Kaskuser Regional
Home > Kaskuser Regional > -o۩۩۩o- URANG SUBANG ASLI -o۩۩۩o-[Prime ID only] - Part 4
Total Views: 34594 Share : Facebook ShareFacebook Twitter ShareTwitter Google+ ShareGoogle+
Page 183 of 396 | ‹ First  < 178 179 180 181 182 183 184 185 186 187 188 >  Last ›

LelaAjah - 03/03/2012 10:53 AM
#3641

Quote:
Original Posted By r4fh
oh wong cerbon toh D
di subang sareng saha kitu? think:

pami tiasamah tong mamingan sakalian teh ngakaks


sakeluarga di subang mang malus

muhun, sapartosna moal mamingan :mewek
r4fh - 03/03/2012 11:02 AM
#3642

Quote:
Original Posted By LelaAjah


sakeluarga di subang mang malus

muhun, sapartosna moal mamingan :mewek


oh ngalih kas subang D

pan tiap hari oge pendak lin p
LelaAjah - 03/03/2012 11:05 AM
#3643

Quote:
Original Posted By r4fh
oh ngalih kas subang D

pan tiap hari oge pendak lin p


muhun tapi nembe wengi papisah :mewek
tapi enjing papanggih deui malus

ai akang subang na dimana?
r4fh - 03/03/2012 11:13 AM
#3644

Quote:
Original Posted By LelaAjah


muhun tapi nembe wengi papisah :mewek
tapi enjing papanggih deui malus

ai akang subang na dimana?

abdimah di kalijati teteh malus
di kampungna deui kalijati oge malus
LelaAjah - 03/03/2012 11:17 AM
#3645

Quote:
Original Posted By r4fh
abdimah di kalijati teteh malus
di kampungna deui kalijati oge malus


wah di kalijati si mamang teh..
masih seueur teu mang rambutanna ?
genit:
r4fh - 03/03/2012 11:18 AM
#3646

Quote:
Original Posted By LelaAjah


wah di kalijati si mamang teh..
masih seueur teu mang rambutanna ?
genit:

muhun teh malus
tos kamana deuimah atuh rambutanmah hammers
LelaAjah - 03/03/2012 11:27 AM
#3647

Quote:
Original Posted By r4fh
muhun teh malus
tos kamana deuimah atuh rambutanmah hammers
.duatilu. - 03/03/2012 12:39 PM
#3648

Quote:
Original Posted By r4fh

muhun teh malus
tos kamana deuimah atuh rambutanmah hammers


ayeuna mah nuju musim
dukuh nya kang D
r4fh - 03/03/2012 12:49 PM
#3649

Quote:
Original Posted By .duatilu.


ayeuna mah nuju musim
dukuh nya kang D

muhun kang D
walah etamah maksakeun jadi dua baris hammer:
.duatilu. - 03/03/2012 12:50 PM
#3650

Quote:
Original Posted By r4fh

muhun kang D
walah etamah maksakeun jadi dua baris hammer:


hehe muhun kang D
teu aya duei kata kata ngakak
r4fh - 03/03/2012 01:14 PM
#3651

Quote:
Original Posted By .duatilu.


hehe muhun kang D
teu aya duei kata kata ngakak

padahalmah isian ku naon weh atuh kang \(
meh teu katingal maksa teuing p
.duatilu. - 03/03/2012 01:25 PM
#3652

Quote:
Original Posted By r4fh

padahalmah isian ku naon weh atuh kang \(
meh teu katingal maksa teuing p


hehe muhun kang D
tapi sae nya Peace:
blint` - 03/03/2012 01:32 PM
#3653

Quote:
Original Posted By r4fh

padahalmah isian ku naon weh atuh kang \(
meh teu katingal maksa teuing p


Quote:
Original Posted By .duatilu.


hehe muhun kang D
tapi sae nya Peace:

hi: ganteng malus
keur 2an wae yeuh,, o
.duatilu. - 03/03/2012 01:33 PM
#3654

Quote:
Original Posted By blint`



hi: ganteng malus
keur 2an wae yeuh,, o


muhun kang
akang kemana aja atu malus
blint` - 03/03/2012 01:39 PM
#3655

Quote:
Original Posted By .duatilu.


muhun kang
akang kemana aja atu malus


ngantosan cendol abdi mah kang, o
aya nu bade iso tah sakedap deui, o
r4fh - 03/03/2012 01:45 PM
#3656

Quote:
Original Posted By .duatilu.


hehe muhun kang D
tapi sae nya Peace:

sae kumaha kang nohope:

Quote:
Original Posted By blint`



hi: ganteng malus
keur 2an wae yeuh,, o

hi: ucup D
teu aya deui batur uy hammer:
blint` - 03/03/2012 01:49 PM
#3657

Quote:
Original Posted By r4fh

sae kumaha kang nohope:


hi: ucup D
teu aya deui batur uy hammer:


batur kanggo naon kang? think:
itu aya kang 23 o
r4fh - 03/03/2012 01:54 PM
#3658

Quote:
Original Posted By blint`


batur kanggo naon kang? think:
itu aya kang 23 o

batur pakuot-kuot ngakaks
sieun di tusbol ah takuts

tadimah aya neng lela didieu p
blint` - 03/03/2012 01:56 PM
#3659

Quote:
Original Posted By r4fh

batur pakuot-kuot ngakaks
sieun di tusbol ah takuts

tadimah aya neng lela didieu p


ngakaks
naha make sieun? think:
-
aya lela?
nembe gugah euy,, hammers
r4fh - 03/03/2012 02:02 PM
#3660

Quote:
Original Posted By blint`


ngakaks
naha make sieun? think:
-
aya lela?
nembe gugah euy,, hammers


pan abdimah normal cup :cool
teuing tah mun ucupmah p

bener ceuk neng lela ngakaks
Page 183 of 396 | ‹ First  < 178 179 180 181 182 183 184 185 186 187 188 >  Last ›
Home > Kaskuser Regional > -o۩۩۩o- URANG SUBANG ASLI -o۩۩۩o-[Prime ID only] - Part 4