Kaskuser Regional
Home > Kaskuser Regional > -o۩۩۩o- URANG SUBANG ASLI -o۩۩۩o-[Prime ID only] - Part 4
Total Views: 34594 Share : Facebook ShareFacebook Twitter ShareTwitter Google+ ShareGoogle+
Page 174 of 396 | ‹ First  < 169 170 171 172 173 174 175 176 177 178 179 >  Last ›

CharedockSpeeD - 28/02/2012 04:59 PM
#3461

Quote:
Original Posted By .duatilu.


muhun cigana mah teu karaos kang D
pedah traficna nuju alon wkwkwk D


han 15 detik kang..
tuh anu ku abdi di posting diluhur kang
.duatilu. - 28/02/2012 04:59 PM
#3462

Quote:
Original Posted By CharedockSpeeD
This forum requires that you wait 15 seconds between posts. Please try again in 13 seconds.

^
^
^
tah eta delay na nyak?


muhun kang D

langkung sakedap nya D
.duatilu. - 28/02/2012 04:59 PM
#3463

Quote:
Original Posted By CharedockSpeeD


han 15 detik kang..
tuh anu ku abdi di posting diluhur kang


oh limalas detik malu:

berati nu abi anu 45 detik mah :mewek
.duatilu. - 28/02/2012 05:01 PM
#3464

di abi mah kieu saurna teh
This forum requires that you wait 45 seconds between posts. Please try again in 17 seconds.
CharedockSpeeD - 28/02/2012 05:04 PM
#3465

Quote:
Original Posted By .duatilu.


muhun kang D

langkung sakedap nya D


muhun,,
han teu enakeun yeuh ngepost na hammer:
CharedockSpeeD - 28/02/2012 05:04 PM
#3466

Quote:
Original Posted By .duatilu.


oh limalas detik malu:

berati nu abi anu 45 detik mah :mewek


muhun kang abdimah han kaluar eta..
naha benten benten nyak??
.duatilu. - 28/02/2012 05:07 PM
#3467

Quote:
Original Posted By CharedockSpeeD


muhun,,
han teu enakeun yeuh ngepost na hammer:

enya kang D

arageung teuing hammer:
.duatilu. - 28/02/2012 05:08 PM
#3468

Quote:
Original Posted By CharedockSpeeD


muhun kang abdimah han kaluar eta..
naha benten benten nyak??


duka ath kang
akang mah donatur panginten malu:
CharedockSpeeD - 28/02/2012 05:10 PM
#3469

haha..
sareng teu biasa mreun nya kang D
CharedockSpeeD - 28/02/2012 05:10 PM
#3470

Quote:
Original Posted By .duatilu.


duka ath kang
akang mah donatur panginten malu:


owh muhun mreun nyak..janten benten ari donatur mah D

anu sanes na kamarana nyak??
.duatilu. - 28/02/2012 05:11 PM
#3471

Quote:
Original Posted By CharedockSpeeD
haha..
sareng teu biasa mreun nya kang D


naonya kang
anu teu biasa amazed:
.duatilu. - 28/02/2012 05:11 PM
#3472

Quote:
Original Posted By CharedockSpeeD


owh muhun mreun nyak..janten benten ari donatur mah D

anu sanes na kamarana nyak??


enya kang D

duka tah kang... tadi mah araya amazed:
tulanyo - 28/02/2012 05:25 PM
#3473

Oong ti bojong rangkong
Urang toong ah
Aya anu keur ngawangkong teu yeuh di subang malus
tulanyo - 28/02/2012 05:29 PM
#3474

Quote:
Original Posted By CharedockSpeeD
Quote:
Original Posted By .duatilu.


duka ath kang
akang mah donatur panginten malu:


owh muhun mreun nyak..janten benten ari donatur mah D

anu sanes na kamarana nyak??

Oong tukang noong
Aya yeuh kang malus
CharedockSpeeD - 28/02/2012 05:48 PM
#3475

Quote:
Original Posted By .duatilu.


naonya kang
anu teu biasa amazed:


tampilanna kang,,
maenya naona deui atuh kang
CharedockSpeeD - 28/02/2012 05:49 PM
#3476

Quote:
Original Posted By .duatilu.


enya kang D

duka tah kang... tadi mah araya amazed:


ah sami kang tadi ge teu araraya da.,
duka nuju barobo kitu nya??
tulanyo - 28/02/2012 05:50 PM
#3477

Quote:
Original Posted By CharedockSpeeD
Quote:
Original Posted By .duatilu.


naonya kang
anu teu biasa amazed:


tampilanna kang,,
maenya naona deui atuh kang

Wah tampilan naon kang
Oong mah masih di old kaskus D
tulanyo - 28/02/2012 05:51 PM
#3478

Quote:
Original Posted By CharedockSpeeD
Quote:
Original Posted By .duatilu.


enya kang D

duka tah kang... tadi mah araya amazed:


ah sami kang tadi ge teu araraya da.,
duka nuju barobo kitu nya??

Oong aya kang
Oong mah teu tiasa bobo siang \(
tulanyo - 28/02/2012 05:55 PM
#3479

Wah ka oong mah
Teu aya anu ngakuwot yeuh
Uih we ah :travel
blint` - 28/02/2012 06:06 PM
#3480

aya tees hente? think:
pami teu aya urang antosan,, linux2:
Page 174 of 396 | ‹ First  < 169 170 171 172 173 174 175 176 177 178 179 >  Last ›
Home > Kaskuser Regional > -o۩۩۩o- URANG SUBANG ASLI -o۩۩۩o-[Prime ID only] - Part 4