Kaskuser Regional
Home > Kaskuser Regional > -o۩۩۩o- URANG SUBANG ASLI -o۩۩۩o-[Prime ID only] - Part 4
Total Views: 34594 Share : Facebook ShareFacebook Twitter ShareTwitter Google+ ShareGoogle+
Page 176 of 396 | ‹ First  < 171 172 173 174 175 176 177 178 179 180 181 >  Last ›

CharedockSpeeD - 28/02/2012 07:24 PM
#3501

Quote:
Original Posted By .duatilu.


muhun D

wah masa kang rolleyes:

gening abi tiasa amazed:


abdimah teu tiasa kang..
duka kunaon..
tadimah tiasa da kang
.duatilu. - 28/02/2012 07:25 PM
#3502

Quote:
Original Posted By CharedockSpeeD


abdimah teu tiasa kang..
duka kunaon..
tadimah tiasa da kang


naha aneh nya kang amazed:

ai tadi tiasa kang think:
CharedockSpeeD - 28/02/2012 07:28 PM
#3503

Quote:
Original Posted By .duatilu.


naha aneh nya kang amazed:

ai tadi tiasa kang think:


apan muhun kang..
tadiman tiasa..ke sugan di cobian deui D
.duatilu. - 28/02/2012 07:29 PM
#3504

Quote:
Original Posted By CharedockSpeeD


apan muhun kang..
tadiman tiasa..ke sugan di cobian deui D


enya kang cobbian deui D

bilih diheureuyan ku tuyul biru Peace:
CharedockSpeeD - 28/02/2012 07:31 PM
#3505

ayeunamah tos tiasa gning abdi ngepos di cianjur teh
tadimah sempet teu tiasa D
.duatilu. - 28/02/2012 07:34 PM
#3506

Quote:
Original Posted By CharedockSpeeD
ayeunamah tos tiasa gning abdi ngepos di cianjur teh
tadimah sempet teu tiasa D


muhun kang tadi mah cigana nuju gangguan D

atanapi nuju bobo kaskusna DDDDD
tulanyo - 28/02/2012 07:54 PM
#3507

Oong ti bojong rangkong
noong ah di subang
tina beto kaksus D
CharedockSpeeD - 28/02/2012 07:58 PM
#3508

wilujeng makan
kasadayana warga didieu \)
.duatilu. - 28/02/2012 08:09 PM
#3509

Quote:
Original Posted By CharedockSpeeD
wilujeng makan
kasadayana warga didieu \)

mhun kang mangga ngiring raos D
Quote:
Original Posted By tulanyo
Oong ti bojong rangkong
noong ah di subang
tina beto kaksus D


muhun maonggo kang D
CharedockSpeeD - 28/02/2012 08:14 PM
#3510

Quote:
Original Posted By .duatilu.

mhun kang mangga ngiring raos D


muhun maonggo kang D


atos seep kang ayeunamah
wktuna ngejang deui pan ayeunamah D
coepzone - 28/02/2012 08:26 PM
#3511

??? FIXED Gathering Kaskuser Regional Subang Part 2 ???

? Hari dan Tanggal : Minggu, 4 Maret 2012
? Pukul : 10.00 wis
? Tempat : Saung Liwet Mang nana
? TKP : jalan raya pagaden bawah gapura SELAMAT JALAN
? perkiraan biaya : dibawah 50k o


panduan menuju TKP dari arah subang kota
ah, maenya teu arapal mah - arah ke pagaden pokoknamah -

CP : Kang Agus Rafsodia Hendrawan 0812 1409 202
____ucup 0857 1800 1620

cc : TS subang, Sesepuh subang, komentar kaskuser subang dipostingan sebelumnya D

????? ngaret bata! Peace: ?????


