Kaskuser Regional
Home > Kaskuser Regional > -o۩۩۩o- URANG SUBANG ASLI -o۩۩۩o-[Prime ID only] - Part 4
Total Views: 34594 Share : Facebook ShareFacebook Twitter ShareTwitter Google+ ShareGoogle+
Page 179 of 396 | ‹ First  < 174 175 176 177 178 179 180 181 182 183 184 >  Last ›

blint` - 29/02/2012 11:32 PM
#3561

Quote:
Original Posted By ksatriasubang


oh kitunya kang ! woke,

D
Quote:
Original Posted By kesitu


saya pan tos nguot \(
lebetkeun kanu list atuh malus


hammers
tulis nyalira kang,, hammers
sok lah ku abdi dipang nuliskeun,, beer:
blint` - 29/02/2012 11:33 PM
#3562

??? FIXED Gathering Kaskuser Regional Subang Part 2 ???

? Hari dan Tanggal : Minggu, 4 Maret 2012
? Pukul : 10.00 wis
? Tempat : Saung Liwet Mang nana
? TKP : jalan raya pagaden bawah gapura SELAMAT JALAN
? perkiraan biaya : dibawah 50k o


panduan menuju TKP dari arah subang kota
ah, maenya teu arapal mah - arah ke pagaden pokoknamah -

CP : Kang Agus Rafsodia Hendrawan 0812 1409 202
____ucup 0857 1800 1620

cc : TS subang, Sesepuh subang, komentar kaskuser subang dipostingan sebelumnya D

????? ngaret bata! Peace: ?????


---------------------------------------
List Hadir :
- TS a.k.a kang agus
- coepzone
- LelaAjah
-aonk21
-tantx (insyaallah)
- FreeMoney
- kesitu
- ksatriasubang
-
-
-


ngacir:

kanggo nu bade ngiringan,
kuot + edit ku nyalira D
mung punten kuotanna diilangkeun D
meh teu riba, ngakaks
beer:




DateOfLuck - 01/03/2012 07:14 AM
#3563

Quote:
Original Posted By blint`
??? FIXED Gathering Kaskuser Regional Subang Part 2 ???

? Hari dan Tanggal : Minggu, 4 Maret 2012
? Pukul : 10.00 wis
? Tempat : Saung Liwet Mang nana
? TKP : jalan raya pagaden bawah gapura SELAMAT JALAN
? perkiraan biaya : dibawah 50k o


panduan menuju TKP dari arah subang kota
ah, maenya teu arapal mah - arah ke pagaden pokoknamah -

CP : Kang Agus Rafsodia Hendrawan 0812 1409 202
____ucup 0857 1800 1620

cc : TS subang, Sesepuh subang, komentar kaskuser subang dipostingan sebelumnya D

????? ngaret bata! Peace: ?????


---------------------------------------
List Hadir :
- TS a.k.a kang agus
- coepzone
- LelaAjah
-aonk21
-tantx (insyaallah)
- FreeMoney
- kesitu
- ksatriasubang
-
-
-


ngacir:

kanggo nu bade ngiringan,
kuot + edit ku nyalira D
mung punten kuotanna diilangkeun D
meh teu riba, ngakaks
beer:






si up heula ah sup:
blint` - 01/03/2012 12:02 PM
#3564

wilujeng siang subang,, beer:
can aya penampakan yeuh,, takuts
r4fh - 01/03/2012 12:31 PM
#3565

Quote:
Original Posted By blint`
wilujeng siang subang,, beer:
can aya penampakan yeuh,, takuts


wilujeng siang cup sun:
abdi nembe asup yeuh malu:
blint` - 01/03/2012 02:10 PM
#3566

Quote:
Original Posted By r4fh


wilujeng siang cup sun:
abdi nembe asup yeuh malu:


asup kamana kang?? :bettys
geus disubscribe ge leungit wae euy,, hammers
.duatilu. - 01/03/2012 02:16 PM
#3567

