Kaskuser Regional
Home > Kaskuser Regional > -o۩۩۩o- URANG SUBANG ASLI -o۩۩۩o-[Prime ID only] - Part 4
Total Views: 34594 Share : Facebook ShareFacebook Twitter ShareTwitter Google+ ShareGoogle+
Page 185 of 396 | ‹ First  < 180 181 182 183 184 185 186 187 188 189 190 >  Last ›

LelaAjah - 03/03/2012 02:52 PM
#3681

Quote:
Original Posted By .duatilu.
sonten oge kang D

nuju naon yeuh kang D



nuju ngomean inet mads
Quote:
Original Posted By blint`
aw,, dicium wong cirebon,, takuts

owh,, bae ah,, ngakaks
da moal ngegel ieu atuh kang,, o

amazed:
lieur ngabalesna ge kang,, amazed:

eh tos ol si neng lele ngakak

eh si akang ucup wowcantik

tapi bade off deui..
hayu ah sadayana.. :ngacir malus
r4fh - 03/03/2012 02:53 PM
#3682

Quote:
Original Posted By blint`

aw,, dicium wong cirebon,, takuts

owh,, bae ah,, ngakaks
da moal ngegel ieu atuh kang,, o

amazed:
lieur ngabalesna ge kang,, amazed:

eh tos ol si neng lele ngakak

sok ucup nu maen diditumah p
sugan weh bisa ngagantian MJ jadi momod Regional ngakaks
blint` - 03/03/2012 02:53 PM
#3683

Quote:
Original Posted By LelaAjah



nuju ngomean inet mads

eh si akang ucup wowcantik

tapi bade off deui..
hayu ah sadayana.. :ngacir malus


ngakak
rebutan komputer pasti ieu mah,, ngakaks
ati ati neng,, kiss
.duatilu. - 03/03/2012 02:53 PM
#3684

Quote:
Original Posted By blint`

aw,, dicium wong cirebon,, takuts

owh,, bae ah,, ngakaks
da moal ngegel ieu atuh kang,, o

amazed:
lieur ngabalesna ge kang,, amazed:

eh tos ol si neng lele ngakak


naha lieur kang
emang akang nuju naon amazed:
blint` - 03/03/2012 02:53 PM
#3685

Quote:
Original Posted By r4fh

sok ucup nu maen diditumah p
sugan weh bisa ngagantian MJ jadi momod Regional ngakaks

ah alim ah jadi momod mah,, ngakaks
teu digaji,, ngakaks
Quote:
Original Posted By .duatilu.


naha lieur kang
emang akang nuju naon amazed:


nuju nyeuri waos kang,, hammers
jadina lieur ieu teh,, hammers
.duatilu. - 03/03/2012 02:54 PM
#3686

Quote:
Original Posted By r4fh

emang ngambek kumaha kitu teh? think:


nya ngirangan atuh p
apanan di delete postinganana D


oh ngirangan nya \(
padahal pami teu ngirangan mah,, tos dideletan nya kang ngakaks
.duatilu. - 03/03/2012 02:55 PM
#3687

Quote:
Original Posted By blint`

ah alim ah jadi momod mah,, ngakaks
teu digaji,, ngakaks


nuju nyeuri waos kang,, hammers
jadina lieur ieu teh,, hammers


oh o
di kemur ku ci uyah gera kang recsel
3519581 - 03/03/2012 02:57 PM
#3688

curhat ahhhh
boga duit 80 rebu
di injeum tea ku dulur 50 rebu
ai pas rek nagih eh kolot na maot
aishhhh
jadi teu ngeunah rek nagih na oge

galau yeuh galau ngilu entong nya isukan ngakaks
neangan duit teh hese nya ngakaks
.duatilu. - 03/03/2012 02:58 PM
#3689

Quote:
Original Posted By 3519581
curhat ahhhh
boga duit 80 rebu
di injeum tea ku dulur 50 rebu
ai pas rek nagih eh kolot na maot
aishhhh
jadi teu ngeunah rek nagih na oge

galau yeuh galau ngilu entong nya isukan ngakaks
neangan duit teh hese nya ngakaks


wah muhun kang hawatos berdukas

pasti ituna nuju galaaw sangadt :mewek
r4fh - 03/03/2012 02:59 PM
#3690

Quote:
Original Posted By blint`


ngakak
rebutan komputer pasti ieu mah,, ngakaks
ati ati neng,, kiss

gantian atuh cup p
geus puguh wengi dipake ucup wae p

Quote:
Original Posted By .duatilu.