---------------------------------------
List Hadir :
- TS a.k.a kang agus
- coepzone
- LelaAjah
-
-
-
-
-
-



ngacir:

kanggo nu bade ngiringan,
kuot ku nyalira D
mung punten kuotanna diilangkeun D
meh teu riba, ngakaks
beer:
김정일 - 28/02/2012 08:27 PM
#3512

Quote:
Original Posted By CharedockSpeeD
atos seep kang ayeunamah
wktuna ngejang deui pan ayeunamah D


ajakan abdi atuh kang
ameh siga akang geus iso D
.duatilu. - 28/02/2012 08:28 PM
#3513

Quote:
Original Posted By CharedockSpeeD


atos seep kang ayeunamah
wktuna ngejang deui pan ayeunamah D


mhun kang
langkung tarik ai tos di isi mah D
CharedockSpeeD - 28/02/2012 08:28 PM
#3514

Quote:
Original Posted By .duatilu.


mhun kang
langkung tarik ai tos di isi mah D


hahah naha naon bentenna kitu sareng anu tacan di isi??
sami wae pan kang D
CharedockSpeeD - 28/02/2012 08:37 PM
#3515

??? FIXED Gathering Kaskuser Regional Subang Part 2 ???

? Hari dan Tanggal : Minggu, 4 Maret 2012
? Pukul : 10.00 wis
? Tempat : Saung Liwet Mang nana
? TKP : jalan raya pagaden bawah gapura SELAMAT JALAN
? perkiraan biaya : dibawah 50k o


panduan menuju TKP dari arah subang kota
ah, maenya teu arapal mah - arah ke pagaden pokoknamah -

CP : Kang Agus Rafsodia Hendrawan 0812 1409 202
____ucup 0857 1800 1620

cc : TS subang, Sesepuh subang, komentar kaskuser subang dipostingan sebelumnya D

????? ngaret bata! Peace: ?????


---------------------------------------
List Hadir :
- TS a.k.a kang agus
- coepzone
- LelaAjah
-aonk21
-tantx (insyaallah)
-
-
-
-



ngacir:

kanggo nu bade ngiringan,
kuot ku nyalira D
mung punten kuotanna diilangkeun D
meh teu riba, ngakaks
beer:
.duatilu. - 28/02/2012 08:43 PM
#3516

Quote:
Original Posted By CharedockSpeeD


hahah naha naon bentenna kitu sareng anu tacan di isi??
sami wae pan kang D


ai tos diisi mah
janten teu kedah emam kang Peace:
CharedockSpeeD - 28/02/2012 08:49 PM
#3517

Quote:
Original Posted By .duatilu.


ai tos diisi mah
janten teu kedah emam kang Peace:


nya muhun atuh kang..
pan wareg,,masa bade di jejel jejel terus D
.duatilu. - 28/02/2012 08:52 PM
#3518

Quote:
Original Posted By CharedockSpeeD


nya muhun atuh kang..
pan wareg,,masa bade di jejel jejel terus D


muhun kang D

ngke kalikiben nya D
kesitu - 28/02/2012 08:53 PM
#3519

Quote:
Original Posted By coepzone
??? FIXED Gathering Kaskuser Regional Subang Part 2 ???

? Hari dan Tanggal : Minggu, 4 Maret 2012
? Pukul : 10.00 wis
? Tempat : Saung Liwet Mang nana
? TKP : jalan raya pagaden bawah gapura SELAMAT JALAN
? perkiraan biaya : dibawah 50k o


panduan menuju TKP dari arah subang kota
ah, maenya teu arapal mah - arah ke pagaden pokoknamah -

CP : Kang Agus Rafsodia Hendrawan 0812 1409 202
____ucup 0857 1800 1620

cc : TS subang, Sesepuh subang, komentar kaskuser subang dipostingan sebelumnya D

????? ngaret bata! Peace: ?????


---------------------------------------
List Hadir :
- TS a.k.a kang agus
- coepzone
- LelaAjah
-
-
-
-
-
-



ngacir:

kanggo nu bade ngiringan,
kuot ku nyalira D
mung punten kuotanna diilangkeun D
meh teu riba, ngakaks
beer:


kuot heula ah malus
DateOfLuck - 28/02/2012 09:10 PM
#3520

testing
sekali tes langsung bunting..
Page 176 of 396 | ‹ First  < 171 172 173 174 175 176 177 178 179 180 181 >  Last ›
Home > Kaskuser Regional > -o۩۩۩o- URANG SUBANG ASLI -o۩۩۩o-[Prime ID only] - Part 4