Kaskuser Regional
Home > Kaskuser Regional > -o۩۩۩o- URANG SUBANG ASLI -o۩۩۩o-[Prime ID only] - Part 4
Total Views: 34594 Share : Facebook ShareFacebook Twitter ShareTwitter Google+ ShareGoogle+
Page 172 of 396 | ‹ First  < 167 168 169 170 171 172 173 174 175 176 177 >  Last ›

alenih - 27/02/2012 09:23 PM
#3421

Quote:
Original Posted By preman.cimaung
aya jalur nu putus apa kumaha emang ?
kunaon kitu masalah na ?
hape naon ?


Quote:
Original Posted By r4fh
muhun kang kitu hammer:


palih mana pasar kang? think:
pan abdi orang kaliangsana malus
masih subang kota kang pami ti pasar kalijatimah lurus weh teras ka arah subang kota, nembe belok ka kanan nu arah ka pamaukan kang D


emang teu aya konsumen urang subang kitu? think:


agan Preman. sigana mah aya nu putus jalur keypadna, kedah di jumper. msalahna beberapa minggu payun teh rada sesah mencet tombol on offna, terus kamari teh teu hirup2 diteken2 oge. kumaha tah kang kinten2?

agan r4fh oh kaliangsana, caket atuh ka purwadadi mah...... emangna arah pamanukan ti kalijati teh belok ka kanan nya? engkin weh mun tos caket tanggalna bade naros deui mun aya waktos
preman.cimaung - 27/02/2012 09:31 PM
#3422

Quote:
Original Posted By alenih
agan Preman. sigana mah aya nu putus jalur keypadna, kedah di jumper. msalahna beberapa minggu payun teh rada sesah mencet tombol on offna, terus kamari teh teu hirup2 diteken2 oge. kumaha tah kang kinten2?

agan r4fh oh kaliangsana, caket atuh ka purwadadi mah...... emangna arah pamanukan ti kalijati teh belok ka kanan nya? engkin weh mun tos caket tanggalna bade naros deui mun aya waktos


hape naon sih amazed:
tiasa ngabongkar nyalira teu ?
coba dibersihan hela bisi kotor atau kunaon
tapi jigana mah enya aya nu putus jalur na
alenih - 27/02/2012 09:41 PM
#3423

Quote:
Original Posted By preman.cimaung
hape naon sih amazed:
tiasa ngabongkar nyalira teu ?
coba dibersihan hela bisi kotor atau kunaon
tapi jigana mah enya aya nu putus jalur na


tiasa sih kang, ngan teu aya pinsetna eung. kamari download tutorial na (hp Nokia x3-02) rada sesah euy mun newbie mah.
sigana mah emang kedah di jumper iyeu mah.
jovie78 - 27/02/2012 09:44 PM
#3424

wilujeng wengi subang
aya saha wae yeuh didieuthink:
preman.cimaung - 27/02/2012 09:45 PM
#3425

Quote:
Original Posted By alenih
tiasa sih kang, ngan teu aya pinsetna eung. kamari download tutorial na (hp Nokia x3-02) rada sesah euy mun newbie mah.
sigana mah emang kedah di jumper iyeu mah.


mun ragu mah mending k tukang servis weh bisi kumaha2 takuts

Quote:
Original Posted By jovie78
wilujeng wengi subang
aya saha wae yeuh didieuthink:


hadir army:7
jovie78 - 27/02/2012 09:46 PM
#3426

Quote:
Original Posted By preman.cimaung
hape naon sih amazed:
tiasa ngabongkar nyalira teu ?
coba dibersihan hela bisi kotor atau kunaon
tapi jigana mah enya aya nu putus jalur na


Quote:
Original Posted By alenih
tiasa sih kang, ngan teu aya pinsetna eung. kamari download tutorial na (hp Nokia x3-02) rada sesah euy mun newbie mah.
sigana mah emang kedah di jumper iyeu mah.


wah aya naon yeuhthink:
masalah keypad teu jalan di cobi panaskeun ic keypadna
mun rek di jamper cek heula jalurna..
ngan biasanamah lamu keypad teu tiasa
ngan di panaskeun hungkul ic keypadna langsung tiasa deuih..
masalahna sami jueng lamun keypad hang atanapi lcd blank bodas
CMIWW malus
jovie78 - 27/02/2012 09:51 PM
#3427

Quote:
Original Posted By preman.cimaung
mun ragu mah mending k tukang servis weh bisi kumaha2 takuts


hadir army:7


wah aya preman cimauntakuts
lendirna tos seep ceunah kangPeace:
alenih - 27/02/2012 10:00 PM
#3428

Quote:
Original Posted By preman.cimaung
mun ragu mah mending k tukang servis weh bisi kumaha2 takuts



hadir army:7


Quote:
Original Posted By jovie78
wah aya naon yeuhthink:
masalah keypad teu jalan di cobi panaskeun ic keypadna
mun rek di jamper cek heula jalurna..
ngan biasanamah lamu keypad teu tiasa
ngan di panaskeun hungkul ic keypadna langsung tiasa deuih..
masalahna sami jueng lamun keypad hang atanapi lcd blank bodas
CMIWW malus



kang preman tah eta masalahna, di purwadadi teu aya tukang service. kamari aya, BB ane tiasa di lereskeun, ngan tos 3 dinten eta tukang service hp nutup wae. sugan weh aya baraya kaskuser ti subang anu gadung service, sakantenan sillaturrahim sareng menerkeun hp hiihhihihi

kang jovie, teu gaduh alatna kang. iyeu ngantosan kabar, sugan weh kaskuser subang aya nu jago service \)
preman.cimaung - 27/02/2012 10:03 PM
#3429