oh ngirangan nya \(
padahal pami teu ngirangan mah,, tos dideletan nya kang ngakaks

naha mek dideletan sagala? think:
.duatilu. - 03/03/2012 03:01 PM
#3691

Quote:
Original Posted By r4fh

gantian atuh cup p
geus puguh wengi dipake ucup wae p


naha mek dideletan sagala? think:


apan ameh teu pinuh kang D

janten teu aya part partan ngakak
3519581 - 03/03/2012 03:01 PM
#3692

Quote:
Original Posted By .duatilu.
wah muhun kang hawatos berdukas

pasti ituna nuju galaaw sangadt :mewek


eta pisannnn
galau keur nyuguhan pangajian
r4fh - 03/03/2012 03:01 PM
#3693

Quote:
Original Posted By blint`

ah alim ah jadi momod mah,, ngakaks
teu digaji,, ngakaks


nuju nyeuri waos kang,, hammers
jadina lieur ieu teh,, hammers

tapi kan loyalitas jeung jadi terkenal sa kaskus atuh cup ;p

Quote:
Original Posted By 3519581
curhat ahhhh
boga duit 80 rebu
di injeum tea ku dulur 50 rebu
ai pas rek nagih eh kolot na maot
aishhhh
jadi teu ngeunah rek nagih na oge

galau yeuh galau ngilu entong nya isukan ngakaks
neangan duit teh hese nya ngakaks

kudu milu pokonamah army:
rek disered ku kang bule cenah ngakaks
.duatilu. - 03/03/2012 03:02 PM
#3694

Quote:
Original Posted By 3519581


eta pisannnn
galau keur nyuguhan pangajian


kwaokwaoko
muhun kang hawatos ath ai kitu mah :mewek
r4fh - 03/03/2012 03:03 PM
#3695

Quote:
Original Posted By .duatilu.


apan ameh teu pinuh kang D

janten teu aya part partan ngakak

etamah pan ku momod sok aya trit nu digembok kang p
lebetna kanu archive tea, moal ngurangan mun itumah kecuali mun tritna didelete hammer:
blint` - 03/03/2012 03:03 PM
#3696

Quote:
Original Posted By .duatilu.


oh o
di kemur ku ci uyah gera kang recsel

teu aya uyah kang,,
anak kostan,, hammers
Quote:
Original Posted By 3519581
curhat ahhhh
boga duit 80 rebu
di injeum tea ku dulur 50 rebu
ai pas rek nagih eh kolot na maot
aishhhh
jadi teu ngeunah rek nagih na oge

galau yeuh galau ngilu entong nya isukan ngakaks
neangan duit teh hese nya ngakaks

ngiringan kang,,
aya tees ieu atuh,, o
Quote:
Original Posted By r4fh

gantian atuh cup p
geus puguh wengi dipake ucup wae p


naha mek dideletan sagala? think:

lela mah disubang kang,,
abdi di bandung keneh,, hammers
Quote:
Original Posted By r4fh

tapi kan loyalitas jeung jadi terkenal sa kaskus atuh cup ;p


kudu milu pokonamah army:
rek disered ku kang bule cenah ngakaks

teu kudu jadi momod juga udah pada tau kok siapa aku,, hammer ngakak
3519581 - 03/03/2012 03:04 PM
#3697

Quote:
Original Posted By r4fh
tapi kan loyalitas jeung jadi terkenal sa kaskus atuh cup ;p


kudu milu pokonamah army:
rek disered ku kang bule cenah ngakaks


aigoo
di jemput ku kang bule ??
nya sok di antosan ngakaks
ngirit2 ongkos D D D

Quote:
Original Posted By .duatilu.
kwaokwaoko
muhun kang hawatos ath ai kitu mah :mewek


enyaa kanggg
kudu jual kolor atuh ngakaks
.duatilu. - 03/03/2012 03:05 PM
#3698

Quote:
Original Posted By r4fh

etamah pan ku momod sok aya trit nu digembok kang p
lebetna kanu archive tea, moal ngurangan mun itumah kecuali mun tritna didelete hammer:


muhun kang resep upami tos di arciv mah
nu abi ge bakal beleger we post teh segini :matabelo
.duatilu. - 03/03/2012 03:06 PM
#3699

Quote:
Original Posted By blint`

teu aya uyah kang,,
anak kostan,, hammers

ngiringan kang,,
aya tees ieu atuh,, o

lela mah disubang kang,,
abdi di bandung keneh,, hammers

teu kudu jadi momod juga udah pada tau kok siapa aku,, hammer ngakak

oh teu aya nya o

ku roko kang di seueut saurna mah :thumbup

tapi duka ketah teu acan nyobian :sorry
blint` - 03/03/2012 03:07 PM
#3700

Quote:
Original Posted By 3519581


aigoo
di jemput ku kang bule ??
nya sok di antosan ngakaks
ngirit2 ongkos D D D



enyaa kanggg
kudu jual kolor atuh ngakaks


emang posisi dimana kang??
dugi ka dijemput kitu,, :genit
Page 185 of 396 | ‹ First  < 180 181 182 183 184 185 186 187 188 189 190 >  Last ›
Home > Kaskuser Regional > -o۩۩۩o- URANG SUBANG ASLI -o۩۩۩o-[Prime ID only] - Part 4