Kaskuser Regional
Home > Kaskuser Regional > -o۩۩۩o- URANG SUBANG ASLI -o۩۩۩o-[Prime ID only] - Part 4
Total Views: 34594 Share : Facebook ShareFacebook Twitter ShareTwitter Google+ ShareGoogle+
Page 220 of 396 | ‹ First  < 215 216 217 218 219 220 221 222 223 224 225 >  Last ›

インドネシア - 14/03/2012 03:29 AM
#4381

Quote:
Original Posted By cloth.inc


emang tabuh sabaraha kitu kang?
meni diantosan kitu o


tabuh 5 an kang hammer:
masih lami yeuh capedes
cloth.inc - 14/03/2012 03:31 AM
#4382

Quote:
Original Posted By


tabuh 5 an kang hammer:
masih lami yeuh capedes


sakedap deui kang D
moal karasa lah D
インドネシア - 14/03/2012 03:33 AM
#4383

Quote:
Original Posted By cloth.inc


sakedap deui kang D
moal karasa lah D


mun ngobrol mah moal karasa kang D
mantakna baturan abdi D
cloth.inc - 14/03/2012 03:34 AM
#4384

Quote:
Original Posted By


mun ngobrol mah moal karasa kang D
mantakna baturan abdi D


sajam satengah deui kang ngakaks
mana tunduh deuih hammers
インドネシア - 14/03/2012 03:35 AM
#4385

Quote:
Original Posted By cloth.inc


sajam satengah deui kang ngakaks
mana tunduh deuih hammers


sok ku abdi direncangan kang
tapi sakiatna nyak o
cloth.inc - 14/03/2012 03:36 AM
#4386

Quote:
Original Posted By


sok ku abdi direncangan kang
tapi sakiatna nyak o


mangga kang D
da abdi ge moal maksakeun D
インドネシア - 14/03/2012 03:38 AM
#4387

Quote:
Original Posted By cloth.inc


mangga kang D
da abdi ge moal maksakeun D


siap kang D
ngopi atuh kang coffee:
インドネシア - 14/03/2012 03:38 AM
#4388

ngaleungit deui hammer:
kapaksa dopost ieu mah hammer:
cloth.inc - 14/03/2012 03:39 AM
#4389

Quote:
Original Posted By


siap kang D
ngopi atuh kang coffee:


sok mangga kang D
aya abdi ge kopi mah
kopi coklat o
インドネシア - 14/03/2012 03:40 AM
#4390

Quote:
Original Posted By cloth.inc


sok mangga kang D
aya abdi ge kopi mah
kopi coklat o


sami kang abdi ge kopi coklat ngakaks
kopi hideung mah pait ngakaks
cloth.inc - 14/03/2012 03:41 AM
#4391

Quote:
Original Posted By


sami kang abdi ge kopi coklat ngakaks
kopi hideung mah pait ngakaks


tah eta kang o
sok teu kiat abdi mah paitna ngakaks
インドネシア - 14/03/2012 03:42 AM
#4392

Quote:
Original Posted By cloth.inc


tah eta kang o
sok teu kiat abdi mah paitna ngakaks


mantakna ngopi coklat wae nyak kang ngakaks
ato teu susu murni tah :genit
cloth.inc - 14/03/2012 05:20 AM
#4393

Quote:
Original Posted By


mantakna ngopi coklat wae nyak kang ngakaks
ato teu susu murni tah :genit


opp heula ah kang o
kaboboan gening ngacir:
インドネシア - 14/03/2012 05:35 AM
#4394

Quote:
Original Posted By cloth.inc


opp heula ah kang o
kaboboan gening ngacir:


mangga kang ngacir:
abdi ge bobo ah ngacir:
r4fh - 14/03/2012 02:53 PM
#4395

wilijeng soten subang sun:

naha jadi tiiseun kieu aeunamah? bingung:
coepzone - 14/03/2012 03:02 PM
#4396

Quote:
Original Posted By r4fh
wilijeng soten subang sun:

naha jadi tiiseun kieu aeunamah? bingung:


yeh kumaha atuh bingung:
maenya kudu ngondang aa gym mah keur tabligh akbar? bingung:
r4fh - 14/03/2012 03:54 PM
#4397

Quote:
Original Posted By coepzone


yeh kumaha atuh bingung:
maenya kudu ngondang aa gym mah keur tabligh akbar? bingung:

abdina karek posting deui cup malus
kagok aa gym mah mending ngondang sule sakalian thumbup:
coepzone - 14/03/2012 03:59 PM
#4398

Quote:
Original Posted By r4fh

abdina karek posting deui cup malus
kagok aa gym mah mending ngondang sule sakalian thumbup:

naha atuh?
sibuk milari jodo kang? think:

Peace:
r4fh - 14/03/2012 04:11 PM
#4399

Quote:
Original Posted By coepzone

naha atuh?
sibuk milari jodo kang? think:

Peace:


sibuk loba nu hajat hammers

kamari nungguan nu teu damang sseharian norose:
coepzone - 14/03/2012 04:27 PM
#4400

Quote:
Original Posted By r4fh


sibuk loba nu hajat hammers

kamari nungguan nu teu damang sseharian norose:


sabar kang :angel
hidup ini penuh rintangan :angel



nyubi nyeramahan sepuh hammer
ampun kang takuts:
Page 220 of 396 | ‹ First  < 215 216 217 218 219 220 221 222 223 224 225 >  Last ›
Home > Kaskuser Regional > -o۩۩۩o- URANG SUBANG ASLI -o۩۩۩o-[Prime ID only] - Part 4