Quote:
Original Posted By jovie78
wah aya preman cimauntakuts
lendirna tos seep ceunah kangPeace:


maksudna bingungs

Quote:
Original Posted By alenih
kang preman tah eta masalahna, di purwadadi teu aya tukang service. kamari aya, BB ane tiasa di lereskeun, ngan tos 3 dinten eta tukang service hp nutup wae. sugan weh aya baraya kaskuser ti subang anu gadung service, sakantenan sillaturrahim sareng menerkeun hp hiihhihihi

kang jovie, teu gaduh alatna kang. iyeu ngantosan kabar, sugan weh kaskuser subang aya nu jago service \)


wah piraku teu aya sih kang bingungs
abdi ge kurang begitu ngarti kanu hardware mah jeng teu aya alatna hammer:
2964629 - 27/02/2012 10:07 PM
#3430

alah rame juga gening didieu D

ngiring calik nya,, manawi aya anu nguot linux2:
jovie78 - 27/02/2012 10:23 PM
#3431

Quote:
Original Posted By alenih
kang preman tah eta masalahna, di purwadadi teu aya tukang service. kamari aya, BB ane tiasa di lereskeun, ngan tos 3 dinten eta tukang service hp nutup wae. sugan weh aya baraya kaskuser ti subang anu gadung service, sakantenan sillaturrahim sareng menerkeun hp hiihhihihi

kang jovie, teu gaduh alatna kang. iyeu ngantosan kabar, sugan weh kaskuser subang aya nu jago service \)


oh kitunya kango
lamu di cianjur mah ka abdi we kang
lengkap alatnamalus

Quote:
Original Posted By preman.cimaung
maksudna bingungs


wah piraku teu aya sih kang bingungs
abdi ge kurang begitu ngarti kanu hardware mah jeng teu aya alatna hammer:


wkwkwkwkwk..
make maksudna sagalangakaks
Zories - 28/02/2012 02:38 AM
#3432

Quote:
Original Posted By r4fh

aya abdi kang malus
teu aya mang dani da tadimah D
abdi stand bye padahalmah malus

Oh. . Sugan teh aya ulin kadieu.
Kang.dani ek ngajak maranggian member KWK ceunah. . Tmptna di PWK. . kumaha, tiasa teu ? Saurna dinten sabtu. . .
rustie - 28/02/2012 06:49 AM
#3433

wilujeng enjing subang,,
nu idna di beta,,
sukurin, malu: ngacir:
tulanyo - 28/02/2012 07:02 AM
#3434

Quote:
Original Posted By Zories
Quote:
Original Posted By r4fh

aya abdi kang malus
teu aya mang dani da tadimah D
abdi stand bye padahalmah malus

Oh. . Sugan teh aya ulin kadieu.
Kang.dani ek ngajak maranggian member KWK ceunah. . Tmptna di PWK. . kumaha, tiasa teu ? Saurna dinten sabtu. . .

Wah aya acara maranggian nya
Jeung beuleum ketan moal nya wowcantik
tulanyo - 28/02/2012 07:06 AM
#3435

Quote:
Original Posted By rustie
wilujeng enjing subang,,
nu idna di beta,,
sukurin, malu: ngacir:

Wilujeung enjing enjing deui
Wah aya id beta nya D
rustie - 28/02/2012 07:18 AM
#3436

Quote:
Original Posted By tulanyo
Wilujeung enjing enjing deui
Wah aya id beta nya D


anu ieu mah henteu kang,, genit:
mung nu sanesna weh,, capedes
-
teu tiasa posting,
tiap posting langsung log out nyalira,, capedes
preman.cimaung - 28/02/2012 07:19 AM
#3437

Quote:
Original Posted By jovie78
oh kitunya kango
lamu di cianjur mah ka abdi we kang
lengkap alatnamalus


wkwkwkwkwk..
make maksudna sagalangakaks


da teu ngarti bingungs

Quote:
Original Posted By Zories
Oh. . Sugan teh aya ulin kadieu.
Kang.dani ek ngajak maranggian member KWK ceunah. . Tmptna di PWK. . kumaha, tiasa teu ? Saurna dinten sabtu. . .


moal bisa sabtu mah

Quote:
Original Posted By rustie
wilujeng enjing subang,,
nu idna di beta,,
sukurin, malu: ngacir:


invite ah ngacir:
rustie - 28/02/2012 07:27 AM
#3438

Quote:
Original Posted By preman.cimaung
da teu ngarti bingungs


moal bisa sabtu mah


invite ah ngacir:


adeuh,, o
preman yeuh,,
enjing enjing tos nyingsieunan,, batabig
cimaung25 - 28/02/2012 10:41 AM
#3439

Quote:
Original Posted By rustie
adeuh,, o
preman yeuh,,
enjing enjing tos nyingsieunan,, batabig


sial ID preman aya nu invite nohope:
beuki hoream wae ngaskus teh capedes
CharedockSpeeD - 28/02/2012 10:50 AM
#3440

wilujeng enjing \)
kumaha daramang??
nembe tiasa ol deui yeuh...
Page 172 of 396 | ‹ First  < 167 168 169 170 171 172 173 174 175 176 177 >  Last ›
Home > Kaskuser Regional > -o۩۩۩o- URANG SUBANG ASLI -o۩۩۩o-[Prime ID only] - Part 4