Kaskuser Regional
Home > Kaskuser Regional > -o۩۩۩o- URANG SUBANG ASLI -o۩۩۩o-[Prime ID only] - Part 4
Total Views: 34594 Share : Facebook ShareFacebook Twitter ShareTwitter Google+ ShareGoogle+
Page 23 of 396 | ‹ First  < 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 >  Last ›

.duatilu. - 01/02/2012 03:55 PM
#441

Quote:
Original Posted By kesitu
Komo abdi hammers
Abdi ge langsung post wae ah..

Aya abdi kang malus -o۩۩۩o- URANG SUBANG ASLI -o۩۩۩o-[Prime ID only] - Part 4


abi ge sami kang

jauh pisunt ketinggalinya \(\(
PlusOneAddict - 01/02/2012 04:02 PM
#442

Quote:
Original Posted By kesitu


Komo abdi hammers
Abdi ge langsung post wae ah..

Aya abdi kang malus

Wah tos timana atuh kang D
Eta sih c akang mah kesitu aja
Sekali-kali mah kesini atuh kang ngakaks
Sok atuh lah moal nanaon kitu D
-o۩۩۩o- URANG SUBANG ASLI -o۩۩۩o-[Prime ID only] - Part 4
PlusOneAddict - 01/02/2012 04:12 PM
#443

Quote:
Original Posted By .duatilu.


abi ge sami kang

jauh pisunt ketinggalinya \(\(


Tos naon atuh kang
Apanan panen kacang mah lami keneh D -o۩۩۩o- URANG SUBANG ASLI -o۩۩۩o-[Prime ID only] - Part 4
.duatilu. - 01/02/2012 04:16 PM
#444

Quote:
Original Posted By PlusOneAddict
Tos naon atuh kang
Apanan panen kacang mah lami keneh D -o۩۩۩o- URANG SUBANG ASLI -o۩۩۩o-[Prime ID only] - Part 4


muhun kang lami keneh D

da hujan wae eung :mewek
kesitu - 01/02/2012 04:21 PM
#445

Quote:
Original Posted By .duatilu.


abi ge sami kang

jauh pisunt ketinggalinya \(\(


Enya tarebih kieu asaan teh D

Quote:
Original Posted By PlusOneAddict

Wah tos timana atuh kang D
Eta sih c akang mah kesitu aja
Sekali-kali mah kesini atuh kang ngakaks
Sok atuh lah moal nanaon kitu D

ngakaks
Ayeuna mah kesitu heula weeh lah D
Akang ge atuh kali2 mah nyandak ATK ka subang teh ngakaks -o۩۩۩o- URANG SUBANG ASLI -o۩۩۩o-[Prime ID only] - Part 4
mochacup - 01/02/2012 04:40 PM
#446

sonten subang,, o
aya saha wa nyak,, linux2:
kesitu - 01/02/2012 04:59 PM
#447

Quote:
Original Posted By mochacup
sonten subang,, o
aya saha wa nyak,, linux2:


Sonten kang D
Aya abdi kang malus
Kumaha tegal aman terkendali kang? D -o۩۩۩o- URANG SUBANG ASLI -o۩۩۩o-[Prime ID only] - Part 4
mochacup - 01/02/2012 05:03 PM
#448

Quote:
Original Posted By kesitu
Sonten kang D
Aya abdi kang malus
Kumaha tegal aman terkendali kang? D -o۩۩۩o- URANG SUBANG ASLI -o۩۩۩o-[Prime ID only] - Part 4


em,,
anyar deui yeuh,, o
abdi nuju di gerlong kang,, o
kesitu - 01/02/2012 05:15 PM
#449

Quote:
Original Posted By mochacup


em,,
anyar deui yeuh,, o
abdi nuju di gerlong kang,, o


Teu enggal kang ah malus
Oh nuju di gerlong? Sugan teh nuju di ranggawulung D -o۩۩۩o- URANG SUBANG ASLI -o۩۩۩o-[Prime ID only] - Part 4
.duatilu. - 01/02/2012 05:21 PM
#450

