eta nu can arapal pul,, o
aku kan nubi,, :babyboy

-

asuuuu masuk beta otomatis,,
dagu kampret,, mads batas


blint` - 27/02/2012 03:41 PM
#3343

[QUOTE=3519581;000000000000000654600961]

.duatilu. - 27/02/2012 03:44 PM
#3344

Quote:
Original Posted By r4fh
lumayan kang nuju ngobrolkeun kanggo gath yeuh D


pan kang aonk mah jauh di bogor cup hammer:
kamari oge menang abdi jeung kang aonk ngiriman PM teh p


tong OOT mad:
mari kita bahas masalah gath deui army:


oh D

muhun kang ngke sing seueur nya foto fotona wowcantik
r4fh - 27/02/2012 03:44 PM
#3345

Quote:
Original Posted By blint`
bener yeuh?? ngakaks
abdi siap ngawawarkeun, tapi di FB mah punten,, teu tiasa,, D
-
paling ka grup grup wungkul, D
-
epul jarang online kitu, nohope:


nuju kongres kang,, o

tah eta nu can arapal pul,, o
aku kan nubi,, :babyboy

-

asuuuu masuk beta otomatis,,
dagu kampret,, mads batas

tong di group da jarang nu ngejang di group hammer:
mending kiriman PM wae nu aya di group jeung di pejwan D
mun perlu sms an malu:

Quote:
Original Posted By 3519581
epul mereun lain cup wkwkkw ngakaks
nu karolot na mana atuh
epul mah pan teu bisa motor atuhhh malu
ke pas kuliah di pangmeulikeun na oge malu

sarua wae lah p
naha make kudu make motor?
make inet oge cukup p
kecuali ngabooking tempat wungkul, bisa menta anteur ka si dika etamah D


Quote:
Original Posted By blint`
kela lieur yeuh
otomatis masuk beta,, batabig

sokor :selamat

[QUOTE=3519581;654600961]
3519581 - 27/02/2012 03:45 PM
#3346

Quote:
Original Posted By blint`
sip,,
epul bagian di fb nyak,
ka babaturan oge,, D
-
urang paling di fb grup urang wungkul,, D
siap nyumbang kamera,, camdig tapina,, Peace:
-
absensi,, aku aja yah,, kisss
ntar aku bawa buku,, hammers


-
beta oh beta,, berduka


enyak sippp
lamun nyieun panplet kmaha nya ?? ngakak
ke di tempelkeun di hareupeun kelas ngakak
.duatilu. - 27/02/2012 03:46 PM
#3347

Quote:
Original Posted By blint`
bener yeuh?? ngakaks
abdi siap ngawawarkeun, tapi di FB mah punten,, teu tiasa,, D
-
paling ka grup grup wungkul, D
-
epul jarang online kitu, nohope:


nuju kongres kang,, o

tah eta nu can arapal pul,, o
aku kan nubi,, :babyboy

-

asuuuu masuk beta otomatis,,
dagu kampret,, mads batas


oh muhun kang o

akang nuju kongser oge kitu malu:
blint` - 27/02/2012 03:49 PM
#3348

Quote:
Original Posted By r4fh

tong di group da jarang nu ngejang di group hammer:
mending kiriman PM wae nu aya di group jeung di pejwan D
mun perlu sms an malu:
sokor :selamat


tah si epul daek wawar dina FB D

====
sok rek iraha atuh gath na?
masalah biayamah ditentukeun di tempat weh nya siga kamari D

sms mah gak ada nomornya,, hammers
-
tanggal gath subang usul 24 maret,
soalna 23 libur,, D kumaha puh?
masalah tempat, bingung, aku kan dibandung,, :sorry
Quote:
Original Posted By 3519581


enyak sippp
lamun nyieun panplet kmaha nya ?? ngakak
ke di tempelkeun di hareupeun kelas ngakak

sok aja D
nu penting datang, D
Quote:
Original Posted By .duatilu.


oh muhun kang o

akang nuju kongser oge kitu malu:


ngirngan atuh kang,, D
r4fh - 27/02/2012 03:50 PM
#3349

Quote:
Original Posted By 3519581
enyak sippp
lamun nyieun panplet kmaha nya ?? ngakak
ke di tempelkeun di hareupeun kelas ngakak


di group pesbuker subang oge kudu di wawarkeun tah pul D
bisi loba kaskuser nu teu apal regionalna hammer:
3519581 - 27/02/2012 03:51 PM
#3350

Quote:
Original Posted By r4fh
tong di group da jarang nu ngejang di group hammer:
mending kiriman PM wae nu aya di group jeung di pejwan D
mun perlu sms an malu:


sarua wae lah p
naha make kudu make motor?
make inet oge cukup p
kecuali ngabooking tempat wungkul, bisa menta anteur ka si dika etamah D



sokor :selamat


tah si epul daek wawar dina FB D

====
sok rek iraha atuh gath na?
masalah biayamah ditentukeun di tempat weh nya siga kamari D


engke di omongin ama si dika na
terus waktu mah tos ujian praktek nya D

Quote:
Original Posted By blint`
sms mah gak ada nomornya,, hammers
-
tanggal gath subang usul 24 maret,
soalna 23 libur,, D kumaha puh?
masalah tempat, bingung, aku kan dibandung,, :sorry

sok aja D
nu penting datang, D

ngirngan atuh kang,, D


nya hayu wae ke di omongin ya
ama temen temen
r4fh - 27/02/2012 03:51 PM
#3351

Quote:
Original Posted By blint`
sms mah gak ada nomornya,, hammers
-
tanggal gath subang usul 24 maret,
soalna 23 libur,, D kumaha puh?
masalah tempat, bingung, aku kan dibandung,, :sorry

sok aja D
nu penting datang, D

ngirngan atuh kang,, D


mun bisamah tanggal ngora cup D
tanggal sakitumah boke2 na uy hammer:
bisi nu lain oge sarua bokena ngakaks
.duatilu. - 27/02/2012 03:52 PM
#3352

