Kaskuser Regional
Home > Kaskuser Regional > -o۩۩۩o- URANG SUBANG ASLI -o۩۩۩o-[Prime ID only] - Part 4
Total Views: 34594 Share : Facebook ShareFacebook Twitter ShareTwitter Google+ ShareGoogle+
Page 171 of 396 | ‹ First  < 166 167 168 169 170 171 172 173 174 175 176 >  Last ›

r4fh - 27/02/2012 07:57 PM
#3401

Quote:
Original Posted By alenih


Nokia x3-02 kang. error yeuh, gara2 tombol on off na pareum.
jadi weh matot hihihihihihii....... agan dewadavinci ti subang kang?palih mana nya subangna?abdi di Purwadadi \)

purwadaina palih mana? think:
dewadavinci urang tanggulun kalijati kang D

Quote:
Original Posted By .duatilu.

lieur ku lemot kang hammers:

aduh new kaskus teu acan ciap take off cd


muhun puguh abdi oge ujug2 aya di new kaskus ieuteh hammer:

Quote:
Original Posted By blint`

wah,, kirangh cup pna wungkul atu terang kang,,
hp abdi mah jadul,, hammers
-
engkin ngiringan gath kang,,
kaping 8 april,, D


beuh,,
ribet amat,,
meni nepi ka alamat imah,, capedes

isian weh kotana wungkul p
.duatilu. - 27/02/2012 07:58 PM
#3402

Quote:
Original Posted By blint`




woy carana pake avtar kumaha,,
ribet kieu,, batas batas

ka profil kang
teras di edit profil :D
.duatilu. - 27/02/2012 07:59 PM
#3403

Quote:
Original Posted By r4fh

purwadaina palih mana? think:
dewadavinci urang tanggulun kalijati kang D


muhun puguh abdi oge ujug2 aya di new kaskus ieuteh hammer:


isian weh kotana wungkul p

muhun nya kang hammer:

hideng nyalira beta tester teh D

alenih - 27/02/2012 08:00 PM
#3404

Quote:
Original Posted By blint`
wah,, kirang terang kang,,
hp abdi mah jadul,, hammers
-
engkin ngiringan gath kang,,
kaping 8 april,, D


beuh,,
ribet amat,,
meni nepi ka alamat imah,, capedes


8 Aprilnya? dimana tah gathna?
punten bade naros, regional Subang tos di approve ku admin kaskus kang?
abdi asal sih ti Karawang ngan ayeuna linggi di Purwadadi. ari reg Karawang saurna teu acan di approve kumargi ngantosan new kaskus ceunah mah kituw
blint` - 27/02/2012 08:02 PM
#3405

Quote:
Original Posted By r4fh

purwadaina palih mana? think:
dewadavinci urang tanggulun kalijati kang D


muhun puguh abdi oge ujug2 aya di new kaskus ieuteh hammer:


isian weh kotana wungkul p

ke di test dulu,, ngacir:
Quote:
Original Posted By .duatilu.

ka profil kang
teras di edit profil :D


siap kang,, D ngacir:
r4fh - 27/02/2012 08:04 PM
#3406

Quote:
Original Posted By .duatilu.

muhun nya kang hammer:

hideng nyalira beta tester teh D


tapi jadi puyeng yeuh kang hammer:

Quote:
Original Posted By alenih


8 Aprilnya? dimana tah gathna?
punten bade naros, regional Subang tos di approve ku admin kaskus kang?
abdi asal sih ti Karawang ngan ayeuna linggi di Purwadadi. ari reg Karawang saurna teu acan di approve kumargi ngantosan new kaskus ceunah mah kituw


ieumah nembe regional alit kang \(
pami bade janten regional SF nembe kedah di approve ku momod D
blint` - 27/02/2012 08:04 PM
#3407

Quote:
Original Posted By alenih


8 Aprilnya? dimana tah gathna?
punten bade naros, regional Subang tos di approve ku admin kaskus kang?
abdi asal sih ti Karawang ngan ayeuna linggi di Purwadadi. ari reg Karawang saurna teu acan di approve kumargi ngantosan new kaskus ceunah mah kituw


di saung liwet kang nana kang,,
pami ti subang, arah ka pagaden,,
palih kiri jalan, pas di gapura selamat jalan,, D
-
wah,,tos lami teu ngobrol sareng orang karawang tah kang,,
jadi teu terang perkembanganna,, malu:
.duatilu. - 27/02/2012 08:08 PM
#3408

Quote:
Original Posted By blint`

ke di test dulu,, ngacir:


siap kang,, D ngacir:

muhun mangga kang D
diantos ku abi D

.duatilu. - 27/02/2012 08:10 PM
#3409

Quote:
Original Posted By r4fh

tapi jadi puyeng yeuh kang hammer:



ieumah nembe regional alit kang \(
pami bade janten regional SF nembe kedah di approve ku momod D

muhun kang hammer:

tapilana asa hareurin nya malu:
r4fh - 27/02/2012 08:11 PM
#3410

Quote:
Original Posted By blint`

ke di test dulu,, ngacir:


siap kang,, D ngacir:

tos dicoba acan?

