Kaskuser Regional
Home > Kaskuser Regional > -o۩۩۩o- URANG SUBANG ASLI -o۩۩۩o-[Prime ID only] - Part 4
Total Views: 34594 Share : Facebook ShareFacebook Twitter ShareTwitter Google+ ShareGoogle+
Page 170 of 396 | ‹ First  < 165 166 167 168 169 170 171 172 173 174 175 >  Last ›

blint` - 27/02/2012 05:14 PM
#3381

Quote:
Original Posted By r4fh

ganti cup jadi tanggal 8 weh atuh D
soalna pan saptumah barudak sakola masih keneg diajarhammer:
===
teu pupuguh assup kaskus beta uy cup najis


sip,, tanggal 8 april,,
-
tadi nu blint oge kitu,,
mantakna make nu ieu,, ngakak
r4fh - 27/02/2012 05:16 PM
#3382

Quote:
Original Posted By blint`


sip,, tanggal 8 april,,
-
tadi nu blint oge kitu,,
mantakna make nu ieu,, ngakak


Oke cup acc nya tanggal 8 April D

==
pan ieu nu blint' bingungs
blint` - 27/02/2012 05:19 PM
#3383

Quote:
Original Posted By r4fh


Oke cup acc nya tanggal 8 April D

==
pan ieu nu blint' bingungs


ai sugan teh rusti,, ngakak
aku kan ol 4 id shutup:
sip kang,, o
-
akang tiasa desain,,
bade dipangdamelkeun moal brosurna,, malu:
ntar aku yang nyebarin,, ngakaks
r4fh - 27/02/2012 05:31 PM
#3384

Quote:
Original Posted By blint`


ai sugan teh rusti,, ngakak
aku kan ol 4 id shutup:
sip kang,, o
-
akang tiasa desain,,
bade dipangdamelkeun moal brosurna,, malu:
ntar aku yang nyebarin,, ngakaks


wedan :2thumbup
pake sabaraha browser tah cup? ngakaks

====
teu bisa desain uy hammer:
tapi ke sugan rek dicoba bikin oake corel genit:

===
mandi heula ah cup malu:
ke malem disambung deui ngacir:
blint` - 27/02/2012 05:32 PM
#3385

Quote:
Original Posted By r4fh


wedan :2thumbup
pake sabaraha browser tah cup? ngakaks

====
teu bisa desain uy hammer:
tapi ke sugan rek dicoba bikin oake corel genit:

===
mandi heula ah cup malu:
ke malem disambung deui ngacir:


meh rada gagah kitu,, o
oke kang,,
abdi ge ges bosen make beta,, ngacir:
Zories - 27/02/2012 05:35 PM
#3386

ngiring calik ah. . .linux2:
Aya kang.rafh teu ? eek:

Tdi si mang.dani ulin kadieu teu nyak ?
preman.cimaung - 27/02/2012 06:35 PM
#3387

Quote:
Original Posted By r4fh
kabur weh atuh mun teu tiasa cutimah ngakaks


ari akang tos ibak acan?
===
teu pupug malah masuk kaskus betty najis


hayang dipecat meren nohope:
ker butuh pisan pagawean,hese dei ke na nohope:

Quote:
Original Posted By rustie
sabtu,, p
kumaha,,
bade minggu wae?? ngakaks
sabtu lah,,
minggu mah waktu buat si pacar,, ngacir:


kan sakalian ajak si pacar na p
.duatilu. - 27/02/2012 06:51 PM
#3388

aduh new kaskus iraha finalna nya \(

beta mah meni ga resu kkieu :sorry
LelaAjah - 27/02/2012 07:01 PM
#3389

Quote:
Quote:
Original Posted By r4fh
wedan :2thumbup
pake sabaraha browser tah cup? ngakaks

====
teu bisa desain uy hammer:
tapi ke sugan rek dicoba bikin oake corel genit:

===
mandi heula ah cup malu:
ke malem disambung deui ngacir:


Quote:
Original Posted By .duatilu.
aduh new kaskus iraha finalna nya \(

beta mah meni ga resu kkieu :sorry


Quote:
Original Posted By preman.cimaung
hayang dipecat meren nohope:
ker butuh pisan pagawean,hese dei ke na nohope:



kan sakalian ajak si pacar na p


Quote:
Original Posted By Zories
ngiring calik ah. . .linux2:
Aya kang.rafh teu ? eek:

Tdi si mang.dani ulin kadieu teu nyak ?


