Kaskuser Regional
Home > Kaskuser Regional > -o۩۩۩o- URANG SUBANG ASLI -o۩۩۩o-[Prime ID only] - Part 4
Total Views: 34594 Share : Facebook ShareFacebook Twitter ShareTwitter Google+ ShareGoogle+
Page 182 of 396 | ‹ First  < 177 178 179 180 181 182 183 184 185 186 187 >  Last ›

blint` - 02/03/2012 08:55 PM
#3621

Quote:
Original Posted By kesitu


hahha enya oge sih D
aamiin mudah2an babeh ngiring gath hammers

bade kamana atuh kang?



abdi mah titadi hitut teh, lebet angin \(
ikan yang paling bodoh kang si ikan kembung teh D


ngakaks
moal atuh kang ai dugi ngiringan mah,, hammers
-
tos meser opieun kanggo gadang yeuh,, :genit
.duatilu. - 02/03/2012 09:06 PM
#3622

Quote:
Original Posted By kesitu


kempes naon na tah kang?
anu kempes mah berarti kere kang ngakaks


muhun kang kere D

anu ageung mah bolu nya ngakak
blint` - 02/03/2012 09:09 PM
#3623

Quote:
Original Posted By .duatilu.


muhun kang kere D

anu ageung mah bolu nya ngakak


kuot heula ah,,
meh tambah ganteng :cool
kesitu - 02/03/2012 09:09 PM
#3624

Quote:
Original Posted By blint`


ngakaks
moal atuh kang ai dugi ngiringan mah,, hammers
-
tos meser opieun kanggo gadang yeuh,, :genit


sugan teh bade diajak ngiringan D
waaah asik uy amunisi kanggo gadang ngakaks
kesitu - 02/03/2012 09:12 PM
#3625

Quote:
Original Posted By .duatilu.


muhun kang kere D

anu ageung mah bolu nya ngakak


ngakaksngakaksngakaks
hahha bolu capedes
jadi lapar nih gan ngakaksngakaksngakaksngakaks


Quote:
Original Posted By blint`


kuot heula ah,,
meh tambah ganteng :cool


atos atuh kang tong ganteng2 teuing ah ngakaks
blint` - 02/03/2012 09:24 PM
#3626

Quote:
Original Posted By kesitu


sugan teh bade diajak ngiringan D
waaah asik uy amunisi kanggo gadang ngakaks

moal atuh kang,,
ke moal bebas ngarokok, shutup:
Quote:
Original Posted By kesitu


ngakaksngakaksngakaks
hahha bolu capedes
jadi lapar nih gan ngakaksngakaksngakaksngakaks




atos atuh kang tong ganteng2 teuing ah ngakaks


ah wios kang, :cool
meh seueur nu ningali,, :cool
kesitu - 02/03/2012 09:28 PM
#3627

Quote:
Original Posted By blint`

moal atuh kang,,
ke moal bebas ngarokok, shutup:


ah wios kang, :cool
meh seueur nu ningali,, :cool


bebas ngaroko ngakak
asa SMP kang ngakak

saha atuh anu bade ningal kang?
pendamping hidup tos gaduh pan? D
.duatilu. - 02/03/2012 09:46 PM
#3628

Quote:
Original Posted By kesitu


ngakaksngakaksngakaks
hahha bolu capedes
jadi lapar nih gan ngakaksngakaksngakaksngakaks




atos atuh kang tong ganteng2 teuing ah ngakaks


wah D
muhun kang abi ge janten hoyong kere bolu wowcantik

김정일 - 02/03/2012 10:22 PM
#3629

Wah jempling geningan
uih deui we ah :travel
.duatilu. - 02/03/2012 10:44 PM
#3630

Quote:
Original Posted By
Wah jempling geningan
uih deui we ah :travel


muhun kang jempling
abi ge bade uih ah :ngacir
Wenxzzz - 03/03/2012 03:46 AM
#3631

