Kaskuser Regional
Home > Kaskuser Regional > -o۩۩۩o- URANG SUBANG ASLI -o۩۩۩o-[Prime ID only] - Part 4
Total Views: 34594 Share : Facebook ShareFacebook Twitter ShareTwitter Google+ ShareGoogle+
Page 17 of 396 | ‹ First  < 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 >  Last ›

CharedockSpeeD - 01/02/2012 10:33 AM
#321

hahah..
lamun delay na teu edan mah nya sanggup nya kang \)
abdi ge ieu rek 200 weh meuni hese kang :mewek
kiki260980 - 01/02/2012 10:43 AM
#322

Quote:
Original Posted By PlusOneAddict
Nya anu ieu kang
Emang anu mana deui kitu D -o۩۩۩o- URANG SUBANG ASLI -o۩۩۩o-[Prime ID only] - Part 4

oh sugan teh nu sapuluh tea kang D

sok atuh enggalan tah diberesan D
kiki260980 - 01/02/2012 10:48 AM
#323

Quote:
Original Posted By CharedockSpeeD
hahah..
lamun delay na teu edan mah nya sanggup nya kang \)
abdi ge ieu rek 200 weh meuni hese kang :mewek

boro2 dua ratus kang D

kenging 150 ge tos nuhun abdimah kang D
CharedockSpeeD - 01/02/2012 10:57 AM
#324

Quote:
Original Posted By kiki260980
boro2 dua ratus kang D

kenging 150 ge tos nuhun abdimah kang D

Quote:
aduh wareg euy D


hehe ieu abdi rek jalan yeuh sugan weh kenging 200 deui hari ieu D
.duatilu. - 01/02/2012 11:04 AM
#325

Quote:
Original Posted By PlusOneAddict
Wilujeng enjing baraya subang o
Tos araya teu acan nya think:

Aya panginten kang...
Tapi duka ketah D -o۩۩۩o- URANG SUBANG ASLI -o۩۩۩o-[Prime ID only] - Part 4
kiki260980 - 01/02/2012 11:09 AM
#326

Quote:
Original Posted By CharedockSpeeD
hehe ieu abdi rek jalan yeuh sugan weh kenging 200 deui hari ieu D

wah tos diisi bensin batur mah yeuh D

pasti tarik lumpatna tah D
CharedockSpeeD - 01/02/2012 11:10 AM
#327

Quote:
Original Posted By kiki260980
wah tos diisi bensin batur mah yeuh D

pasti tarik lumpatna tah D

ah satarik tariknaoge pake delay kang D
coba lamun hnteu..
2 hari insyaallah lulus lah ngakaks
kiki260980 - 01/02/2012 11:11 AM
#328

Quote:
Original Posted By CharedockSpeeD
ah satarik tariknaoge pake delay kang D
coba lamun hnteu..
2 hari insyaallah lulus lah ngakaks

wakakakakaka sadis eta mah kang ngakaks

sok lah bisa saminggu ge tos mantep eta mah kang :thumbup
.duatilu. - 01/02/2012 11:12 AM
#329

Quote:
Original Posted By CharedockSpeeD

ah satarik tariknaoge pake delay kang D
coba lamun hnteu..
2 hari insyaallah lulus lah ngakaks

Oh kitu nya kang.. .
Abi mah da teu ayaan da malu: -o۩۩۩o- URANG SUBANG ASLI -o۩۩۩o-[Prime ID only] - Part 4
CharedockSpeeD - 01/02/2012 11:13 AM
#330

Quote:
Original Posted By kiki260980
wakakakakaka sadis eta mah kang ngakaks

sok lah bisa saminggu ge tos mantep eta mah kang :thumbup

wkwkkw..
muhun kang,,,
mudah2n weh abdina teu aya halangan yeuh meh tereh lulus D
mochacup - 01/02/2012 11:14 AM
#331

Quote:
Quote:
Original Posted By kiki260980
wakakakakaka sadis eta mah kang ngakaks

sok lah bisa saminggu ge tos mantep eta mah kang :thumbup


Quote:
Original Posted By .duatilu.
Oh kitu nya kang.. .
Abi mah da teu ayaan da malu: -o۩۩۩o- URANG SUBANG ASLI -o۩۩۩o-[Prime ID only] - Part 4


Quote:
Original Posted By CharedockSpeeD
wkwkkw..
muhun kang,,,
mudah2n weh abdina teu aya halangan yeuh meh tereh lulus D

trisome = 3gp
lanjutkan mang!! ngakaks
kiki260980 - 01/02/2012 11:19 AM
#332

Quote:
Original Posted By CharedockSpeeD
wkwkkw..
muhun kang,,,
mudah2n weh abdina teu aya halangan yeuh meh tereh lulus D

ho oh sok mangga dilajeng kang D

abdi mah can isi bensin yeuh, jadi rek isi bensin heula ngakaks
CharedockSpeeD - 01/02/2012 11:20 AM
#333

Quote:
Original Posted By mochacup
trisome = 3gp
lanjutkan mang!! ngakaks

wah naon ieu teh nya bingung:
akang timana kang??
.duatilu. - 01/02/2012 11:21 AM
#334

Quote:
Original Posted By mochacup





trisome = 3gp
lanjutkan mang!! ngakaks[/QUOTE]
Wah sareng akang
Janten epseu atunya ngakaks -o۩۩۩o- URANG SUBANG ASLI -o۩۩۩o-[Prime ID only] - Part 4
mochacup - 01/02/2012 11:21 AM
#335

Quote:
Original Posted By CharedockSpeeD
wah naon ieu teh nya bingung:
akang timana kang??


naonna nu timana kang?? bingung:
tidieu weh tatadi ge,, o
mochacup - 01/02/2012 11:22 AM
#336

Quote:
Original Posted By .duatilu.

Wah sareng akang
Janten epseu atunya ngakaks -o۩۩۩o- URANG SUBANG ASLI -o۩۩۩o-[Prime ID only] - Part 4


kaco kitu kang?? capedes
pedah tinu hengpong kitu?? bingungs
CharedockSpeeD - 01/02/2012 11:25 AM
#337

Quote:
Original Posted By mochacup
naonna nu timana kang?? bingung:
tidieu weh tatadi ge,, o

sanes akang linggihna kang??
asa nembe ninggalan abdimah \)
mochacup - 01/02/2012 11:31 AM
#338

Quote:
Original Posted By CharedockSpeeD
sanes akang linggihna kang??
asa nembe ninggalan abdimah \)


nomaden kang,, o
ai asli mah subang,,
akang timana? eek:
CharedockSpeeD - 01/02/2012 11:34 AM
#339

Quote:
Original Posted By mochacup
nomaden kang,, o
ai asli mah subang,,
akang timana? eek:

owh sami atuh D
abdi aslimah ti garut kang malu:
anto.neeh - 01/02/2012 11:35 AM
#340

Nama : anto davino
Reg. Asal : KRB (bekasi)
YM/FB : davino
Email : cekpms
============================================================

met siang subang
ane dr jakarta tinggal dibekasi
dapet istri orang subang (pabuaran)

boleh numpang linux2: ngga
Page 17 of 396 | ‹ First  < 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 >  Last ›
Home > Kaskuser Regional > -o۩۩۩o- URANG SUBANG ASLI -o۩۩۩o-[Prime ID only] - Part 4