Kaskuser Regional
Home > Kaskuser Regional > -o۩۩۩o- URANG SUBANG ASLI -o۩۩۩o-[Prime ID only] - Part 4
Total Views: 34594 Share : Facebook ShareFacebook Twitter ShareTwitter Google+ ShareGoogle+
Page 177 of 396 | ‹ First  < 172 173 174 175 176 177 178 179 180 181 182 >  Last ›

DateOfLuck - 28/02/2012 09:11 PM
#3521

Quote:
Original Posted By kesitu


kuot heula ah malus


quotanna langsung hapus weh..
teras isi daftar na malus
DateOfLuck - 28/02/2012 09:12 PM
#3522

[QUOTE=contoh]??? FIXED Gathering Kaskuser Regional Subang Part 2 ???

? Hari dan Tanggal : Minggu, 4 Maret 2012
? Pukul : 10.00 wis
? Tempat : Saung Liwet Mang nana
? TKP : jalan raya pagaden bawah gapura SELAMAT JALAN
? perkiraan biaya : dibawah 50k o


panduan menuju TKP dari arah subang kota
ah, maenya teu arapal mah - arah ke pagaden pokoknamah -

CP : Kang Agus Rafsodia Hendrawan 0812 1409 202
____ucup 0857 1800 1620

cc : TS subang, Sesepuh subang, komentar kaskuser subang dipostingan sebelumnya D

????? ngaret bata! Peace: ?????


---------------------------------------
List Hadir :
- TS a.k.a kang agus
- coepzone
- LelaAjah
-aonk21
-tantx (insyaallah)
-
-
-
-



ngacir:

kanggo nu bade ngiringan,
kuot ku nyalira D
mung punten kuotanna diilangkeun D
meh teu riba, ngakaks
beer:
[/QUOTE]

DateOfLuck - 29/02/2012 07:19 AM
#3523

wilujeng enjing \)
atos garugah tacan nyak??

-

bedakeun ah anu ieu mah meh teu sami teung sareng di sabeulah ngakaks
coepzone - 29/02/2012 07:48 AM
#3524

??? FIXED Gathering Kaskuser Regional Subang Part 2 ???

? Hari dan Tanggal : Minggu, 4 Maret 2012
? Pukul : 10.00 wis
? Tempat : Saung Liwet Mang nana
? TKP : jalan raya pagaden bawah gapura SELAMAT JALAN
? perkiraan biaya : dibawah 50k o


panduan menuju TKP dari arah subang kota
ah, maenya teu arapal mah - arah ke pagaden pokoknamah -

CP : Kang Agus Rafsodia Hendrawan 0812 1409 202
____ucup 0857 1800 1620

cc : TS subang, Sesepuh subang, komentar kaskuser subang dipostingan sebelumnya D

????? ngaret bata! Peace: ?????


---------------------------------------
List Hadir :
- TS a.k.a kang agus
- coepzone
- LelaAjah
-aonk21
-tantx (insyaallah)
-
-
-
-



ngacir:

kanggo nu bade ngiringan,
kuot ku nyalira D
mung punten kuotanna diilangkeun D
meh teu riba, ngakaks
beer:


DateOfLuck - 29/02/2012 07:54 AM
#3525

^
^^
^^^
^^^^
^^^^^
^
^
^
^
^

sugan orang indramayu sareng cirebon ngiringan kang sebar weh malus
coepzone - 29/02/2012 09:04 AM
#3526

Quote:
Original Posted By DateOfLuck
^
^^
^^^
^^^^
^^^^^
^
^
^
^
^

sugan orang indramayu sareng cirebon ngiringan kang sebar weh malus

siap kang,, genit:
masih eror tuda,, hammers
-
menunggu persetujuan TEES :Peace:
jovie78 - 29/02/2012 09:17 AM
#3527

wilujeng enjing baraya
sugan weh aya kuotean didieu ah:travel
DateOfLuck - 29/02/2012 09:20 AM
#3528

Quote:
Original Posted By coepzone

siap kang,, genit:
masih eror tuda,, hammers
-
menunggu persetujuan TEES :Peace:


hooh siap kang...
naha mana wae anu hadirna kang??
PM geura hiji hiji kang D
DateOfLuck - 29/02/2012 09:21 AM
#3529