Quote:
Original Posted By blint`
meh rada gagah kitu,, o
oke kang,,
abdi ge ges bosen make beta,, ngacir:



wilujeng wengi sadayana,,
wah sapartosna nuju rame nomongkeun new kaskus sareng gath nya? think: genit:
.duatilu. - 27/02/2012 07:03 PM
#3390

Quote:
Original Posted By LelaAjah



wilujeng wengi sadayana,,
wah sapartosna nuju rame nomongkeun new kaskus sareng gath nya? think: genit:

wengi oge kang o

muhun yeuh new kaskus bergentayangan :mewek

LelaAjah - 27/02/2012 07:06 PM
#3391

Quote:
Original Posted By .duatilu.
wengi oge kang o

muhun yeuh new kaskus bergentayangan :mewek


alhamdulillah teu acan di invite Yb
ningali nu sanes make beta, asa nambih lieur hammers

teu acan beres sigana man migrasina nya mang?
r4fh - 27/02/2012 07:18 PM
#3392

Quote:
Original Posted By blint`


meh rada gagah kitu,, o
oke kang,,
abdi ge ges bosen make beta,, ngacir:

jiah gagah hammer:

Quote:
Original Posted By Zories
ngiring calik ah. . .linux2:
Aya kang.rafh teu ? eek:

Tdi si mang.dani ulin kadieu teu nyak ?

aya abdi kang malus
teu aya mang dani da tadimah D
abdi stand bye padahalmah malus

Quote:
Original Posted By preman.cimaung


hayang dipecat meren nohope:
ker butuh pisan pagawean,hese dei ke na nohope:



kan sakalian ajak si pacar na p

moal atuh meureun bolos sakalimah p
pura2 na weh neang konsumen ka subang D

Quote:
Original Posted By LelaAjah



wilujeng wengi sadayana,,
wah sapartosna nuju rame nomongkeun new kaskus sareng gath nya? think: genit:

wilujeng sonten teteh wowcantik
mangga kalebet teh D
.duatilu. - 27/02/2012 07:31 PM
#3393

Quote:
Original Posted By LelaAjah


alhamdulillah teu acan di invite Yb
ningali nu sanes make beta, asa nambih lieur hammers

teu acan beres sigana man migrasina nya mang?

muhun lieur kang hammers

anu teu acan beres mah memperindahna kang DD
r4fh - 27/02/2012 07:35 PM
#3394

Quote:
Original Posted By .duatilu.

muhun lieur kang hammers

anu teu acan beres mah memperindahna kang DD


lieur naonna kang?
eueut obat atuh pami lieurmah p
blint` - 27/02/2012 07:41 PM
#3395

Quote:
Original Posted By .duatilu.

muhun lieur kang hammers

anu teu acan beres mah memperindahna kang DD


Quote:
Original Posted By r4fh


lieur naonna kang?
eueut obat atuh pami lieurmah p


woy carana pake avtar kumaha,,
ribet kieu,, batas batas
alenih - 27/02/2012 07:45 PM
#3396

Assalamualaikum. Wilujeng Sonten ka para sesepuh regional subang.
abdi bade naros, aya kaskuser subang anu buka lapak service handphone??? Hp ane error. mun aya, punten bade naros id na nya sesepuh. hatur nuhun
r4fh - 27/02/2012 07:48 PM
#3397

Quote:
Original Posted By blint`




woy carana pake avtar kumaha,,
ribet kieu,, batas batas

di edit profil terus masukken data2 nu dipentana cup D
gitu aja koq repot p

Quote:
Original Posted By alenih
Assalamualaikum. Wilujeng Sonten ka para sesepuh regional subang.
abdi bade naros, aya kaskuser subang anu buka lapak service handphone??? Hp ane error. mun aya, punten bade naros id na nya sesepuh. hatur nuhun

walaikum salam wr wb D
hapena naon heula kang? think:
pami nokia symbianmah cobi weh kontak ka ID dewadavinci da anjeuna sok nongkrong di forum nokia D
alenih - 27/02/2012 07:49 PM
#3398

Quote:
Original Posted By r4fh
di edit profil terus masukken data2 nu dipentana cup D
gitu aja koq repot p


walaikum salam wr wb D
hapena naon heula kang? think:
pami nokia symbianmah cobi weh kontak ka ID dewadavinci da anjeuna sok nongkrong di forum nokia D


Nokia x3-02 kang. error yeuh, gara2 tombol on off na pareum.
jadi weh matot hihihihihihii....... agan dewadavinci ti subang kang?palih mana nya subangna?abdi di Purwadadi \)
.duatilu. - 27/02/2012 07:51 PM
#3399

Quote:
Original Posted By r4fh


lieur naonna kang?
eueut obat atuh pami lieurmah p

lieur ku lemot kang hammers:

aduh new kaskus teu acan ciap take off cd

blint` - 27/02/2012 07:54 PM
#3400

Quote:
Original Posted By alenih
Assalamualaikum. Wilujeng Sonten ka para sesepuh regional subang.
abdi bade naros, aya kaskuser subang anu buka lapak service handphone??? Hp ane error. mun aya, punten bade naros id na nya sesepuh. hatur nuhun

wah,, kirang terang kang,,
hp abdi mah jadul,, hammers
-
engkin ngiringan gath kang,,
kaping 8 april,, D
Quote:
Original Posted By r4fh

di edit profil terus masukken data2 nu dipentana cup D
gitu aja koq repot p




beuh,,
ribet amat,,
meni nepi ka alamat imah,, capedes
Page 170 of 396 | ‹ First  < 165 166 167 168 169 170 171 172 173 174 175 >  Last ›
Home > Kaskuser Regional > -o۩۩۩o- URANG SUBANG ASLI -o۩۩۩o-[Prime ID only] - Part 4