Quote:
Original Posted By kesitu
Enya tarebih kieu asaan teh D


ngakaks
Ayeuna mah kesitu heula weeh lah D
Akang ge atuh kali2 mah nyandak ATK ka subang teh ngakaks -o۩۩۩o- URANG SUBANG ASLI -o۩۩۩o-[Prime ID only] - Part 4


muhun kang

bakating ku taruik panginten D
mochacup - 01/02/2012 05:23 PM
#451

Quote:
Original Posted By kesitu
Teu enggal kang ah malus
Oh nuju di gerlong? Sugan teh nuju di ranggawulung D -o۩۩۩o- URANG SUBANG ASLI -o۩۩۩o-[Prime ID only] - Part 4


seueur reungit ah,,
mending di gerlong,
seueur igo,, p
kiki260980 - 01/02/2012 05:29 PM
#452

sonten baraya subang o

masih rame teu disubang yeuh think:
kesitu - 01/02/2012 05:44 PM
#453

Quote:
Original Posted By .duatilu.


muhun kang

bakating ku taruik panginten D


Supados nganlihan deui bumi kang ngakaks
Gentos deuo part 5 D

Quote:
Original Posted By mochacup


seueur reungit ah,,
mending di gerlong,
seueur igo,, p


Waah IGO uy matabelo:
IGO gerlong mah emang punya potensi sae ngakaks
Menjanjikan D -o۩۩۩o- URANG SUBANG ASLI -o۩۩۩o-[Prime ID only] - Part 4
mochacup - 01/02/2012 05:45 PM
#454

Quote:
Original Posted By kiki260980
sonten baraya subang o

masih rame teu disubang yeuh think:


sepi kang,,
hayu urang persiapan makan,, genit:
kesitu - 01/02/2012 05:48 PM
#455

Quote:
Original Posted By kiki260980
sonten baraya subang o

masih rame teu disubang yeuh think:


Sonten kang D
Rame kang,
kedap deui rame ku nu adan D -o۩۩۩o- URANG SUBANG ASLI -o۩۩۩o-[Prime ID only] - Part 4
.duatilu. - 01/02/2012 05:49 PM
#456

Quote:
Original Posted By kesitu
Supados nganlihan deui bumi kang ngakaks
Gentos deuo part 15 D


Waah IGO uy matabelo:
IGO gerlong mah emang punya potensi sae ngakaks
Menjanjikan D -o۩۩۩o- URANG SUBANG ASLI -o۩۩۩o-[Prime ID only] - Part 4


wah bakating kutarik
janten langsung ka part 15 c akang mah matabelo:Peace:
kesitu - 01/02/2012 06:07 PM
#457

Quote:
Original Posted By .duatilu.


wah bakating kutarik
janten langsung ka part 15 c akang mah matabelo:Peace:


Meksad na teh part 5 kang D
Salah jempol ieu katoel angka hiji na ngakaks -o۩۩۩o- URANG SUBANG ASLI -o۩۩۩o-[Prime ID only] - Part 4
budak.angon - 01/02/2012 06:15 PM
#458

punten ka sadayana,pami kang yonif312 ayna sering na nganggo ID naon nya?aya peryogi sakedik o
.duatilu. - 01/02/2012 06:19 PM
#459

Quote:
Original Posted By kesitu
Meksad na teh part 5 kang D
Salah jempol ieu katoel angka hiji na ngakaks -o۩۩۩o- URANG SUBANG ASLI -o۩۩۩o-[Prime ID only] - Part 4


oh kitu nya kang D

nuju naon ayeuna kang D
kesitu - 01/02/2012 06:55 PM
#460

Quote:
Original Posted By budak.angon
punten ka sadayana,pami kang yonif312 ayna sering na nganggo ID naon nya?aya peryogi sakedik o


Mangga kang..
Aduh abdi teu apal kang malus

Quote:
Original Posted By .duatilu.


oh kitu nya kang D

nuju naon ayeuna kang D


Enya tuda jempol abdi ageung
Ai keypad alit hammers
Nuju di kampus kang \( \( \( -o۩۩۩o- URANG SUBANG ASLI -o۩۩۩o-[Prime ID only] - Part 4
Page 23 of 396 | ‹ First  < 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 >  Last ›
Home > Kaskuser Regional > -o۩۩۩o- URANG SUBANG ASLI -o۩۩۩o-[Prime ID only] - Part 4