Quote:
Original Posted By jovie78
wilujeng enjing baraya
sugan weh aya kuotean didieu ah:travel


aya kang abdi..
bade di bales moal kuoteunna??
blint` - 29/02/2012 09:40 AM
#3530

Quote:
Original Posted By DateOfLuck


hooh siap kang...
naha mana wae anu hadirna kang??
PM geura hiji hiji kang D

PM eror kang,, hammers
Quote:
Original Posted By jovie78
wilujeng enjing baraya
sugan weh aya kuotean didieu ah:travel


tah kang dikuot,,
sugan weh teu eror kuotanna,, D
DateOfLuck - 29/02/2012 09:57 AM
#3531

Quote:
Original Posted By blint`

PM eror kang,, hammers


tah kang dikuot,,
sugan weh teu eror kuotanna,, D


naha eror kang??
teu apal atuh naha teu tiasa PM nyak??
blint` - 29/02/2012 09:59 AM
#3532

Quote:
Original Posted By DateOfLuck


naha eror kang??
teu apal atuh naha teu tiasa PM nyak??


sok akang cobian PM
DateOfLuck - 29/02/2012 11:11 AM
#3533

Quote:
Original Posted By blint`


sok akang cobian PM<,
pami kakirim jagoan,, recsel


alim ah kang,hehe

teu tiasa di uihkeun deui ka kaskus old nya??
rafh - 29/02/2012 12:06 PM
#3534

??? FIXED Gathering Kaskuser Regional Subang Part 2 ???

? Hari dan Tanggal : Minggu, 4 Maret 2012
? Pukul : 10.00 wis
? Tempat : Saung Liwet Mang nana
? TKP : jalan raya pagaden bawah gapura SELAMAT JALAN
? perkiraan biaya : dibawah 50k o


panduan menuju TKP dari arah subang kota
ah, maenya teu arapal mah - arah ke pagaden pokoknamah -

CP : Kang Agus Rafsodia Hendrawan 0812 1409 202
____ucup 0857 1800 1620

cc : TS subang, Sesepuh subang, komentar kaskuser subang dipostingan sebelumnya D

????? ngaret bata! Peace: ?????


---------------------------------------
List Hadir :
- TS a.k.a kang agus
- coepzone
- LelaAjah
-aonk21
-tantx (insyaallah)
- FreeMoney
-
-
-



ngacir:

kanggo nu bade ngiringan,
kuot ku nyalira D
mung punten kuotanna diilangkeun D
meh teu riba, ngakaks
beer:
blint` - 29/02/2012 03:17 PM
#3535

think:
sore subang,, think:
sepi gini,, think:
.duatilu. - 29/02/2012 03:20 PM
#3536

Quote:
Original Posted By blint`
think:
sore subang,, think:
sepi gini,, think:


sore juga kang o

iyah nih sepih beginih amazed:
blint` - 29/02/2012 03:30 PM
#3537

Quote:
Original Posted By .duatilu.


sore juga kang o

iyah nih sepih beginih amazed:


nah euy,,
aya batur,, D
gara gara sok leungit meren kang,,
jadi marales ngepost,
gathering subang sumping atuh kang,, o
.duatilu. - 29/02/2012 03:32 PM
#3538

Quote:
Original Posted By blint`


nah euy,,
aya batur,, D
gara gara sok leungit meren kang,,
jadi marales ngepost,
gathering subang sumping atuh kang,, o


leungit naona kang amazed:

nuju sibuk eung kang ayeuna ayeuna mah :sorry
blint` - 29/02/2012 03:35 PM
#3539

Quote:
Original Posted By .duatilu.


leungit naona kang amazed:

nuju sibuk eung kang ayeuna ayeuna mah :sorry


postna kang,,
sok mendadak hilang,, hammers
-
wah,, manawi teh tiasa sumping,, o
.duatilu. - 29/02/2012 03:45 PM
#3540

Quote:
Original Posted By blint`


postna kang,,
sok mendadak hilang,, hammers
-
wah,, manawi teh tiasa sumping,, o


muhun kang paingan akang ge tadi leungit DD
---
teu tiasa eung kang :sorry
Page 177 of 396 | ‹ First  < 172 173 174 175 176 177 178 179 180 181 182 >  Last ›
Home > Kaskuser Regional > -o۩۩۩o- URANG SUBANG ASLI -o۩۩۩o-[Prime ID only] - Part 4