Kaskuser Regional
Home > Kaskuser Regional > -o۩۩۩o- URANG SUBANG ASLI -o۩۩۩o-[Prime ID only] - Part 4
Total Views: 34594 Share : Facebook ShareFacebook Twitter ShareTwitter Google+ ShareGoogle+
Page 232 of 396 | ‹ First  < 227 228 229 230 231 232 233 234 235 236 237 >  Last ›

Moellah - 25/03/2012 06:05 PM
#4621

Quote:
Original Posted By cloth.inc
tiasa wae si akang
tos ibak can kang? ngakaks


teu acan kang D
engke deui lah ibak mah
ngaskus heula
cloth.inc - 25/03/2012 06:06 PM
#4622

Quote:
Original Posted By Moellah
teu acan kang
engke deui lah ibak mah
ngaskus heula

junker akut yeuh ngakaks
ai emam mah atos meren? o
Moellah - 25/03/2012 06:06 PM
#4623

Quote:
Original Posted By cloth.inc
junker akut yeuh ngakaks
ai emam mah atos meren? o


nya kitu weh kang
kaleresan nuju libur pan D
cloth.inc - 25/03/2012 06:07 PM
#4624

Quote:
Original Posted By Moellah
nya kitu weh kang
kaleresan nuju libur pan

oh enya D
pantesan tara katingal deui p
sibuk nya kang?
Moellah - 25/03/2012 06:08 PM
#4625

Quote:
Original Posted By cloth.inc
oh enya D
pantesan tara katingal deui p
sibuk nya kang?


sibuk milari berlian kang
kanggo modal nikah ngakaks
cloth.inc - 25/03/2012 06:08 PM
#4626

Quote:
Original Posted By Moellah
sibuk milari berlian kang
kanggo modal nikah

emang bade nikah iraha kang?
aya ondang ondangna teu? wowcantik
Moellah - 25/03/2012 06:09 PM
#4627

Quote:
Original Posted By cloth.inc
emang bade nikah iraha kang?
aya ondang ondangna teu? wowcantik


aya atuh kang o
bade sumping nyah kang? p
cloth.inc - 25/03/2012 06:14 PM
#4628

naha teu kaciri?
kudu ditembak deui?
cloth.inc - 25/03/2012 06:15 PM
#4629

Quote:
Original Posted By Moellah
aya atuh kang
bade sumping nyah kang?

ai aya waktos mah,
pasti sumping kang beer:
Moellah - 25/03/2012 06:15 PM
#4630

Quote:
Original Posted By cloth.inc
ai aya waktos mah,
pasti sumping kang beer:


sok lah,
ngking diondang D
tapi kudu datang nyak ngakaks
cloth.inc - 25/03/2012 06:16 PM
#4631

Quote:
Original Posted By Moellah
sok lah,
ngking diondang
tapi kudu datang nyak

mudah mudahan tiasa sumping D
emang iraha kitu kang? o
Moellah - 25/03/2012 06:17 PM
#4632

Quote:
Original Posted By cloth.inc
mudah mudahan tiasa sumping D
emang iraha kitu kang? o


ke kang istikharah heula ngakaks
da can aya calonna ge ngakaks
cloth.inc - 25/03/2012 06:17 PM
#4633

Quote:
Original Posted By Moellah
ke kang istikharah heula
da can aya calonna ge

ai sugan teh tos aya hammers
keur milari keneh geningan ngacir:
Moellah - 25/03/2012 06:18 PM
#4634

Quote:
Original Posted By cloth.inc
ai sugan teh tos aya hammers
keur milari keneh geningan ngacir:


da can aya kang ngakaks
karek ge kuliah atuh o
cloth.inc - 25/03/2012 06:20 PM
#4635

Quote:
Original Posted By Moellah
da can aya kang
karek ge kuliah atuh

saha nyaho weh,
keur kuliah ge sabari nikah ngakaks hammers
Moellah - 25/03/2012 06:22 PM
#4636

Quote:
Original Posted By cloth.inc
saha nyaho weh,
keur kuliah ge sabari nikah ngakaks hammers


ulah atuh kang berdukas
nu aya kuliahna eureun hammers
cloth.inc - 25/03/2012 06:23 PM
#4637

Quote:
Original Posted By Moellah
ulah atuh kang
nu aya kuliahna eureun

naha eureun?
cuti weh p
ngakaks
Moellah - 25/03/2012 06:26 PM
#4638

Quote:
Original Posted By cloth.inc
naha eureun?
cuti weh p
ngakaks


lebar kang D
kan hoyong ngudad SS malus
cloth.inc - 25/03/2012 06:26 PM
#4639

Quote:
Original Posted By Moellah
lebar kang
kan hoyong ngudad SS

naon kang SS teh?
skrinsut? bingungs
Moellah - 25/03/2012 06:27 PM
#4640

Quote:
Original Posted By cloth.inc
naon kang SS teh?
skrinsut? bingungs


S2 kang malus
eta ge mun kaudag,
mun henteu mah nya hiji weh capedes
Page 232 of 396 | ‹ First  < 227 228 229 230 231 232 233 234 235 236 237 >  Last ›
Home > Kaskuser Regional > -o۩۩۩o- URANG SUBANG ASLI -o۩۩۩o-[Prime ID only] - Part 4