Kaskuser Regional
Home > Kaskuser Regional > -o۩۩۩o- URANG SUBANG ASLI -o۩۩۩o-[Prime ID only] - Part 4
Total Views: 34594 Share : Facebook ShareFacebook Twitter ShareTwitter Google+ ShareGoogle+
Page 235 of 396 | ‹ First  < 230 231 232 233 234 235 236 237 238 239 240 >  Last ›

cloth.inc - 26/03/2012 10:10 AM
#4681

Quote:
Original Posted By Moellah
byaran atuh
teu boga duitna kang

abdi ge gratisan kang ngacir:
kenging ti ibukota ngakaks
Moellah - 26/03/2012 10:11 AM
#4682

Quote:
Original Posted By cloth.inc
abdi ge gratisan kang ngacir:
kenging ti ibukota ngakaks


gratisan?
gathering kang? eek:
cloth.inc - 26/03/2012 10:11 AM
#4683

Quote:
Original Posted By Moellah
gratisan?
gathering kang? :

muhun kang D
lumayan lah D
daripada lumanyun p
Moellah - 26/03/2012 10:13 AM
#4684

Quote:
Original Posted By cloth.inc
muhun kang D
lumayan lah D
daripada lumanyun p


aktif euy matabelo:
ato aaktifan? ngakaks
cloth.inc - 26/03/2012 10:13 AM
#4685

Quote:
Original Posted By Moellah
aktif euy
ato aaktifan?

aaktifan weh kang ngakaks
ai aktif mah teu kiat \(
Moellah - 26/03/2012 10:14 AM
#4686

Quote:
Original Posted By cloth.inc
aaktifan weh kang ngakaks
ai aktif mah teu kiat \(


naha teu kiat?
tanggung jawabna ato naonna?
cloth.inc - 26/03/2012 10:15 AM
#4687

Quote:
Original Posted By Moellah
naha teu kiat?
tanggung jawabna ato naonna?

enya kang D
bisi pabuliwet jeung RL capedes
diekzoids - 26/03/2012 10:44 AM
#4688

ngiring absen deui ah..Yb
kesatu - 26/03/2012 12:24 PM
#4689

ngiring absen
parunten
wilujeung dinten senen.. ngacir:
zieshock - 26/03/2012 12:45 PM
#4690
Sampurasun :)
Assalamualaikum Wr. Wb.. Wilujeng wayah kieu ka wargi subang sadayana.. Wilujeng patepang tulis sareng simkuring.. \).. Hapunten simkuring ngiring namu kadieu..

Hapunten kanu kasuhun.. Ngiring bingah di Trit U.S.A D

Nama : Ibnu Maksum
Reg. Asal : G A R U T
YM/FB : Fuzie Ibnu Maxum
Email : -

\)
kesatu - 26/03/2012 01:14 PM
#4691

Quote:
Original Posted By zieshock
Assalamualaikum Wr. Wb.. Wilujeng wayah kieu ka wargi subang sadayana.. Wilujeng patepang tulis sareng simkuring.. \).. Hapunten simkuring ngiring namu kadieu..

Hapunten kanu kasuhun.. Ngiring bingah di Trit U.S.A D

Nama : Ibnu Maksum
Reg. Asal : G A R U T
YM/FB : Fuzie Ibnu Maxum
Email : -

\)


mangga kang
email na kamana eta teh? bingungs
Moellah - 26/03/2012 01:16 PM
#4692

Quote:
Original Posted By diekzoids
ngiring absen deui ah..Yb


Quote:
Original Posted By kesatu
ngiring absen
parunten
wilujeung dinten senen.. ngacir:


Quote:
Original Posted By zieshock
Assalamualaikum Wr. Wb.. Wilujeng wayah kieu ka wargi subang sadayana.. Wilujeng patepang tulis sareng simkuring.. \).. Hapunten simkuring ngiring namu kadieu..

Hapunten kanu kasuhun.. Ngiring bingah di Trit U.S.A D

Nama : Ibnu Maksum
Reg. Asal : G A R U T
YM/FB : Fuzie Ibnu Maxum
Email : -

\)


rame gening matabelo:
salken oge akang akang shakehand2
kesatu - 26/03/2012 01:17 PM
#4693

Quote:
Original Posted By Moellah






rame gening matabelo:
salken oge akang akang shakehand2


abdi malah nembe absen deui D
salken shakehand2
Moellah - 26/03/2012 01:22 PM
#4694

Quote:
Original Posted By kesatu
abdi malah nembe absen deui D
salken shakehand2


maenya ah? :genits
nuju dimana kang? think:
kesini kesitu bingung euy ngakaks
kesatu - 26/03/2012 01:29 PM
#4695

Quote:
Original Posted By Moellah


maenya ah? :genits
nuju dimana kang? think:
kesini kesitu bingung euy ngakaks


nuju di cimahi
kekekekkekekkekekeke ieu orang mana tea? bingungs
Moellah - 26/03/2012 01:31 PM
#4696

Quote:
Original Posted By kesatu
nuju di cimahi
kekekekkekekkekekeke ieu orang mana tea? bingungs


orang aring kang hammers
dimana emang cimahina? think:
cimohay kan lega boo wowcantik
cloth.inc - 26/03/2012 01:39 PM
#4697

Quote:
Original Posted By kesatu


nuju di cimahi
kekekekkekekkekekeke ieu orang mana tea? bingungs

sepuhna sumping matabelo: takuts
Quote:
Original Posted By Moellah


orang aring kang hammers
dimana emang cimahina? think:
cimohay kan lega boo wowcantik


punten kang kaboboan tadi teh Peace:
ie ge nembe gugah Peace:
Moellah - 26/03/2012 01:43 PM
#4698

Quote:
Original Posted By cloth.inc
sepuhna sumping matabelo: takuts

punten kang kaboboan tadi teh Peace:
ie ge nembe gugah Peace:


pantesan lami lami teuing capedes
diantosan teh teu aya wae yeuh si akang capedes
kesatu - 26/03/2012 01:44 PM
#4699

Quote:
Original Posted By Moellah


orang aring kang hammers
dimana emang cimahina? think:
cimohay kan lega boo wowcantik


cimahi na di cakeut indomaret D
saha tea atuh ieu teh nyak?
abdi mah tara kesini dan kesitu ngakaks

Quote:
Original Posted By cloth.inc

sepuhna sumping matabelo: takuts


punten kang kaboboan tadi teh Peace:
ie ge nembe gugah Peace:


sepuh naon kang? malus
abdi masih anom kieu malus
make takuts sagala ngakaksngakaksngakaks
Moellah - 26/03/2012 01:49 PM
#4700

Quote:
Original Posted By kesatu
cimahi na di cakeut indomaret D
saha tea atuh ieu teh nyak?
abdi mah tara kesini dan kesitu ngakaks


sepuh naon kang? malus
abdi masih anom kieu malus
make takuts sagala ngakaksngakaksngakaks


maenya ah tara? p
indomaret? ngakaks
nya da ngan hiji nyah indomaret di cimohay teh cd:
Page 235 of 396 | ‹ First  < 230 231 232 233 234 235 236 237 238 239 240 >  Last ›
Home > Kaskuser Regional > -o۩۩۩o- URANG SUBANG ASLI -o۩۩۩o-[Prime ID only] - Part 4