Kaskuser Regional
Home > Kaskuser Regional > -o۩۩۩o- URANG SUBANG ASLI -o۩۩۩o-[Prime ID only] - Part 4
Total Views: 34594 Share : Facebook ShareFacebook Twitter ShareTwitter Google+ ShareGoogle+
Page 178 of 396 | ‹ First  < 173 174 175 176 177 178 179 180 181 182 183 >  Last ›

blint` - 29/02/2012 03:59 PM
#3541

Quote:
Original Posted By .duatilu.


muhun kang paingan akang ge tadi leungit DD
---
teu tiasa eung kang :sorry


bieu ge leungit kang, hammers
mantakna sok lami ai ngabales teh,, o
teu nanaon kang,, D
da teu maksa,, D
.duatilu. - 29/02/2012 04:13 PM
#3542

Quote:
Original Posted By blint`


bieu ge leungit kang, hammers
mantakna sok lami ai ngabales teh,, o
teu nanaon kang,, D
da teu maksa,, D


muhun kang
betaaa betaaa ngakaks
blint` - 29/02/2012 04:30 PM
#3543

Quote:
Original Posted By .duatilu.


muhun kang
betaaa betaaa ngakaks


eror wae kang,, ngakaks
keur naon yeuh? think:
.duatilu. - 29/02/2012 05:17 PM
#3544

Quote:
Original Posted By blint`


eror wae kang,, ngakaks
keur naon yeuh? think:


nuju ngadonlod film kang malus

akang nuju naon ??
blint` - 29/02/2012 05:19 PM
#3545

Quote:
Original Posted By .duatilu.


nuju ngadonlod film kang malus

akang nuju naon ??


milarian postingan kang,
sok ngaleungit wae,,
komo mun pindah page,, batabig
.duatilu. - 29/02/2012 05:21 PM
#3546

Quote:
Original Posted By blint`


milarian postingan kang,
sok ngaleungit wae,,
komo mun pindah page,, batabig


haha muhun kang D

mangga kang abi bade ngadonlod duliu ngacir:
budak.angon - 29/02/2012 09:07 PM
#3547

mamanawian bilih aya mu peryogi printer o

https://www.kaskus.co.id/showthread.php?t=13341554

iklan baris o
tangan-dewa - 29/02/2012 09:08 PM
#3548

Quote:
Original Posted By budak.angon
mamanawian bilih aya mu peryogi printer o

https://www.kaskus.co.id/showthread.php?t=13341554

iklan baris o


naha atuh sampe jujualan kitu kang D

mani nepi ka printer dijualan D
budak.angon - 29/02/2012 09:13 PM
#3549

Quote:
Original Posted By tangan-dewa
naha atuh sampe jujualan kitu kang D

mani nepi ka printer dijualan D


hehe...biasa kang,masalah klasik,peryogi dana kanggo kampanye ngagentosan mang eep o
tangan-dewa - 29/02/2012 09:15 PM
#3550

Quote:
Original Posted By budak.angon
hehe...biasa kang,masalah klasik,peryogi dana kanggo kampanye ngagentosan mang eep o


wah ari peryogi dana mah teu kedah sampe jujualan atuh kang

tinggal gesek wae langsung kaluar tah D
budak.angon - 29/02/2012 09:17 PM
#3551

Quote:
Original Posted By tangan-dewa
wah ari peryogi dana mah teu kedah sampe jujualan atuh kang

tinggal gesek wae langsung kaluar tah D


gesek tembok aka nyegik? o
ngakak
tangan-dewa - 29/02/2012 09:20 PM
#3552

Quote:
Original Posted By budak.angon
gesek tembok aka nyegik? o
ngakak


kade ulah tembok lp kang ngakaks

ke nu bijilna kalah preman deui ngakaks
dewadavinci - 29/02/2012 09:36 PM
#3553

Mikum.. Bejana rek aya gath ceunah nya?
.duatilu. - 29/02/2012 09:40 PM
#3554

Quote:
Original Posted By budak.angon
mamanawian bilih aya mu peryogi printer o

https://www.kaskus.co.id/showthread.php?t=13341554

iklan baris o


walah printer nya kang,,,

sing engal pajeng nya kang beer:
blint` - 29/02/2012 10:00 PM
#3555

??? FIXED Gathering Kaskuser Regional Subang Part 2 ???

? Hari dan Tanggal : Minggu, 4 Maret 2012
? Pukul : 10.00 wis
? Tempat : Saung Liwet Mang nana
? TKP : jalan raya pagaden bawah gapura SELAMAT JALAN
? perkiraan biaya : dibawah 50k o


panduan menuju TKP dari arah subang kota
ah, maenya teu arapal mah - arah ke pagaden pokoknamah -

CP : Kang Agus Rafsodia Hendrawan 0812 1409 202
____ucup 0857 1800 1620

cc : TS subang, Sesepuh subang, komentar kaskuser subang dipostingan sebelumnya D

????? ngaret bata! Peace: ?????


---------------------------------------
List Hadir :
- TS a.k.a kang agus
- coepzone
- LelaAjah
-aonk21
-tantx (insyaallah)
- FreeMoney
-
-
-



ngacir:

kanggo nu bade ngiringan,
kuot ku nyalira D
mung punten kuotanna diilangkeun D
meh teu riba, ngakaks
beer:


kesitu - 29/02/2012 10:07 PM
#3556

ngiring ririungan deui ah malus
lami pisan asaan teh malus
ksatriasubang - 29/02/2012 10:27 PM
#3557

mun sempet abdi ngilu nya kang ! saran saetik mah kang, fix keun biaya na kang, meh teu kagok ei , malu..
blint` - 29/02/2012 10:40 PM
#3558

Quote:
Original Posted By kesitu
ngiring ririungan deui ah malus
lami pisan asaan teh malus

tuh diluhur kang,, D
jadwal ngariung,, D
Quote:
Original Posted By ksatriasubang
mun sempet abdi ngilu nya kang ! saran saetik mah kang, fix keun biaya na kang, meh teu kagok ei , malu..


siap kang,, D
biaya teh duka, soalna abdi can pernah kadinya,
ai saur tees mah 20k oge cekap kang,, D
ksatriasubang - 29/02/2012 10:55 PM
#3559

Quote:
Original Posted By blint`
tuh diluhur kang,, D
jadwal ngariung,, D

siap kang,, D
biaya teh duka, soalna abdi can pernah kadinya,
ai saur tees mah 20k oge cekap kang,, D


oh kitunya kang ! woke,
kesitu - 29/02/2012 11:13 PM
#3560

Quote:
Original Posted By blint`
tuh diluhur kang,, D
jadwal ngariung,, D


siap kang,, D
biaya teh duka, soalna abdi can pernah kadinya,
ai saur tees mah 20k oge cekap kang,, D


saya pan tos nguot \(
lebetkeun kanu list atuh malus
Page 178 of 396 | ‹ First  < 173 174 175 176 177 178 179 180 181 182 183 >  Last ›
Home > Kaskuser Regional > -o۩۩۩o- URANG SUBANG ASLI -o۩۩۩o-[Prime ID only] - Part 4