Quote:
Original Posted By .duatilu.

muhun mangga kang D
diantos ku abi D



da abdimah moal kamana-mana atuh kang malus
.duatilu. - 27/02/2012 08:12 PM
#3411

Quote:
Original Posted By r4fh

tos dicoba acan?



da abdimah moal kamana-mana atuh kang malus

hehe muhun akang mah D

abi ge moal da kang kiss

alenih - 27/02/2012 08:15 PM
#3412

Quote:
Original Posted By r4fh
purwadaina palih mana? think:
dewadavinci urang tanggulun kalijati kang D


ieumah nembe regional alit kang \(
pami bade janten regional SF nembe kedah di approve ku momod D


Quote:
Original Posted By blint`
di saung liwet kang nana kang,,
pami ti subang, arah ka pagaden,,
palih kiri jalan, pas di gapura selamat jalan,, D
-
wah,,tos lami teu ngobrol sareng orang karawang tah kang,,
jadi teu terang perkembanganna,, malu:



Purwadadina caket pasar nih gan r4fh
Oh sami oge ah jigana Karawang ge masih alit hihihihih
Saung Liwet kang nana teh di pagaden atau masih di subang kota na?mun ti kalijati kamana tah kang?maklum newbie di Subang ihihihhihihi
preman.cimaung - 27/02/2012 08:17 PM
#3413

Quote:
Original Posted By LelaAjah
wilujeng wengi sadayana,,
wah sapartosna nuju rame nomongkeun new kaskus sareng gath nya? think: genit:


muhun jigana mah eek:

Quote:
Original Posted By r4fh
jiah gagah hammer:


aya abdi kang malus
teu aya mang dani da tadimah D
abdi stand bye padahalmah malus


moal atuh meureun bolos sakalimah p
pura2 na weh neang konsumen ka subang D


wilujeng sonten teteh wowcantik
mangga kalebet teh D


kan aya data na di kantor
masuk na pemalsuan laporan
sanksi na PHK hammer:

Quote:
Original Posted By alenih
Assalamualaikum. Wilujeng Sonten ka para sesepuh regional subang.
abdi bade naros, aya kaskuser subang anu buka lapak service handphone??? Hp ane error. mun aya, punten bade naros id na nya sesepuh. hatur nuhun


error na kunaon ?
hp na naon ?
cb taros k sub forum mobile phone weh
sugan tiasa dilereskeun nyalira
alenih - 27/02/2012 08:26 PM
#3414

Quote:
Original Posted By preman.cimaung
muhun jigana mah eek:



kan aya data na di kantor
masuk na pemalsuan laporan
sanksi na PHK hammer:



error na kunaon ?
hp na naon ?
cb taros k sub forum mobile phone weh
sugan tiasa dilereskeun nyalira


tos riuet kang tos 3 dinten milarian sareng naros rerencangan anu teknisi hp, ngan anjeuna tebih. saurna, kedah ka toko servicena di jumper saurna \)
preman.cimaung - 27/02/2012 08:29 PM
#3415

Quote:
Original Posted By alenih
tos riuet kang tos 3 dinten milarian sareng naros rerencangan anu teknisi hp, ngan anjeuna tebih. saurna, kedah ka toko servicena di jumper saurna \)


aya jalur nu putus apa kumaha emang ?
kunaon kitu masalah na ?
hape naon ?
r4fh - 27/02/2012 08:32 PM
#3416

Quote:
Original Posted By .duatilu.

muhun kang hammer:

tapilana asa hareurin nya malu:

muhun kang kitu hammer:

Quote:
Original Posted By alenih





Purwadadina caket pasar nih gan r4fh
Oh sami oge ah jigana Karawang ge masih alit hihihihih
Saung Liwet kang nana teh di pagaden atau masih di subang kota na?mun ti kalijati kamana tah kang?maklum newbie di Subang ihihihhihihi

palih mana pasar kang? think:
pan abdi orang kaliangsana malus
masih subang kota kang pami ti pasar kalijatimah lurus weh teras ka arah subang kota, nembe belok ka kanan nu arah ka pamaukan kang D

Quote:
Original Posted By preman.cimaung


muhun jigana mah eek:



kan aya data na di kantor
masuk na pemalsuan laporan
sanksi na PHK hammer:



error na kunaon ?
hp na naon ?
cb taros k sub forum mobile phone weh
sugan tiasa dilereskeun nyalira

emang teu aya konsumen urang subang kitu? think:
blint` - 27/02/2012 08:39 PM
#3417

Quote:
Original Posted By .duatilu.

muhun mangga kang D
diantos ku abi D


aya keneh kang??
Quote:
Original Posted By r4fh

tos dicoba acan?



da abdimah moal kamana-mana atuh kang malus

acan, ngakak
.duatilu. - 27/02/2012 08:43 PM
#3418

Quote:
Original Posted By r4fh

muhun kang kitu hammer:


palih mana pasar kang? think:
pan abdi orang kaliangsana malus
masih subang kota kang pami ti pasar kalijatimah lurus weh teras ka arah subang kota, nembe belok ka kanan nu arah ka pamaukan kang D


emang teu aya konsumen urang subang kitu? think:

tapi raoseun kang janten tarik D

ai donat aya capcayan keneh teu kang malu:
.duatilu. - 27/02/2012 08:44 PM
#3419

Quote:
Original Posted By blint`

aya keneh kang??

acan, ngakak

aya kang D

wah mantep eta avatarna genit:

preman.cimaung - 27/02/2012 09:14 PM
#3420

Quote:
Original Posted By r4fh
muhun kang kitu hammer:


palih mana pasar kang? think:
pan abdi orang kaliangsana malus
masih subang kota kang pami ti pasar kalijatimah lurus weh teras ka arah subang kota, nembe belok ka kanan nu arah ka pamaukan kang D


emang teu aya konsumen urang subang kitu? think:


ny kan aya oto subang hammer:
dina aya na ge sanes wilayah abdi
Page 171 of 396 | ‹ First  < 166 167 168 169 170 171 172 173 174 175 176 >  Last ›
Home > Kaskuser Regional > -o۩۩۩o- URANG SUBANG ASLI -o۩۩۩o-[Prime ID only] - Part 4