Kaskuser Regional
Home > Kaskuser Regional > -o۩۩۩o- URANG SUBANG ASLI -o۩۩۩o-[Prime ID only] - Part 4
Total Views: 34594 Share : Facebook ShareFacebook Twitter ShareTwitter Google+ ShareGoogle+
Page 181 of 396 | ‹ First  < 176 177 178 179 180 181 182 183 184 185 186 >  Last ›

kesitu - 02/03/2012 06:54 PM
#3601

absen setelah magrib ngacir:
menuju isya :ngacir
blint` - 02/03/2012 07:11 PM
#3602

Quote:
Original Posted By kesitu
absen setelah magrib ngacir:
menuju isya :ngacir


absen malem,, ngacir2
menuju subuh,, ngacir:
kesitu - 02/03/2012 07:17 PM
#3603

Quote:
Original Posted By blint`
absen malem,, ngacir2
menuju subuh,, ngacir:


waah si akang tos siap2 bade ronda yeuh siga na D
nuju dmn kang
blint` - 02/03/2012 07:23 PM
#3604

Quote:
Original Posted By kesitu


waah si akang tos siap2 bade ronda yeuh siga na D
nuju dmn kang


nuju disitu tuh,, siul:
gath dateng kang? hammer:
kesitu - 02/03/2012 07:27 PM
#3605

Quote:
Original Posted By blint`
nuju disitu tuh,, siul:
gath dateng kang? hammer:


disituh, sinih, sanah D
insyaAlloh dateng semangat!!
dikarenakan gath pertama teu tiasa hadir, bentrok \(
blint` - 02/03/2012 07:31 PM
#3606

Quote:
Original Posted By kesitu


disituh, sinih, sanah D
insyaAlloh dateng semangat!!
dikarenakan gath pertama teu tiasa hadir, bentrok \(


ngakaks
mantep yeuh,, ngakaks
giliran abdi nu bingung,,
dateng ulah nyak,,
kahoyong mah dateng, ai si bapak ngadadak ngajak ka cikarang hammer
kolot hese dilawanna,, nohope:
kesitu - 02/03/2012 07:32 PM
#3607

Quote:
Original Posted By blint`
ngakaks
mantep yeuh,, ngakaks
giliran abdi nu bingung,,
dateng ulah nyak,,
kahoyong mah dateng, ai si bapak ngadadak ngajak ka cikarang hammer
kolot hese dilawanna,, nohope:


yaah capedes
sugan teh akang nu tos pasti mah
eta tanggal sakitu dapet timana kitu kang?
syarat ikut gath naon wae ieu teh? D
.duatilu. - 02/03/2012 07:53 PM
#3608

Quote:
Original Posted By kesitu
absen setelah magrib ngacir:
menuju isya :ngacir


muhun kang
abi ge ngiringan nya :ngacir
kesitu - 02/03/2012 08:02 PM
#3609

Quote:
Original Posted By .duatilu.


muhun kang
abi ge ngiringan nya :ngacir


ngiring absen?
atanapi ngiring :ngacir kang? D
.duatilu. - 02/03/2012 08:05 PM
#3610

Quote:
Original Posted By kesitu


ngiring absen?
atanapi ngiring :ngacir kang? D


ngiring
absen sembari ngacir: kang ngacir2
kesitu - 02/03/2012 08:10 PM
#3611

Quote:
Original Posted By .duatilu.


ngiring
absen sembari ngacir: kang ngacir2


oh aya sembari na geuning D
sambil menyelam minum air ngakaks
blint` - 02/03/2012 08:11 PM
#3612

Quote:
Original Posted By kesitu


yaah capedes
sugan teh akang nu tos pasti mah
eta tanggal sakitu dapet timana kitu kang?
syarat ikut gath naon wae ieu teh? D


namina ge ngadadak kang,, hammers
teu aya naon naon syaratna mah,
asal ganteng weh,, ngakak
abdi ngusahakeun hadir kang,, cool:
keur nego jeung babeh ieu ge, hammer:
kesitu - 02/03/2012 08:14 PM
#3613

Quote:
Original Posted By blint`


namina ge ngadadak kang,, hammers
teu aya naon naon syaratna mah,
asal ganteng weh,, ngakak
abdi ngusahakeun hadir kang,, cool:
keur nego jeung babeh ieu ge, hammer:


asal ganteng mah abdi tiasa ngiring atuh kang D
teua aya baju deui ieu teh? atanapi jaket? D

enya atuh kang, usahakan sumping
supados tiasa join kopi D
.duatilu. - 02/03/2012 08:15 PM
#3614

Quote:
Original Posted By kesitu


oh aya sembari na geuning D
sambil menyelam minum air ngakaks


wkwkwkw
muhun kang ameh teu haus nya ngakaks
kesitu - 02/03/2012 08:18 PM
#3615

Quote:
Original Posted By .duatilu.


wkwkwkw
muhun kang ameh teu haus nya ngakaks


haus mah teu kang
wereu D
kamerekaan D
kembung patuangan D
blint` - 02/03/2012 08:19 PM
#3616

Quote:
Original Posted By kesitu


asal ganteng mah abdi tiasa ngiring atuh kang D
teua aya baju deui ieu teh? atanapi jaket? D

enya atuh kang, usahakan sumping
supados tiasa join kopi D


ngakak
mangga wae kang,,
da teu aya nu ngalarang,, ngakaks
-
doakeun weh kang,
meh si babeh leuleuy hammers
-
kantun heula kang, D
.duatilu. - 02/03/2012 08:20 PM
#3617

Quote:
Original Posted By kesitu


haus mah teu kang
wereu D
kamerekaan D
kembung patuangan D


wkwkkw muhun nya kang D

kantun hitut upami tos kembung mah D
kesitu - 02/03/2012 08:25 PM
#3618

Quote:
Original Posted By blint`


ngakak
mangga wae kang,,
da teu aya nu ngalarang,, ngakaks
-
doakeun weh kang,
meh si babeh leuleuy hammers
-
kantun heula kang, D


hahha enya oge sih D
aamiin mudah2an babeh ngiring gath hammers

bade kamana atuh kang?

Quote:
Original Posted By .duatilu.


wkwkkw muhun nya kang D

kantun hitut upami tos kembung mah D


abdi mah titadi hitut teh, lebet angin \(
ikan yang paling bodoh kang si ikan kembung teh D
.duatilu. - 02/03/2012 08:30 PM
#3619

Quote:
Original Posted By kesitu


hahha enya oge sih D
aamiin mudah2an babeh ngiring gath hammers

bade kamana atuh kang?



abdi mah titadi hitut teh, lebet angin \(
ikan yang paling bodoh kang si ikan kembung teh D

wkwkwk
mhun kang pami ikan pinter anu kempes nya D
kesitu - 02/03/2012 08:37 PM
#3620

Quote:
Original Posted By .duatilu.

wkwkwk
mhun kang pami ikan pinter anu kempes nya D


kempes naon na tah kang?
anu kempes mah berarti kere kang ngakaks
Page 181 of 396 | ‹ First  < 176 177 178 179 180 181 182 183 184 185 186 >  Last ›
Home > Kaskuser Regional > -o۩۩۩o- URANG SUBANG ASLI -o۩۩۩o-[Prime ID only] - Part 4