Kaskuser Regional
Home > Kaskuser Regional > -o۩۩۩o- URANG SUBANG ASLI -o۩۩۩o-[Prime ID only] - Part 4
Total Views: 34594 Share : Facebook ShareFacebook Twitter ShareTwitter Google+ ShareGoogle+
Page 175 of 396 | ‹ First  < 170 171 172 173 174 175 176 177 178 179 180 >  Last ›

CharedockSpeeD - 28/02/2012 06:15 PM
#3481

Quote:
Original Posted By blint`
aya tees hente? think:
pami teu aya urang antosan,, linux2:


teu aya kang D
aya oge orang ganteng yeuh D
blint` - 28/02/2012 06:25 PM
#3482

Quote:
Original Posted By CharedockSpeeD


teu aya kang D
aya oge orang ganteng yeuh D


yeh,,
mana atuh nu ganteng teh??
gathering kang,, wowcantik
aya dina fb,, o
.duatilu. - 28/02/2012 06:36 PM
#3483

Quote:
Original Posted By CharedockSpeeD


tampilanna kang,,
maenya naona deui atuh kang


hehe muhun nya DD

ciga twetre saalit D
.duatilu. - 28/02/2012 06:37 PM
#3484

Quote:
Original Posted By CharedockSpeeD


ah sami kang tadi ge teu araraya da.,
duka nuju barobo kitu nya??


muhun cigana mah kang
da raoseun nuju tiris mah D
CharedockSpeeD - 28/02/2012 06:39 PM
#3485

Quote:
Original Posted By blint`


yeh,,
mana atuh nu ganteng teh??
gathering kang,, wowcantik
aya dina fb,, o

dinu FB naon kang??
Quote:
Original Posted By .duatilu.


hehe muhun nya DD

ciga twetre saalit D

muhun kang..tp han sa alit nyak D
Quote:
Original Posted By .duatilu.


muhun cigana mah kang
da raoseun nuju tiris mah D




diditu hujan teu kang??

blint` - 28/02/2012 06:41 PM
#3486

Quote:
Original Posted By CharedockSpeeD

dinu FB naon kang??

muhun kang..tp han sa alit nyak D




diditu hujan teu kang??



fb subang kang,, o
nu aya di pekiwan,, D
CharedockSpeeD - 28/02/2012 06:42 PM
#3487

Quote:
Original Posted By blint`


fb subang kang,, o
nu aya di pekiwan,, D


owh kitu nyah kang??
cik kela ditinggali heula
.duatilu. - 28/02/2012 06:43 PM
#3488

Quote:
Original Posted By CharedockSpeeD

dinu FB naon kang??

muhun kang..tp han sa alit nyak D




diditu hujan teu kang??



muhun saali D

===========

hujan kang tadi mah malu:

ai di akang malu:
CharedockSpeeD - 28/02/2012 06:44 PM
#3489

Quote:
Original Posted By .duatilu.


muhun saali D

===========

hujan kang tadi mah malu:

ai di akang malu:


muhun sami kang..
didieu ge hujan badag tadimah
.duatilu. - 28/02/2012 06:47 PM
#3490

Quote:
Original Posted By CharedockSpeeD


muhun sami kang..
didieu ge hujan badag tadimah


oh,,, o
ai longsor palih mana kang think:
CharedockSpeeD - 28/02/2012 06:48 PM
#3491

Quote:
Original Posted By .duatilu.


oh,,, o
ai longsor palih mana kang think:


duka kirang terang kang..
emang aya beritana kitu kang??
.duatilu. - 28/02/2012 06:57 PM
#3492

Quote:
Original Posted By CharedockSpeeD


duka kirang terang kang..
emang aya beritana kitu kang??


hehe duka kang Peace:

tapi saurna mah di bogor D
CharedockSpeeD - 28/02/2012 06:59 PM
#3493

Quote:
Original Posted By .duatilu.


hehe duka kang Peace:

tapi saurna mah di bogor D


duka kang..
abdimah teuacan nguping da kang \)
.duatilu. - 28/02/2012 07:00 PM
#3494

Quote:
Original Posted By CharedockSpeeD


duka kang..
abdimah teuacan nguping da kang \)


oh D

muhun kang abi ge da hilap deui Peace:
CharedockSpeeD - 28/02/2012 07:02 PM
#3495

Quote:
Original Posted By .duatilu.


oh D

muhun kang abi ge da hilap deui Peace:


weee teu leres akang mah..
nuju naon kang didinya??
.duatilu. - 28/02/2012 07:12 PM
#3496

Quote:
Original Posted By CharedockSpeeD


weee teu leres akang mah..
nuju naon kang didinya??


hehehe Peace:
nuju mendengarkan lagu + tv kang :kr
CharedockSpeeD - 28/02/2012 07:13 PM
#3497

Quote:
Original Posted By .duatilu.


hehehe Peace:
nuju mendengarkan lagu + tv kang :kr


tv mah di tonton mreun nya kang D
kamarana keneh ya tacan maruncul kang??
.duatilu. - 28/02/2012 07:14 PM
#3498

Quote:
Original Posted By CharedockSpeeD


tv mah di tonton mreun nya kang D
kamarana keneh ya tacan maruncul kang??


da nuju nonton kaskus kang D

janten tv pengkereun mah mung kadangu suaranya wungkul DDDDDD
CharedockSpeeD - 28/02/2012 07:16 PM
#3499

Quote:
Original Posted By .duatilu.


da nuju nonton kaskus kang D

janten tv pengkereun mah mung kadangu suaranya wungkul DDDDDD


owh kitu nya kang D D D

naha abdi teu tiasa ngepost di cianjur nyak??
.duatilu. - 28/02/2012 07:20 PM
#3500

Quote:
Original Posted By CharedockSpeeD


owh kitu nya kang D D D

naha abdi teu tiasa ngepost di cianjur nyak??


muhun D

wah masa kang rolleyes:

gening abi tiasa amazed:
Page 175 of 396 | ‹ First  < 170 171 172 173 174 175 176 177 178 179 180 >  Last ›
Home > Kaskuser Regional > -o۩۩۩o- URANG SUBANG ASLI -o۩۩۩o-[Prime ID only] - Part 4