Kaskuser Regional
Home > Kaskuser Regional > -o۩۩۩o- URANG SUBANG ASLI -o۩۩۩o-[Prime ID only] - Part 4
Total Views: 34594 Share : Facebook ShareFacebook Twitter ShareTwitter Google+ ShareGoogle+
Page 233 of 396 | ‹ First  < 228 229 230 231 232 233 234 235 236 237 238 >  Last ›

cloth.inc - 25/03/2012 06:27 PM
#4641

Quote:
Original Posted By Moellah
S2 kang
eta ge mun kaudag,
mun henteu mah nya hiji weh

:matabelo
batur mah geus hayang s2 hammers
abdi mah hoream kang ngakaks
Moellah - 25/03/2012 06:28 PM
#4642

Quote:
Original Posted By cloth.inc
:matabelo
batur mah geus hayang s2 hammers
abdi mah hoream kang ngakaks


naha hoream kang?
eta ge mun kaudag D
cloth.inc - 25/03/2012 06:30 PM
#4643

Quote:
Original Posted By Moellah
naha hoream kang?
eta ge mun kaudag

s2 ge ai teu tiasa ngarobah indonesia mah hoream kang Peace:
ges acakkadut kieu negeri teh cd:
Moellah - 25/03/2012 06:31 PM
#4644

Quote:
Original Posted By cloth.inc
s2 ge ai teu tiasa ngarobah indonesia mah hoream kang Peace:
ges acakkadut kieu negeri teh cd:


malus
kudu boga lakon kang,
meh nu teu benerna ngarangan drastis D
cloth.inc - 25/03/2012 06:32 PM
#4645

Quote:
Original Posted By Moellah
kudu boga lakon kang,
meh nu teu benerna ngarangan drastis

eta teh kang capedes
mantakna asa hoream ngudag nu luhur luhur teh, hammers
Moellah - 25/03/2012 06:36 PM
#4646

Quote:
Original Posted By cloth.inc
eta teh kang capedes
mantakna asa hoream ngudag nu luhur luhur teh, hammers


aya benerna oge nya D
tapi beda beda tuda tiap jalmi teh kang o
Moellah - 26/03/2012 09:27 AM
#4647

wilujeng enjing subang beer:
kumaha liburanna? D
cloth.inc - 26/03/2012 09:42 AM
#4648

Quote:
Original Posted By Moellah
aya benerna oge nya
tapi beda beda tuda tiap jalmi teh kang

punten kang o
aya keneh teu nyak? think:
cloth.inc - 26/03/2012 09:42 AM
#4649

Quote:
Original Posted By Moellah
wilujeng enjing subang
kumaha liburanna?

eh aya gening? eek:
tapi postna tadi te kaciri capedes
Moellah - 26/03/2012 09:42 AM
#4650

Quote:
Original Posted By cloth.inc
punten kang o
aya keneh teu nyak? think:


aya kang D
nembe on yeuh?
cloth.inc - 26/03/2012 09:43 AM
#4651

Quote:
Original Posted By Moellah
aya kang
nembe on yeuh?

muhun kang D
teu dines kang? think:
Moellah - 26/03/2012 09:44 AM
#4652

Quote:
Original Posted By cloth.inc
muhun kang D
teu dines kang? think:


hoream ah kang ngakaks
mending ngaskus ngakaks
cloth.inc - 26/03/2012 09:45 AM
#4653

Quote:
Original Posted By Moellah
hoream ah kang
mending ngaskus

ngakaks
emang aya naon di kaskus?
eror wae nu aya kang ngakaks
Moellah - 26/03/2012 09:46 AM
#4654

Quote:
Original Posted By cloth.inc
ngakaks
emang aya naon di kaskus?
eror wae nu aya kang ngakaks


aya akang pan o
janten tiasa pwi ngakaks
cloth.inc - 26/03/2012 09:47 AM
#4655

Quote:
Original Posted By Moellah
aya akang pan
janten tiasa pwi

pwi ngakaks
aya kopina teu?
meh mantep yeuh genit:
Moellah - 26/03/2012 09:48 AM
#4656

Quote:
Original Posted By cloth.inc
pwi ngakaks
aya kopina teu?
meh mantep yeuh genit:


hoream ah ninyuhna,
mending ningalian igo weh kang ngakaks
cloth.inc - 26/03/2012 09:50 AM
#4657

Quote:
Original Posted By Moellah
hoream ah ninyuhna,
mending ningalian igo weh kang

dimana kang?
rada dishare atuh p
Moellah - 26/03/2012 09:51 AM
#4658

Quote:
Original Posted By cloth.inc
dimana kang?
rada dishare atuh p


sieun ah kang takuts
bisi diaudisi ku hansip capedes
cloth.inc - 26/03/2012 09:52 AM
#4659

Quote:
Original Posted By Moellah
sieun ah kang
bisi diaudisi ku hansip

bisi dianggap spam nyak? ngakaks
aneh aneh yeuh kasbet, capedes
teu transparan eta rulesna ngakaks
Moellah - 26/03/2012 09:52 AM
#4660

Quote:
Original Posted By cloth.inc
bisi dianggap spam nyak? ngakaks
aneh aneh yeuh kasbet, capedes
teu transparan eta rulesna ngakaks


tah eta kang anehna teh,
nyaho nyaho diben weh capedes
teu aya pemberitahuan heula hammers
Page 233 of 396 | ‹ First  < 228 229 230 231 232 233 234 235 236 237 238 >  Last ›
Home > Kaskuser Regional > -o۩۩۩o- URANG SUBANG ASLI -o۩۩۩o-[Prime ID only] - Part 4