Quote:
Original Posted By blint`
sms mah gak ada nomornya,, hammers
-
tanggal gath subang usul 24 maret,
soalna 23 libur,, D kumaha puh?
masalah tempat, bingung, aku kan dibandung,, :sorry

sok aja D
nu penting datang, D

ngirngan atuh kang,, D


muhun kang D

akang bade ngiring kamana D
3519581 - 27/02/2012 03:52 PM
#3353

Quote:
Original Posted By r4fh
di group pesbuker subang oge kudu di wawarkeun tah pul D
bisi loba kaskuser nu teu apal regionalna hammer:


enya tahh urang di wawarkeun hela ah
ayeuna ngakaks
r4fh - 27/02/2012 03:55 PM
#3354

Quote:
Original Posted By 3519581
enya tahh urang di wawarkeun hela ah
ayeuna ngakaks


tanggalna pastikeun heula pul p
mun bisamah ulah tanggal sakitu hammer:
blint` - 27/02/2012 03:59 PM
#3355

Quote:
Original Posted By 3519581


engke di omongin ama si dika na
terus waktu mah tos ujian praktek nya D



nya hayu wae ke di omongin ya
ama temen temen

sok bebas pul,,
tapi diskusikeun heula waktu jeung tempat,, D
Quote:
Original Posted By r4fh


mun bisamah tanggal ngora cup D
tanggal sakitumah boke2 na uy hammer:
bisi nu lain oge sarua bokena ngakaks

bulan maret ato april?
mun maret, otomatis persiapan urang urang ngan saminggu D
kumaha kang,,
tapi urang setuju sih,,
lebih cepat lebih baik, o
3519581 - 27/02/2012 04:00 PM
#3356

Quote:
Original Posted By r4fh
mun bisamah tanggal ngora cup D
tanggal sakitumah boke2 na uy hammer:
bisi nu lain oge sarua bokena ngakaks


ambengg nu gajihan ngakaks

Quote:
Original Posted By r4fh
tanggalna pastikeun heula pul p
mun bisamah ulah tanggal sakitu hammer:


enya ke tos ujian praktik atuh nyaa
blint` - 27/02/2012 04:01 PM
#3357

Quote:
Original Posted By r4fh


tanggalna pastikeun heula pul p
mun bisamah ulah tanggal sakitu hammer:


tanggal 10 maret,,
atawa tanggal 7/14 april,, D

vote dong,, :bettys
r4fh - 27/02/2012 04:05 PM
#3358

Quote:
Original Posted By blint`
sok bebas pul,,
tapi diskusikeun heula waktu jeung tempat,, D

bulan maret ato april?
mun maret, otomatis persiapan urang urang ngan saminggu D
kumaha kang,,
tapi urang setuju sih,,
lebih cepat lebih baik, o

awal april weh atuh D
meh matang pisan persiapanana D

Quote:
Original Posted By 3519581
ambengg nu gajihan ngakaks



enya ke tos ujian praktik atuh nyaa

emang ujian prektek iraha kitu pul?

Quote:
Original Posted By blint`
tanggal 10 maret,,
atawa tanggal 7/14 april,, D

vote dong,, :bettys

tanggal 10 maretmah abdi aya acaara ngabesan dulur cup nohope:
iraha abdi ngabesan nya? bingungs
sory OOT bari curhat saeutik malus
blint` - 27/02/2012 04:07 PM
#3359

Quote:
Original Posted By r4fh

awal april weh atuh D
meh matang pisan persiapanana D


emang ujian prektek iraha kitu pul?


tanggal 10 maretmah abdi aya acaara ngabesan dulur cup nohope:
iraha abdi ngabesan nya? bingungs
sory OOT bari curhat saeutik malus


april yeuh?? genit:
tanggal 7 atawa 14?? genit:
lamun tanggal 7, tanggal 6na libur,,
jadi kemungkinan datang bisa banyakan D
-
gapapa,, o
aku siap mendengarkan kok,, :bettys
3519581 - 27/02/2012 04:08 PM
#3360

Quote:
Original Posted By blint`
tanggal 10 maret,,
atawa tanggal 7/14 april,, D

vote dong,, :bettys


Quote:
Original Posted By r4fh
awal april weh atuh D
meh matang pisan persiapanana D


emang ujian prektek iraha kitu pul?


tanggal 10 maretmah abdi aya acaara ngabesan dulur cup nohope:
iraha abdi ngabesan nya? bingungs
sory OOT bari curhat saeutik malus


tos ujian atuh lah ngakaks
sakalian weh
Page 168 of 396 | ‹ First  < 163 164 165 166 167 168 169 170 171 172 173 >  Last ›
Home > Kaskuser Regional > -o۩۩۩o- URANG SUBANG ASLI -o۩۩۩o-[Prime ID only] - Part 4