Quote:
Original Posted By r4fh


wilujeng siang cup sun:
abdi nembe asup yeuh malu:


asup kamana kang
ka sakola sanes Peace:
blint` - 01/03/2012 02:20 PM
#3568

Quote:
Original Posted By r4fh


wilujeng siang cup sun:
abdi nembe asup yeuh malu:


test kuot,,
si akang 23 teu katingal postingannya,, hammers
blint` - 01/03/2012 02:20 PM
#3569

Quote:
Original Posted By .duatilu.


asup kamana kang
ka sakola sanes Peace:


sanes kang,,
ka kolong ranjang weh nu caket,, D
.duatilu. - 01/03/2012 02:20 PM
#3570

Quote:
Original Posted By blint`


asup kamana kang?? :bettys
geus disubscribe ge leungit wae euy,, hammers


muhun kang di sini mha leungit nya bingungs

capruk ah beta teh cd
blint` - 01/03/2012 02:21 PM
#3571

Quote:
Original Posted By .duatilu.


muhun kang di sini mha leungit nya bingungs

capruk ah beta teh cd


kudu dibata heula meren kang si miminna,,
malah makin ancur yeuh kaskus teh,, hammers
blint` - 01/03/2012 02:38 PM
#3572

sepi kieu,,
kamarana atuh ieu teh,,
padahal bade gath,, :genit
.duatilu. - 01/03/2012 03:15 PM
#3573

Quote:
Original Posted By blint`


kudu dibata heula meren kang si miminna,,
malah makin ancur yeuh kaskus teh,, hammers


muhun kang D

tapi batana kedah asli ka jalmina ulah ka IDna ngakak
.duatilu. - 01/03/2012 03:18 PM
#3574

Quote:
Original Posted By blint`
sepi kieu,,
kamarana atuh ieu teh,,
padahal bade gath,, :genit


muhun kang
cigana nuju nyusun kepanitian kang D
blint` - 01/03/2012 05:59 PM
#3575

Quote:
Original Posted By .duatilu.


muhun kang
cigana nuju nyusun kepanitian kang D


ah padahal mah tinggal ngariung wungkul, o
ngke pas ngariung karek susun acara buat acara selanjutnya,, :genit
blint` - 01/03/2012 06:01 PM
#3576

Quote:
Original Posted By .duatilu.


muhun kang D

tapi batana kedah asli ka jalmina ulah ka IDna ngakak


moal atuh kang,,
barina ge lebar ngabata admin,
ngke ge tiasa hejo deui admin mah, hammers
.duatilu. - 01/03/2012 07:50 PM
#3577

Quote:
Original Posted By blint`


ah padahal mah tinggal ngariung wungkul, o
ngke pas ngariung karek susun acara buat acara selanjutnya,, :genit


hehe muhun nya kang D

sareng komsumsinya wowcantik
.duatilu. - 01/03/2012 07:51 PM
#3578

Quote:
Original Posted By blint`


moal atuh kang,,
barina ge lebar ngabata admin,
ngke ge tiasa hejo deui admin mah, hammers


naha tiasa hejo deui kang,,

sanesna buncunur upami di timbul ku bata mah ngakaks Peace:
blint` - 01/03/2012 07:51 PM
#3579

Quote:
Original Posted By .duatilu.


hehe muhun nya kang D

sareng komsumsinya wowcantik


hammers
eta mah diluar kendali kang,,
soalna abdi teu tiasa ngendalikeun,, ngakaks
.duatilu. - 01/03/2012 07:52 PM
#3580

Quote:
Original Posted By blint`


hammers
eta mah diluar kendali kang,,
soalna abdi teu tiasa ngendalikeun,, ngakaks


wkwkkww
muhun kang
komo pami lapar mah ngakak
Page 179 of 396 | ‹ First  < 174 175 176 177 178 179 180 181 182 183 184 >  Last ›
Home > Kaskuser Regional > -o۩۩۩o- URANG SUBANG ASLI -o۩۩۩o-[Prime ID only] - Part 4