Kaskuser Regional
Home > Kaskuser Regional > -o۩۩۩o- URANG SUBANG ASLI -o۩۩۩o-[Prime ID only] - Part 4
Total Views: 34594 Share : Facebook ShareFacebook Twitter ShareTwitter Google+ ShareGoogle+
Page 173 of 396 | ‹ First  < 168 169 170 171 172 173 174 175 176 177 178 >  Last ›

ariaGADING - 28/02/2012 12:17 PM
#3441

Punten Nyungkeun sundulanan dina ieu ;

https://www.kaskus.co.id/showthread.php?t=13316463
(versi Old Kaskus)

http://livebeta.kaskus.us/post/000000000000000654894767
(versi New Kaskus)

Nyngkeun bantosana di sundul jeung pasihan ratenya sup2: + :rate5

kiss
CharedockSpeeD - 28/02/2012 12:23 PM
#3442

Quote:
Original Posted By ariaGADING
Punten Nyungkeun sundulanan dina ieu ;

https://www.kaskus.co.id/showthread.php?t=13316463
(versi Old Kaskus)

http://livebeta.kaskus.us/post/000000000000000654894767
(versi New Kaskus)

Nyngkeun bantosana di sundul jeung pasihan ratenya sup2: + :rate5

kiss


oke siap kang..
ku abdi di sundul heula ah
r4fh - 28/02/2012 12:55 PM
#3443

wilujeng siang lur sun:

aya saha wae yeuh?
.duatilu. - 28/02/2012 02:15 PM
#3444

Quote:
Original Posted By r4fh
wilujeng siang lur sun:

aya saha wae yeuh?


siang oge kang D

aya abi kang D
r4fh - 28/02/2012 02:41 PM
#3445

Quote:
Original Posted By .duatilu.


siang oge kang D

aya abi kang D

manawi teh teu aya jalmi malus
abdi nuju asyik di cianjur yeuh malus
.duatilu. - 28/02/2012 02:42 PM
#3446

Quote:
Original Posted By r4fh

manawi teh teu aya jalmi malus
abdi nuju asyik di cianjur yeuh malus


muhun kang D

uyang diditu we yukz wowcantik
r4fh - 28/02/2012 02:58 PM
#3447

Quote:
Original Posted By .duatilu.


muhun kang D

uyang diditu we yukz wowcantik

dimana - mana weh abdimah kang malus
pan meh tereh nocengna o
.duatilu. - 28/02/2012 03:05 PM
#3448

Quote:
Original Posted By r4fh

dimana - mana weh abdimah kang malus
pan meh tereh nocengna o


hehe muhun nya kang D

ameh janten plus 2 D
CharedockSpeeD - 28/02/2012 04:10 PM
#3449

assalamualaikum \)
wilujeng sore akang akang D
.duatilu. - 28/02/2012 04:37 PM
#3450

Quote:
Original Posted By CharedockSpeeD
assalamualaikum \)
wilujeng sore akang akang D


walaikumsalam \)

sonten oge kang D
CharedockSpeeD - 28/02/2012 04:38 PM
#3451

Quote:
Original Posted By .duatilu.


walaikumsalam \)

sonten oge kang D


tah gningan aya anu ngawaler oge..
alah naha jadi asup ka beta kieu..
aya anu jail nginvite iru mah hammer:
.duatilu. - 28/02/2012 04:40 PM
#3452

Quote:
Original Posted By CharedockSpeeD


tah gningan aya anu ngawaler oge..
alah naha jadi asup ka beta kieu..
aya anu jail nginvite iru mah hammer:


wah duka kang abi ge janten beta \(\(

saurna ayeuna mah tos otomatis lebet amazed:
CharedockSpeeD - 28/02/2012 04:41 PM
#3453

Quote:
Original Posted By .duatilu.


wah duka kang abi ge janten beta \(\(

saurna ayeuna mah tos otomatis lebet amazed:


owh kitu nya??
ari anu abdi nu tantx mah teu acan..
han anu ieu sareng anu aonk21..

ah teu enakeun euy
CharedockSpeeD - 28/02/2012 04:42 PM
#3454

Quote:
Original Posted By r4fh

dimana - mana weh abdimah kang malus
pan meh tereh nocengna o


ari akang kamana wae??
nuju OL teu??
.duatilu. - 28/02/2012 04:49 PM
#3455

Quote:
Original Posted By CharedockSpeeD


owh kitu nya??
ari anu abdi nu tantx mah teu acan..
han anu ieu sareng anu aonk21..

ah teu enakeun euy


muhun kang anu abi ge seueur anu ka invit hammer:

anu ieu oge janten ka invit :mewek

muhun kang asa hareurin D
CharedockSpeeD - 28/02/2012 04:52 PM
#3456

Quote:
Original Posted By .duatilu.


muhun kang anu abi ge seueur anu ka invit hammer:

anu ieu oge janten ka invit :mewek

muhun kang asa hareurin D


hehehe..
akang nuju naon kang??
ari dinu beta teu aya delay na nyak??
.duatilu. - 28/02/2012 04:54 PM
#3457

Quote:
Original Posted By CharedockSpeeD


hehehe..
akang nuju naon kang??
ari dinu beta teu aya delay na nyak??


nuju mendengarkan lagu kang D

aya kang teu lepat mah 45secon D
CharedockSpeeD - 28/02/2012 04:56 PM
#3458

Quote:
Original Posted By .duatilu.


nuju mendengarkan lagu kang D

aya kang teu lepat mah 45secon D


tp asa teu aya ah kang..
apa teu karaos kitu nyak??
.duatilu. - 28/02/2012 04:57 PM
#3459

Quote:
Original Posted By CharedockSpeeD


tp asa teu aya ah kang..
apa teu karaos kitu nyak??


muhun cigana mah teu karaos kang D
pedah traficna nuju alon wkwkwk D
CharedockSpeeD - 28/02/2012 04:58 PM
#3460

This forum requires that you wait 15 seconds between posts. Please try again in 13 seconds.

^
^
^
tah eta delay na nyak?
Page 173 of 396 | ‹ First  < 168 169 170 171 172 173 174 175 176 177 178 >  Last ›
Home > Kaskuser Regional > -o۩۩۩o- URANG SUBANG ASLI -o۩۩۩o-[Prime ID only] - Part 4