Quote:
Original Posted By kesitu


bebas ngaroko ngakak
asa SMP kang ngakak

saha atuh anu bade ningal kang?
pendamping hidup tos gaduh pan? D


sok isin kang,, malus
-
nya nu teu acan ningal,, D ngakak
r4fh - 03/03/2012 10:02 AM
#3632

wilujeng enjing sadayana malu:

Tos siap acan kanggo gath enjing yeuh? think:
LelaAjah - 03/03/2012 10:14 AM
#3633

Quote:
Original Posted By r4fh
wilujeng enjing sadayana malu:

Tos siap acan kanggo gath enjing yeuh? think:


enjig oge mang TS,, genit:

insya alloh mang.. mugi teu aya halangan ngadadak hammer:

mugi isukan caang.. tong hujan Yb
r4fh - 03/03/2012 10:19 AM
#3634

Quote:
Original Posted By LelaAjah


enjig oge mang TS,, genit:

insya alloh mang.. mugi teu aya halangan ngadadak hammer:

mugi isukan caang.. tong hujan Yb


moal hujan sugan enjingmah teh D
da ayeunamah cerah wae malah panas nu aya hammer:
LelaAjah - 03/03/2012 10:20 AM
#3635

Quote:
Original Posted By r4fh
moal hujan sugan enjingmah teh D
da ayeunamah cerah wae malah panas nu aya hammer:


wios panas mah kang..
pan bisa make kipas beer:

mun mendung, urang kudu nyiapkeun pawang hujan :shutups ngakaks
r4fh - 03/03/2012 10:30 AM
#3636

Quote:
Original Posted By LelaAjah


wios panas mah kang..
pan bisa make kipas beer:

mun mendung, urang kudu nyiapkeun pawang hujan :shutups ngakaks


pan pawang hujanmah aya kang ucup teh ngakaks
kamana jalmina nya? bingungs
boa2 can gugah yeuh hammer:
LelaAjah - 03/03/2012 10:33 AM
#3637

Quote:
Original Posted By r4fh
pan pawang hujanmah aya kang ucup teh ngakaks
kamana jalmina nya? bingungs
boa2 can gugah yeuh hammer:


ngakaks ngakaks:shutups
muhun, pawang hujan na bobo keneh mang malus:shutups
mun digugahkeun, bisi teu afdol ilmu pawang hujan na ngakaks:shutups:shutups
r4fh - 03/03/2012 10:42 AM
#3638

Quote:
Original Posted By LelaAjah


ngakaks ngakaks:shutups
muhun, pawang hujan na bobo keneh mang malus:shutups
mun digugahkeun, bisi teu afdol ilmu pawang hujan na ngakaks:shutups:shutups


dasar kalong ngakaks
ari teh lela aslina timana? think:
LelaAjah - 03/03/2012 10:48 AM
#3639

Quote:
Original Posted By r4fh
dasar kalong ngakaks
ari teh lela aslina timana? think:



wengi si kang ucup aya jadwal jaga poskamling ngakaks :shutups:shutups

asli na mah ti cirebon
tapi tos lami ngiring tinggal di subang malus

berarti ke wengi maming na tong weng2 uihna
meh enjing gugah pagi teras langsung ka TKP genit:
r4fh - 03/03/2012 10:50 AM
#3640

Quote:
Original Posted By LelaAjah



wengi si kang ucup aya jadwal jaga poskamling ngakaks :shutups:shutups

asli na mah ti cirebon
tapi tos lami ngiring tinggal di subang malus

berarti ke wengi maming na tong weng2 uihna
meh enjing gugah pagi teras langsung ka TKP genit:


oh wong cerbon toh D
di subang sareng saha kitu? think:

pami tiasamah tong mamingan sakalian teh ngakaks
Page 182 of 396 | ‹ First  < 177 178 179 180 181 182 183 184 185 186 187 >  Last ›
Home > Kaskuser Regional > -o۩۩۩o- URANG SUBANG ASLI -o۩۩۩o-[Prime ID only] - Part 4